şüphelerim yersiz mi sizce?

İş arkadaşı falan olabilir mi acaba? Belki bi açıklaması vardır tam emin olmadan eşine belli etme bence durduk yere huzurunuz bozulmasın.

Aradım numarayi. Erkek cikti dedim ki "ben hamza ... beyle gorusecektim" buyrun benim. Dedi adam. Sonra kapattim telefonu. Eşim sabah ise giderken ona anlattim durumu yoksa icim icimi yiyecekti. Yersiz dusuncelere kapilma ben seni ve oglumuzu cok seviyorum. Oyle bir sey yapmam allahin izniyle. Simdiki davranisini hamileligine veriyorum eger hamile olmasaydin seninle bana guvenmedigin icin gunlerce konusmazdim dedi. Kendimden
cok utandimçok sevindim canım gerçekten ohh benimde içim rahat etti merak etmekten :anneadayı:

Eski sevgilisi olabilir mi acaba diye geldi aklima ama degil biliyorum :KK43: hic gorusulmemis. Ya da dedim acaba kaydettigi numara bi erkege ait de fotodaki o kisinin sevgilisi mi? Yani bi yerden patlak verirdi ama offff :KK43:

Benim nişanlmnda iş arkadaşnn watsapnda kkızının fotosu vardı adam buyuk ama belki oyle biseydir. Yada sevgilisidr belki oyle tipler oluyr bazn

Vallaa psikolojimi bozdunuz he :KK12: Ben de akşam bir telefonunu kurcalayım bakim bir Hamza'lara Mahmut'lara Ahmet'leree :KK62:

Bu arada adına çok sevindim :D

Belki no. Bi erkeğin ve kız arkadaşınin resmini koymuştur.. anlattığınız adamdan bence bi yamuk çıkmaz Rabbim mutluluk versin..

belki gerçektende erkektir ve whatsap profilindeki foto adamın karısıdır,nişanlısı,sözlüsü veya kızıdır olamaz mı?

bende buraya bi kerw benzer konu actim esimi bos yerw suclamistim. benim esime senin ki gibi evden ise isten eve gelir. arada bir cikar okadar.. ida ev spor kiyefetleriyle. arkadasina gider. okadar. butun arkadaslariyla tanistirmistir beni helsinu bilirim. bilmediklerim le de samimi degildir. mraba meraba
okuyimca anladim oyle olmadigini. adam aptal degil ya. hamza diye yeniden kayit etsin rahat rahat biraksin. hemde sildii halde. girusse hemen farkederdi nolduda silindi diye.

Senin adına çok sevindim canım.... artık hamileliğinin tadını çıkartabilirsin... buda sana kısa bir heyecan oldu.... :KK49: ama bu hamza kimse mübarek hergün whapsapta konuşmasa bile telefonla konuşuyor heralde çünkü hem silindiğinin hemen farkına varmış hemde numarası ezberinde ki heralde hemen kaydetmiş... peki bunları söylemedin mi yani numarayı sildim diye... yada o sana sormadımı senmi silmiştin numarayı diye... kimmiş bu hamza onu bari sorsaydın....

canım benim eşimin telefonunda da aynı erkek ismi ama bayan fotosu var sordum bu kim diye üniversiteden arkadaşım ama kız fotosu niye var anlamadım dedi aradı yanımda numarayı erkek çıktı sevgilisini profil resmi yapmış. oda öyle birşeydir merak etmeHoppa

Back