Şüphelenmekte saçmalıyor muyum?

Eşiniz size eski ilişkileriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermek zorunda değil ki.

Ne diyecekti su zaman da ayrıldım, aynı yerde oturuyoruz bilgin olsun mu?

Kendinize boş yere mesele arıyorsunuz bence. Kavga anında eski sevgili konusunu açmanız da çok saçma olmuş. Başka mesgaleler bulun, onlarla uğraşın.

Eski sevgilinin kankası gibi değil mantıklı yazıyor herkes. Siz aldığınız cevaplara rağmen hala kendinizi haklı görüyorsanız bilemem.
Ben haklıyım demiyorum ki
Şüphem boşuna mı diyorum
Çünkü neden biri durduk yere engellesin buna fikir aradım
Mesela şöyle sorayım sevgilisinden ayrıldıktan 2 sene sonra engelleyen var mı? Normal bi insan bunu neden yapsın. Bunu merak ediyorum sadece

Kızı takıntı haline getirmeyin. Olan size olur. Benim eşim yıllarca aynı kurumda çalıştı eski sevgilisiyle. İşi bırakacak halleri yoktu sonuçta. Eşinizden eminseniz bu söyledikleriniz şüphelenmek için yeterli değil.

Takıntı değil de mesela şöyle söylyim eşimle markete giderken beni bazı sokaklardan geçirmiyor. Oysa ki orası kestirme yol. Yolu uzatıyoruz neden dediğimde işte orda kıraathane var ondan diyor. Oysa ki büsbüyük yol yani o dediği yer en dipte. Bu gibi şeyler beni huylandırıyor şurdan geçmeyelim gibi şeyler irrite ediyor

Evet şüpheleriniz boşuna.
Binbir tane sebebi olabilir engellemesinin belki evlendiğini yeni öğrendi belki sizin gibi yolda izde denk geldi aklına geldi engelledi belki sevgilisi var sizin gibi kıskanç sosyal medyasındaki erkekleri sildirdi. Belki belki belki..

Çok detaycı olduğunuzu kendiniz söylediniz. Adam huyunuzu biliyorsa ne yapsın? Didiklemeyin diye söylemek istememiştir. Kabul etmiyorsunuz ama takıntı haline gelmiş bile sizde.
Kızı mahalleden gönderemeyeceğinize göre ya siz gideceksiniz ya da durumu kabul edeceksiniz.
Ortada olan bir şeyde yok aslında.

Ek olarakta şunu yazayım.
Siz eşim iletişim kurmamış biliyorum diyorsunuz kızın engelleme kararının peşine düşmek çok saçma. Sizi ilgilendiren eşiniz kızın ne yapıp niye yaptığını irdelemek bir mana çıkarmaya çalışmak sinekten yağ çıkarmaya çalışmaya benziyor.

İşte ekli olsa sevgili olur sildirir anlarım da ekli değildi ki yani şöyle söylym ekli olmayan birini aratıp engellemek :)
Evlendiğini yeni öğrenmiş olamaz bi keresinde bi düğünde karşılaştık ve kız bizi gördü :) hatta eşim ben rahatsız olurum diye tedirgin oldu gidelim istersen dedi bende neden gidelim ki:) dedim gayette görmemişiz gibi devam ettik yani öyle ergence davranışlarım yoktur sadece bu konu kafamda soru işareti bıraktı işte lanet olası engel

Evet gitmezdim. Şehir değil mahalle. Karşılaşma olasılığı yüksek olan kısım yani. Böyle gereksiz streslere girmezdim en azından.
Eşiniz eski sevgilisiyle karşılaştığı anda çekimine kapılıp peşinden mi gidecek? Eski sevgiliyi görünce kafasının karışacağını düşündüğünüz adamla niye evlendiniz?

Eşim kıza yazdıysa diye mi korkuyorsunuz? Kızın rahatsız olup engellemiş olma ihtimali var tabi. Açıkçası ben kızdan mı eşinizden mi şüpheleniyorsunuz onu anlamaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Bu konuları eşine biraz daha bahsedersen kendi ellerinle önceki sevgilisiyle irtibat kurmasını sağlayacaksın. Durduk yere o kıza gel esimle konuş diyecek duruma gelir. Sonrasi yeşilçam filmi. Bu kadar sıkmayın su adamları, durduk yere evde oturup oturup kafanızda senaryolar yazıp birde bunlara inanmayın. Kendinize yazık edersiniz.

Evet belki de kız da benim gibi takıntılıdır eski sevgililerini tek tek engelleyip engel koleksiyonu yapıyordur ya da sürekli aratıp bakmamak için engel listesinden bakıyordur
Mesela düğünde karşılaştığımızda ilk ben gördüm kızı kız görmemişken bizi. Normal oturuyordu. Bizi gördü 1 dk sonra birden kahkaha atmaya başladı yanındakiler bile anlamadı nolduğunu bu benim çok komiğime gitti zaten herkes baktı o tarafa eşim de o şekilde gördü çünkü dikkat çekmeye çalıştığı çok belliydi :)

Eşiniz eski sevgilisiyle karşılaştığı anda çekimine kapılıp peşinden mi gidecek? Eski sevgiliyi görünce kafasının karışacağını düşündüğünüz adamla niye evlendiniz?
Tabiki de hayır. Öyle bi durum olsa evlenmezdim veya boşanırdım bu konuda sorun yok. Sevgisinden hareketlerinden şüphem yok. Sadece bi insan neden bunu yapar merak ettim. Neden eleştiriliyorum hala anlamış değilim

Suphelenmeniz yersiz.
Eşimin de benimde 2 evliliğimiz. Su geçmişle alakali bidik bidik anlatan vE soran insanlara sinir oluyorum. Arkadaş gereksizlik yapmis. Mesafe koymak en iyisi.
Belki ortak arkadaslari var onune cikti kadinda engelledi olabilir bir hareket bence. Hic enseyi karartmayin. Yoksa esiniz sizinle siz esinizle evlenmek.yada evli kalmak mecburiyetinde degilsiniz. Birbirinizi tercih ettiğiniz icin evlisiniz diye düşünün ❤

Mutluluklar ❤

Eşim kıza yazdıysa diye mi korkuyorsunuz? Kızın rahatsız olup engellemiş olma ihtimali var tabi
İlk bu aklıma geldi Allah var.
Ama hesabı bende açık yani konuşsa yazsa göreceğimi bilir. Belki karşılaştılar bilemem günahını alamam ama tek merak ettiğim bi insan neden onca zaman sonra engeller. Bu.

Akıl ttulması yasadım resmen okurken. Öyle konuşuyorsunuz ki insanın aklında yoksa bile aklına sokarsınız cenenizle.... bir de insanda biraz özgüven olur gözüyle somut bisey görmedikten sınra su tepkiler gereksiz ve özgüvensiz

İlk bu aklıma geldi Allah var.
Ama hesabı bende açık yani konuşsa yazsa göreceğimi bilir. Belki karşılaştılar bilemem günahını alamam ama tek merak ettiğim bi insan neden onca zaman sonra engeller. Bu.
Kendinizi doldurmayın bu olumsuz düşüncelerle. Ben kızdan mı eşinizden mi süpheleniyorsunuz onu anlamak istemiştim aslında. Eşinizin mesaj attığını zannetmiyorum. Belki kızda sizden huzursuz oldu engelledi eşinizi.

Yargılamayan azarlamayan bir yorum, teşekkür ederim

Tabiki de hayır. Öyle bi durum olsa evlenmezdim veya boşanırdım bu konuda sorun yok. Sevgisinden hareketlerinden şüphem yok. Sadece bi insan neden bunu yapar merak ettim. Neden eleştiriliyorum hala anlamış değilim
O kadar saçma sapan bir şeye takıntı geliştirmişsiniz ki eleştirilmemeniz mümkün değil. Dışardan gözle bakabilseniz yaptığınızın, düşündüklerinizin komik olduğunu siz de göreceksiniz.

Çeneyle olacak iş değil insanın içinde varsa olur. Özgüvenim var şükür. Olmasaydı zaten şu an eşim ne beni kırmaktan çekinirdi ne de saygı duyardı. Herşeyi görmek gerekmez hissiyat da önemlidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…