Şüpheli kasık Ağrısı

Valla canım benim eşim de askerdi.yanlış yapıyorsunuz en azından sana yoldas olur. Ki bir tane olsun ikinciye istediğiniz kadar müddet koyun. Şimdi siz istemezsiniz engel koyarsınız zamanı gelince de siz istersiniz Rabbim izin vermez. Şöyle de bir durum Rabbim korusun ama kaç insan tanıyorum hamile olmak için doktora gidip de aslında çok büyük engeller olduğunu öğRenen. En azından şimdi başlayın. Varsa birşeyler ortaya çıkaR. Hem bu sadece eşinin karar vereceği bir karar değil bence

Canim benn cok istiyorummm istemezmiyim benim cevrem de dedigin gibi bebegi olmayan cok insan var burda cok iyi bir doktor var bende allah korusun biz de de sorun var ise doguya gitmeden tedavi oluruz ederiz diyorum ama yok benim eşim anlamiyor hakkimiz da hayirlisi ne ise o olsun ben bugun olsa hayir demem o kadar cok istiyorum bebek hastasiyim resmen:)

Testler benimle dalga geçiyor çizgi hep silik ne zaman net olucak birde ilk 5 dk bişi yok 15 dakikada belli oluyor

Amin canım amin

Bugun birsey daha farkettim canlar gogus uclarimin kenarlari o yuvarlak yerde koyulasma var bana mi oyle geliyo hamile olmak icin kendi kendime mi bisiyler cikariyorum bilmiyorum kafayi yicem

Selam kızlar haberler nasıl@htclik07@
Testler benimle dalga geçiyor çizgi hep silik ne zaman net olucak birde ilk 5 dk bişi yok 15 dakikada belli oluyor Eki Görüntüle 1753276
Tam adet günün ne zaman canım,sat ne zamandı .bence hiç idrarla uğraşma yarın git kan ver kesin sonuca ulaşırsın.

Bugun birsey daha farkettim canlar gogus uclarimin kenarlari o yuvarlak yerde koyulasma var bana mi oyle geliyo hamile olmak icin kendi kendime mi bisiyler cikariyorum bilmiyorum kafayi yicem
Daha öncede yazmıştım ,adet tarihine göre tehlikeli günlerde ilişki yaşamışsın inşallah gebesindir

Tam adet günün ne zaman canım,sat ne zamandı .bence hiç idrarla uğraşma yarın git kan ver kesin sonuca ulaşırsın.

Canım 26 28 arası oluyorum regl 26 a göre 2 gün geçti 28 e göre bugün regl günüm.
Bekliycem bakalım hemen kan veremiyorum hastane uzak belli olsa eşim işten arabayi istiyecek gidip gelicez de işte iyice belli olsun istiyorum dün gece eşimin israri üzerine bu sabah yaptım yoksa yapmiycaktim

Anladım ama genede çok bekleme derim 1-2gunde gelmezse kan ver.En azından kafanda sorular kalmaz

ne olsun canım benim test negatif olsa simdiye cıkardı cok silikde olsa cıkması. Gerek benimkiler ak pak tertemiz cıkıyo sen nasılsın yok demi sende bisey

Valla bende merak ettim bazı testler cok silik cıkıyo bide farklı marka testle denesene bi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…