Şüpheleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır tabiki en azından elimde kanıt olacak gidecek yerim yok ama boşanmam anlamına gelmiyor bu durum böyle bir insanla evlilik sürdürülmez ki surekli aldatacak bende kabullenecem öyle birşey malesef olamaz

Var tabiki. Burada konuya göre yorum yapıyoruz yoksa erkek kadın kişilik analizi yapacak olsak sayfalar dolar taşar.
Kadınlar hisseder dediğiniz için genellediğinizi düşünmüştüm, pekala.
Eşimin psikolojik rahatsızlığı var zaten narist kendisi
Yok ben size hak verdim, en başından beri böyleymiş zaten. Nasıl kanıtlarsınız bilemiyorum çünkü bu tip insanlar düşündüğümüzden daha zeki oluyorlar, varsa böyle bir olay delilleri kaybediyordur eminim ki.

Eğer başka sosyal medya hesapları var ise nasıl ulaşabilriim ki
Telefonuna bakmaya çalışacaksınız bir şekilde yalnız şöyle bir şey var eger bosanamam diyorsaniz bunu öğrenmeniz aleyhinize olabilir.
Nasil olsa öğrendi gidecek yeri yok diye açık açık da yapabilir bundan sonra.
O yüzden kararınızı verip ona göre hareket edin.

Eğer evin içinde muska bulduysam yeni evliyim ve bizim öyle bir muskamiz yok ve evin gizli bir yerinde bulduysak

Zaten çok zeki kendisi sosyal medyadada fenomen

Ben kaçarak evlendim ailem evlendikten sonra annem bize sıhır yaptı onun ailesi annesinin verdiği eşyalardada sıhır yaptı ayırmak için boşansamda ne kendi ailemin yanına gidebilirim nede gidecek yerim var
E gidin annenize söyleyin kocanızın telefonundaki dökümanları almak için de sihir yapsın madem neden buraya konu açtınız ki?

Hayır tabiki en azından elimde kanıt olacak gidecek yerim yok ama boşanmam anlamına gelmiyor bu durum böyle bir insanla evlilik sürdürülmez ki surekli aldatacak bende kabullenecem öyle birşey malesef olamaz

Kaçmış olabilirsiniz. Kaçmışsınız diye size yapılacak her kötü şeyi hak ettiğiniz anlamına mı gelir?
Şuan ki yaşadığınız muamele, babanızın evinde yaşayacağınız muameleden daha mı iyi?

Boşanırım büyük ihtimal yada boşanmam onu evde istemem bilinçli bir süre nikahı atmam ama evede giremez

Tabikide değil zaten bu kezde aldatiyorsa eğer boşanmam gerekiyor gidecek yerim yok herkes beni silmiş diye ona mecburum diye düşünüp bir çok konuda yalanını gördüm geçen sene gözüyle bir çok şeyi yaptığına şahit oldum ama artık geçen sene yaptığım gibi ona bu sefer aynı şansi veremem

Daha önce online seansa girdik psikog benim haklı olduğumu söyledi ve birdaha randevu almadı bir suru boş bahaneler sunuyor önüme
Klasik narsist hareketler valla ne diyim keşke ikna etsenizde kendisi ayrı bi psikiyatriye gitse iyi gelir

hadi ispatladınız ne yapacaksanız. eğer boşanmazsan daha da yapar normalleşir artık . iyi düşünün

Zaten normalde de haklı olduğum bir konu alıyor konuyu saçma sapan şeylerle örneklendiriyor örnek üzerinden konuşuyor bende verdiği örnek üzerinden cevap veriyorim doğru konuşunca istediği gibi konuşmayinca kabulenmiyor bağirmaya başlıyor kendine küfür ediyor bela okuyor çok tuhaf beni sindirmeye çalışıyor defalarca bağirmamasi için uyardım yine yapıyor geçen gün 2 gün boyunca küstü konuşmadi bana ceza veriyor kendice bende önemsemedim sonunda kendisi barıştı gelip

Ben de uyuyamıyorum. Eşim uyuduktan sonra elime telefonu alırım çünkü o uyanıkken telefonla ilgilenmek istemiyorum. Ancak sizde başka sorunlar da varmış. Ancak telefonunu karıştırarak öğrenirsiniz, o da ne kadar etik olur tartışılır. Size saygısız, ilgisiz bir adamın aldattığını öğrenmek ne işe yarayacak, zaten iyi bir eş değilmiş ki...

Uyuduğu sırada telefonu karıştırın. WhatsApp mesajlarına bakın, instagrama girip farklı hesabı var mı bakın. Birden fazla hesap kullanınca ve şifresi açık şekilde bıraktıysa rahatça görebilirsiniz. Internetten geçmişine bakın hangi sayfalara bakmış. Bazı whatsapp mesaj takibi için uygulamalarda varmış ama o kadarını bilmiyorum. Ama o uygulamalar telefondan anlayanlar için kolayca fark edilen uygulamalarmış.
Bunları eğer boşanacaksanız. Boşanmayacaksanız ve bir şeyler görürseniz daha çok üzülürsünüz.
Bir de çalışıyor musunuz? Oturduğunuz ev kira mı? Olurda boşanacaksanız ve kiradaysanız adamı evden gönderip o evde yaşamaya devam edersiniz. En azından yeni bir düzen kurmakla uğraşmazsınız.

Bunların hepsini yaptım bişey bulamadım siliyor galiba çalışmıyor izin vermiyor diye

Eğer evin içinde muska bulduysam yeni evliyim ve bizim öyle bir muskamiz yok ve evin gizli bir yerinde bulduysak
At gitsin çok korktuysan oku evi bi geç Allah Allah, bana sihir yaptılar ne demek ya

Adam her haltı yemiş zaten affetmişsin, boşanmaya niyetin varsa bunlarla git boşan zaten bekleme

Hissettiyseniz vardir birşey.Kadinlar anlıyor o değişimin sebebini.En azindan bende öyle oldu.Telefonunu karıştırın diğer hesaplari varsa fotoğraf cekin.Whats app yazışmalarını yedeklemistir kesin hafızasını arayin.
Aldatıldığını bilmek çok kötü bir duygu.Eger boşanmayacaksaniz araştırıp uğraşmayın.Cünkü sonrasi daha zor olur.
Ben boşandım ama hala hırsım kinim geçmedi.uyi düşünüp karar verin.Allah yardımciniz olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…