şüphelerim yersiz mi sizce?

Bu oyle bir isim ki bir kiz bu ismi asla tasimaz. Ve esimin telefonunda bir bayan numarasi varsa ismin yanina mutlaka hanim ekler o da bir elin parmaklarini gecmez isle ilgilidir. Bu arada adamın adı HAMZA
eşiniz yanlış bir şey yapıyor olsaydı o kişinin isminide siz anlamayın diye sonuna ..... hanım ekleyerek kaydederdi... ama garip olan siz numarayı siliyorsunuz ve bunu farkedip yeniden kaydediyor ve bu numara nasıl silindi diye düşünmüyor... aslında yanlış yapan adamın aklına direk karısının silmiş olabileceği gelir ve bir daha kaydetmez diye düşünüyorum... bu kişiyle whapsaptan görüşmüyorda telefondan arayarak görüşüyordur o yüzden silindiğini hemen farketmiş olabilir... biraz üzerine düşmek gerekiyor konunun...

Cia app kur telefona numaranin kime ait oldugunu sorgula. Bence suphelerin gayet yerinde. Neden bi erkek kiz resmi koysun ki sevgilisi olsa ikili resim koyar cok sacma. Ayrica cok gorusmese hemen eklemez. Neticede masum gelmedi bana

Ya insanlar sevgililerini eşlerini kızlarını koyabiliyor. Düşünmüyor kimse bu şekilde bende kocamida çok koyardım bi ara ama arkadaşlarımın hepsinde çıktığı gelmezdi aklıma. Eşimin müşterileri vardır. Uğraştığı is tamamiyle erkeklerin alanı olduğu bi iş vatsapta müşterileri eşlerini sevgililerini koyabiliyor görüyoruz tanıdığım için biliyorum. Yani korkmaaaaa

Bence yersiz yere dert etmişsiniz kendinize.Diğer arkadaşlarında söylediği gibi resim,arkadaşının kızı,eşi ,yeğeni vs.olabilir.
Bence silmek yerine ,eşinize sorun?
Eminim aldığınız cevapdan boşyere üzüldüğünüzü anlıcaksınız.

Merhabalar. Biz esimle 2 yıllık evliyiz bir problemimiz yok gayet iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi seviyoruz. Aslında bir guven problemi de yasamamıstım eşime karşı bugune kadar. Evden işe isten eve git gel yapar. Bana karsi ilgilidir saygılıdır. Telefonu hep ortadadır bir cekincesi yoktur yani. Ancak dun yasadigim durum basimdan asagi kaynar sularin dökülmesine sebep oldu. Esimin whatsappina bakiyordum kendim nasil gorunuyorum diye. Sonra bir erkek dikkatimi cekti. ismi erkek ismi ama fotodaki 19 20 yaslarinda cok genc bir bayandi. Ne yapacagimi bilemedim o numarayi sildim acaba esim ne tepki verecek diye. Zaten cok kiskanc bir insanim ama esime yansitmiyorum genellikle. Neyse sildim numarayi ama esime hic sormadim kim bu diye. Bugun baktim tekrar kaydetmis mi diye. Evet kizlar tekrar kaydetmis noyu ayni isim ve soyisimle fotodaki kiz yine ayniydi. Sonra kontrol ettim mesajlarini arama kaydini ve telefon dökümünu sifreyle. Ama o kisiyle hic gorusulmemis. Ama ben kafayi yiyecegim niye tekrar kaydetti ve neden kiz resmi var. Zaten hamileyim moralmanım iyice coktu :KK43: yersiz mi bu suphe? Cok korkuyorum karnima agrilar giriyor dusunmekten :KK43:
hemen tedirgin olmayın cia diye bir program var ona yazın numarayı orda adı soyadı çıkıyor babamın doktor arkadaşında da karısının fotosu vardı annemde şüphelenmişti ama meğer adam karısının resmini koymuş sonradan bakınca farketmiştik merak etmeyin görüşme yokmuş nasılsa :KK14:

Merhabalar. Biz esimle 2 yıllık evliyiz bir problemimiz yok gayet iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi seviyoruz. Aslında bir guven problemi de yasamamıstım eşime karşı bugune kadar. Evden işe isten eve git gel yapar. Bana karsi ilgilidir saygılıdır. Telefonu hep ortadadır bir cekincesi yoktur yani. Ancak dun yasadigim durum basimdan asagi kaynar sularin dökülmesine sebep oldu. Esimin whatsappina bakiyordum kendim nasil gorunuyorum diye. Sonra bir erkek dikkatimi cekti. ismi erkek ismi ama fotodaki 19 20 yaslarinda cok genc bir bayandi. Ne yapacagimi bilemedim o numarayi sildim acaba esim ne tepki verecek diye. Zaten cok kiskanc bir insanim ama esime yansitmiyorum genellikle. Neyse sildim numarayi ama esime hic sormadim kim bu diye. Bugun baktim tekrar kaydetmis mi diye. Evet kizlar tekrar kaydetmis noyu ayni isim ve soyisimle fotodaki kiz yine ayniydi. Sonra kontrol ettim mesajlarini arama kaydini ve telefon dökümünu sifreyle. Ama o kisiyle hic gorusulmemis. Ama ben kafayi yiyecegim niye tekrar kaydetti ve neden kiz resmi var. Zaten hamileyim moralmanım iyice coktu :KK43: yersiz mi bu suphe? Cok korkuyorum karnima agrilar giriyor dusunmekten :KK43:

bence bu kadar fesat olmayın Allah aşkına. benim bayan arkadasımın whatsap profil fotosunda sadece eşinin fotosu var. ne var bunda. ki sizin tekrar bakacagınızı bilmiyor mu bu adam, şüpheli bi durum olsa tekrar eklemezdi. ya da düşündüğünüz gibi bişey olsa o bayana rica eder profil fotosunu değiştirtir ve o kişiyi daha farklı biçimde kaydederdi...

Niye kendi kendinizi şüphelere düşürüp üzüyosunuz ki..
Çok kafanıza takıldıysa dersiniz eşinize..
Telefonunu kurcalarken aa hayatım buda kim böylee..
İsim erkek ama kızımı bu şahısın çok sevimliymiş..
Diye yem atın alıcağınız cevaba göre tepkisini ölçersiniz..

Ben olsam buraya konu yazana kadar çoktan gizliden sesini dinlemiştim.
Numarayı bile not etmeden silmişsiniz,eşiniz yüklemiş tekrar

Görüşülmese ismin silindiğini nerden bilecek çok saçma geri kaydetmesi falan bu erkekler kendinlerini çok akıllı zannedyolar erkek ismiyle kaydedince çakmaz durumu zannediyolar bende nişanlımın tlfnunda istemediğim bi kız vardı nişanlım kesinlikle aramıyodu genelde o kız arıyodu engelledim arada bakıyorum engel açılmış mı diye ama yok fark bile etmemiş yani aynı gün fark etmesi eşinizin düşündürücüü o_O

Ya çok komiksin var ya.

Kızının, sevgilisinin resmini koyuyor insanlar.

Ben de kızımın resmini koydum, gören olsa sübyancı zannedecek o zaman.

Nasıl bir dar kafes içinde insanlar şu devirde hayretlere düşüyorum.

şaşırdım
benim eşimin de erkek arkadaşlarının bir çoğunda bayan resimleri var
kimi sevgilisini koymuş , kimi eşini , kimi kız kardeşini felan
olamaz mı yanii

Aradım numarayi. Erkek cikti dedim ki "ben hamza ... beyle gorusecektim" buyrun benim. Dedi adam. Sonra kapattim telefonu. Eşim sabah ise giderken ona anlattim durumu yoksa icim icimi yiyecekti. Yersiz dusuncelere kapilma ben seni ve oglumuzu cok seviyorum. Oyle bir sey yapmam allahin izniyle. Simdiki davranisini hamileligine veriyorum eger hamile olmasaydin seninle bana guvenmedigin icin gunlerce konusmazdim dedi. Kendimden cok utandim.

Aradım numarayi. Erkek cikti dedim ki "ben hamza ... beyle gorusecektim" buyrun benim. Dedi adam. Sonra kapattim telefonu. Eşim sabah ise giderken ona anlattim durumu yoksa icim icimi yiyecekti. Yersiz dusuncelere kapilma ben seni ve oglumuzu cok seviyorum. Oyle bir sey yapmam allahin izniyle. Simdiki davranisini hamileligine veriyorum eger hamile olmasaydin seninle bana guvenmedigin icin gunlerce konusmazdim dedi. Kendimden cok utandim.

Sevindim adınıza :D

Back