• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheli kasık Ağrısı

Benim de esimin ilk gorev yeri burasi canim 5 senedir cerkezkoyde ben aslen konyaliyim ama kucuklugumden beri bursa gemlikde oturuyoruz ailem gemlik de mecbur evlenince cerkezkoy e geldim bende:)

Anladım canım bende diyecektim hemserim çıktın diye cerkezkoy güzeldir ya :)

Anladım canım bende diyecektim hemserim çıktın diye cerkezkoy güzeldir ya :)

Guzel ama deniz i yok ya:)) ben kucuklugumden beri gemlik de deniz ile ic ice olunca daha bi farkli geliyor :) ama yine de guzel esim diyor daha gelismis hali ben geldigimde hic bisiy yoktu diyor zamanla gelisen bir ilce

Guzel ama deniz i yok ya:)) ben kucuklugumden beri gemlik de deniz ile ic ice olunca daha bi farkli geliyor :) ama yine de guzel esim diyor daha gelismis hali ben geldigimde hic bisiy yoktu diyor zamanla gelisen bir ilce

Evet canım boş araziler dolu idi yavaş yavaş doldu dahada dolar evet deniz yok anca Tekirdağa inmek gerek oda mesafesi var :)

Regl olmadığın sürece umut vardır hem tam riskli zamanda ilişki olmuş yumurtaya buluşma ihtimali çok yüksek bakalım :))
Valla yarın olmasini dört gözle bekliyorum kızım erkenci bu sabah :)

Benim de esim gorev e gitti ona uyandim :) birazdan yine uyur ben sonra vakit gecmiyor malum benim ugrascak biseyim yok:)) reglime de daha var ya bilmiyorum korkuyorum kendimi sanirim hamileyim diye sartlandirdim eger yoksa cok uzulcem biliyorum :(((

Benim de esim gorev e gitti ona uyandim :) birazdan yine uyur ben sonra vakit gecmiyor malum benim ugrascak biseyim yok:)) reglime de daha var ya bilmiyorum korkuyorum kendimi sanirim hamileyim diye sartlandirdim eger yoksa cok uzulcem biliyorum :KK43:((

Sartlandirma sonra baya uzulursun var inşallah bol bol dua et varsa vakti gelicek şekerim millet korunurken hamile kalıyor yani bir şekilde sürpriz yumurta dolleniyor :) hayırlısı bakalim bende merak ediyorum durumu

Sartlandirma sonra baya uzulursun var inşallah bol bol dua et varsa vakti gelicek şekerim millet korunurken hamile kalıyor yani bir şekilde sürpriz yumurta dolleniyor :) hayırlısı bakalim bende merak ediyorum durumu[/QUOTE

Amim canım dedigin gibi insallah vardir vakti zamani ise zaten hayirlisi ile vardir bakalim bekleyip gorecez hep birlikte

Back