Yıldırım ama suan antalyada yasıyoruzBursanin neresi canim:))
Gitmedim bi tane daha test yaptım gitmicem canım ya kanım bosa gitmesinsen naptın?
Ooooo cok güzel abla olcak senin prenses emdiriyomusun canim sen?Canım test yapmadım yarın yapıcam eşim alacak bugün sorma bir heyecan var kalbim cikicak allahım sabır ver diyorum sanki çarpıntı oluyor aklıma geldikçe :)
Pazar sabah yaptım 15.dakikada pembe çizgi belirdi gene eşime farklı marka almasını söyledim bakalım hala regl olmadim :)
Ooooo cok güzel abla olcak senin prenses emdiriyomusun canim sen?
Gitmedim bi tane daha test yaptım gitmicem canım ya kanım bosa gitmesinsen naptın?
Emziremiyorum 2.5 ay emdi meme ucum ufak ti ilk zamanlar emmedi sonra alisti ama bu arada biberona daha çok alisti sağıp veriyordum arada emiyordu.
Sonra kesti vallah inş vardır :) sabah olmaz şimdi bana
Hmmm anladım canım ikinciye sütün bol olur onu biberona alıstırma araları az ya süt kanalları acık bol sütün olur sabah bizede haber verEmziremiyorum 2.5 ay emdi meme ucum ufak ti ilk zamanlar emmedi sonra alisti ama bu arada biberona daha çok alisti sağıp veriyordum arada emiyordu.
Sonra kesti vallah inş vardır :) sabah olmaz şimdi bana
Tabikide tek cizgiiiiYaptigin test de ne cikti canim peki
Tabikide tek cizgiiii
Cıksa dururmuyum kuzum ben hemen kan tahliline kosarım bu arada rezimdeki sensen masallah negüzelmissinAcaba dedim silik falan mi cikti yine canim hayirlisi olsun insallah
Hmmm anladım canım ikinciye sütün bol olur onu biberona alıstırma araları az ya süt kanalları acık bol sütün olur sabah bizede haber ver
Bugun erkenden uyu canim:) bebis i de uyut yarin sabah insallah mutlu sonuclar alcaksin:)
Öbür güne mi kaldı canım,yakında eczane yokmu giydir guzelce kızı git al gelEşim test almamış unutmuş çok kızdım ona
Uyuycam da bakalım ne yapicaz
Cıksa dururmuyum kuzum ben hemen kan tahliline kosarım bu arada rezimdeki sensen masallah negüzelmissin
Eşim test almamış unutmuş çok kızdım ona
Uyuycam da bakalım ne yapicaz
Ayyyy yok mu yakında eczaneTamam canım öğle yaparım da benim salak eşim test almamış unutmuş çok sinirliyim çok
Öbür güne mi kaldı canım,yakında eczane yokmu giydir guzelce kızı git al gel
Ayyyy yok mu yakında eczane
Annemlere geldik eczane yakinda eve dönerken alicaz canım hiç birakirmiyim meraktan catlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?