- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
- Konu Sahibi kocasininpiremsesi
İyi bari sevindim adiniza :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradım numarayi. Erkek cikti dedim ki "ben hamza ... beyle gorusecektim" buyrun benim. Dedi adam. Sonra kapattim telefonu. Eşim sabah ise giderken ona anlattim durumu yoksa icim icimi yiyecekti. Yersiz dusuncelere kapilma ben seni ve oglumuzu cok seviyorum. Oyle bir sey yapmam allahin izniyle. Simdiki davranisini hamileligine veriyorum eger hamile olmasaydin seninle bana guvenmedigin icin gunlerce konusmazdim dedi. Kendimden
cok utandimçok sevindim canım gerçekten ohh benimde içim rahat etti merak etmekten![]()
Evet aynen. Ben de burda o kadar cok okudum ki her seferinde kendi kendime soz veriyorum bir daha okumayacagim diye :)Ama nasil farketmis silindigini tekrar kaydetmis.neyse mutlu son la bitmis.burda aldatmayla ilgili o kadar cok sey okuduk ki paranoyak olduk
Eski sevgilisi olabilir mi acaba diye geldi aklima ama degil biliyorumhic gorusulmemis. Ya da dedim acaba kaydettigi numara bi erkege ait de fotodaki o kisinin sevgilisi mi? Yani bi yerden patlak verirdi ama offff
![]()