Hayır tabiki en azından elimde kanıt olacak gidecek yerim yok ama boşanmam anlamına gelmiyor bu durum böyle bir insanla evlilik sürdürülmez ki surekli aldatacak bende kabullenecem öyle birşey malesef olamazHem gidecek yerim yok diyorsunuz, hem aldattıysa ortaya çıkarmak istiyorsunuz? Boşanmayacaksanız ortaya çıkarsanız ne fayda? Aldattığını öğrendiğinizde, boşanmayıp tekrar rahat rahat aldatması için mi ortaya çıkarmak istiyorsunuz?
Kadınlar hisseder dediğiniz için genellediğinizi düşünmüştüm, pekala.Var tabiki. Burada konuya göre yorum yapıyoruz yoksa erkek kadın kişilik analizi yapacak olsak sayfalar dolar taşar.
Yok ben size hak verdim, en başından beri böyleymiş zaten. Nasıl kanıtlarsınız bilemiyorum çünkü bu tip insanlar düşündüğümüzden daha zeki oluyorlar, varsa böyle bir olay delilleri kaybediyordur eminim ki.Eşimin psikolojik rahatsızlığı var zaten narist kendisi
Telefonuna bakmaya çalışacaksınız bir şekilde yalnız şöyle bir şey var eger bosanamam diyorsaniz bunu öğrenmeniz aleyhinize olabilir.Eğer başka sosyal medya hesapları var ise nasıl ulaşabilriim ki
Eğer evin içinde muska bulduysam yeni evliyim ve bizim öyle bir muskamiz yok ve evin gizli bir yerinde bulduysakSihir yaptı ne demek hanımefendi Dudu peri mi sizin anneniz? Koskoca kadınsınız büyüymüş sihirmiş şu saçmalıkları bahane edip durmayın. Boşanmaya da gönlünüz yok niye kurcalıyorsunuz o zaman? Yaşayın gidin kendi halinizde
Zaten çok zeki kendisi sosyal medyadada fenomenKadınlar hisseder dediğiniz için genellediğinizi düşünmüştüm, pekala.
Yok ben size hak verdim, en başından beri böyleymiş zaten. Nasıl kanıtlarsınız bilemiyorum çünkü bu tip insanlar düşündüğümüzden daha zeki oluyorlar, varsa böyle bir olay delilleri kaybediyordur eminim ki.
E gidin annenize söyleyin kocanızın telefonundaki dökümanları almak için de sihir yapsın madem neden buraya konu açtınız ki?Ben kaçarak evlendim ailem evlendikten sonra annem bize sıhır yaptı onun ailesi annesinin verdiği eşyalardada sıhır yaptı ayırmak için boşansamda ne kendi ailemin yanına gidebilirim nede gidecek yerim var
Hayır tabiki en azından elimde kanıt olacak gidecek yerim yok ama boşanmam anlamına gelmiyor bu durum böyle bir insanla evlilik sürdürülmez ki surekli aldatacak bende kabullenecem öyle birşey malesef olamaz
Boşanırım büyük ihtimal yada boşanmam onu evde istemem bilinçli bir süre nikahı atmam ama evede giremezTelefonuna bakmaya çalışacaksınız bir şekilde yalnız şöyle bir şey var eger bosanamam diyorsaniz bunu öğrenmeniz aleyhinize olabilir.
Nasil olsa öğrendi gidecek yeri yok diye açık açık da yapabilir bundan sonra.
O yüzden kararınızı verip ona göre hareket edin.
Kaçmış olabilirsiniz. Kaçmışsınız diye size yapılacak her kötü şeyi hak ettiğiniz anlamına mı gelir?
Şuan ki yaşadığınız muamele, babanızın evinde yaşayacağınız muameleden daha mı iyi?
Klasik narsist hareketler valla ne diyim keşke ikna etsenizde kendisi ayrı bi psikiyatriye gitse iyi gelirDaha önce online seansa girdik psikog benim haklı olduğumu söyledi ve birdaha randevu almadı bir suru boş bahaneler sunuyor önüme
hadi ispatladınız ne yapacaksanız. eğer boşanmazsan daha da yapar normalleşir artık . iyi düşününBen ortaya çıkarmak istiyorum eğer var ise çünkü çok defa başka konularda yalanını yakaladım daha önce güvenimi çok sarstı hem bu aldatma hemde yalan yüzünden ama artık ne varsa ortaya çıksın istiyorum nasıl yapabilirim sizce
Boşanmayacaksanız kurcalamamanızı tavsiye ederim.Ben kaçarak evlendim ailem evlendikten sonra annem bize sıhır yaptı onun ailesi annesinin verdiği eşyalardada sıhır yaptı ayırmak için boşansamda ne kendi ailemin yanına gidebilirim nede gidecek yerim var
Boşanacam tabikihadi ispatladınız ne yapacaksanız. eğer boşanmazsan daha da yapar normalleşir artık . iyi düşünün
Bunların hepsini yaptım bişey bulamadım siliyor galiba çalışmıyor izin vermiyor diyeUyuduğu sırada telefonu karıştırın. WhatsApp mesajlarına bakın, instagrama girip farklı hesabı var mı bakın. Birden fazla hesap kullanınca ve şifresi açık şekilde bıraktıysa rahatça görebilirsiniz. Internetten geçmişine bakın hangi sayfalara bakmış. Bazı whatsapp mesaj takibi için uygulamalarda varmış ama o kadarını bilmiyorum. Ama o uygulamalar telefondan anlayanlar için kolayca fark edilen uygulamalarmış.
Bunları eğer boşanacaksanız. Boşanmayacaksanız ve bir şeyler görürseniz daha çok üzülürsünüz.
Bir de çalışıyor musunuz? Oturduğunuz ev kira mı? Olurda boşanacaksanız ve kiradaysanız adamı evden gönderip o evde yaşamaya devam edersiniz. En azından yeni bir düzen kurmakla uğraşmazsınız.
At gitsin çok korktuysan oku evi bi geç Allah Allah, bana sihir yaptılar ne demek yaEğer evin içinde muska bulduysam yeni evliyim ve bizim öyle bir muskamiz yok ve evin gizli bir yerinde bulduysak