Yok listesinde değildi zatenBen takilmazdim bu kadar.Zaten kontrol etmişsin.Ayrica bu sosyal medyaya da fazlaca anlam yüklemeyin.Lİstesinden ckartmis.Engellememis olması yarın koşup onunla birlikte olacağı anlamına gelmez ki.Arkadasiniz ise boş bogazlik etmiş.Bildigi bir şey varsa oracıkta söyleyecekti.Ayrica eskiyi sürekli dillendirme özgüvenin yokmuş gibi algılanabilirsin.Eşinin aklına da karpuz kabuğu dusurtme.Sen dillendirdikce ona hatırlatmış olacaksın..
Evet sanırım güvenim kırıldı sakladığı için. Aylardır bu konuyu açmadım bi daha. Kafam karıştığı için kuzenime anlattım sadece. Çünkü eşime anlatsam konu tekrar başa dönecekEvet şüphelenmekte saçmalıyorsunuz.Sizden ilk başta sakladığı için güveniniz kırılmış tamam ama sürekli bunu dillendirmeye devam ederseniz evliliğinize büyük zarar verirsiniz.
Eski sevgilisiyle aynı şehirde olduğunuzu neden söylesin? Bu gereksiz detayı ne yapacaktınız?
Yo başka bi problemim yok.güvenim kırıldığı zaman kolay toparlanamıyor. Kızı da sürekli stalklamıyorum konumda yazdım toplamda 2 kez bakmısımdır sadece.napym kıza bakıp bakıpBaşka bi probleminiz daha mı var? Yani cidden bu olayın nesine takıldınız bi de stalk yapıyorsunuz sürekli, eşinize acıdım şuan eğer anlatmadığınız başka bişe yoksa
Kızı takip etmiyorum 2 kez baktım. Eşimde de benim şifrelerim var kendisi böyle istedi ben istemedim o ayarladı o şekilde. Neden bu sitede kibar olma durumu yok anlayamadım? Herkes eski sevgilinin kankası gibi yazıyor hayret birşeyOf adam size niye eski sevgilisiyle ilgili bilgi vermek zorundaydı ki. Yok söylemedin kavga yok burda oturuyormuş kavga. Kızın sosyal medyasını takip etmeler. Adamın şifreleri bilmeler.. evet takıntılısınız.
Evet gitmezdim. Şehir değil mahalle. Karşılaşma olasılığı yüksek olan kısım yani. Böyle gereksiz streslere girmezdim en azından.O şehre gelin gitmeyecekti zaar..
Kızı takip etmiyorum 2 kez baktım. Eşimde de benim şifrelerim var kendisi böyle istedi ben istemedim o ayarladı o şekilde. Neden bu sitede kibar olma durumu yok anlayamadım? Herkes eski sevgilinin kankası gibi yazıyor hayret birşey
Niye stres yapasanız kiEvet gitmezdim. Şehir değil mahalle. Karşılaşma olasılığı yüksek olan kısım yani. Böyle gereksiz streslere girmezdim en azından.
Böyle gereksiz streslere girmezdim en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?