Şüpheli kasık Ağrısı

Gitmedim bi tane daha test yaptım gitmicem canım ya kanım bosa gitmesin sen naptın?

Canım test yapmadım yarın yapıcam eşim alacak bugün sorma bir heyecan var kalbim cikicak allahım sabır ver diyorum sanki çarpıntı oluyor aklıma geldikçe :)
Pazar sabah yaptım 15.dakikada pembe çizgi belirdi gene eşime farklı marka almasını söyledim bakalım hala regl olmadim :)

Ooooo cok güzel abla olcak senin prenses emdiriyomusun canim sen?

Ooooo cok güzel abla olcak senin prenses emdiriyomusun canim sen?

Emziremiyorum 2.5 ay emdi meme ucum ufak ti ilk zamanlar emmedi sonra alisti ama bu arada biberona daha çok alisti sağıp veriyordum arada emiyordu.
Sonra kesti vallah inş vardır :) sabah olmaz şimdi bana

Emziremiyorum 2.5 ay emdi meme ucum ufak ti ilk zamanlar emmedi sonra alisti ama bu arada biberona daha çok alisti sağıp veriyordum arada emiyordu.

Bugun erkenden uyu canim:) bebis i de uyut yarin sabah insallah mutlu sonuclar alcaksin:)

Hmmm anladım canım ikinciye sütün bol olur onu biberona alıstırma araları az ya süt kanalları acık bol sütün olur sabah bizede haber ver

Hmmm anladım canım ikinciye sütün bol olur onu biberona alıstırma araları az ya süt kanalları acık bol sütün olur sabah bizede haber ver

Tamam canım öğle yaparım da benim salak eşim test almamış unutmuş çok sinirliyim çok

Bir haftadır çok fena kasıklarım ağrıyor regl sancısı çektiğimi düşünüyodum ama hala olmadım sanırım dün yada ondan önceki gün olmam gerekliydi. Regl sancısı çekip hamile olma ihtimalim var mı sizce? Test yapıp negatif görmek istemiyorum regl ağrısı olduğundan da çok eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…