Merhabalar. Biz esimle 2 yıllık evliyiz bir problemimiz yok gayet iyi anlaşıyoruz ve birbirimizi seviyoruz. Aslında bir guven problemi de yasamamıstım eşime karşı bugune kadar. Evden işe isten eve git gel yapar. Bana karsi ilgilidir saygılıdır. Telefonu hep ortadadır bir cekincesi yoktur yani. Ancak dun yasadigim durum basimdan asagi kaynar sularin dökülmesine sebep oldu. Esimin whatsappina bakiyordum kendim nasil gorunuyorum diye. Sonra bir erkek dikkatimi cekti. ismi erkek ismi ama fotodaki 19 20 yaslarinda cok genc bir bayandi. Ne yapacagimi bilemedim o numarayi sildim acaba esim ne tepki verecek diye. Zaten cok kiskanc bir insanim ama esime yansitmiyorum genellikle. Neyse sildim numarayi ama esime hic sormadim kim bu diye. Bugun baktim tekrar kaydetmis mi diye. Evet kizlar tekrar kaydetmis noyu ayni isim ve soyisimle fotodaki kiz yine ayniydi. Sonra kontrol ettim mesajlarini arama kaydini ve telefon dökümünu sifreyle. Ama o kisiyle hic gorusulmemis. Ama ben kafayi yiyecegim niye tekrar kaydetti ve neden kiz resmi var. Zaten hamileyim moralmanım iyice coktu
yersiz mi bu suphe? Cok korkuyorum karnima agrilar giriyor dusunmekten