Şüpheleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer evin içinde muska bulduysam yeni evliyim ve bizim öyle bir muskamiz yok ve evin gizli bir yerinde bulduysak
muska da bulsan (kk da konuşulmasın yasak) aldatıldığın delilinide bulsan boşanmayacaksın kurcalama otur en azından kafan rahat olsun
şu sihir büyü olayı içinde aç felak nas oku allah korur

İlgilenmiyor hiç saygi duymuyor sevgi göstermiyor yani tuhaf davranışları var zaten beni sürekli ezmeye çalisiyor ailemi akrabalarimla kimseyle konuşmamı istemiyor bir çok değisik hareketi var evlenmeden önce böyle değildi zaten evlendikten 4 ay sonra dişarida hep kızlara bakıyordu gözüyle aldatiyordu iş attiği oluyordu yanımda yani o dönem gerçekten aldatma olmuşmudur bilmiyorum ama inkar ediyordu baktığını söylediğim zaman sonra itiraf etti yalanlarını yakaladım kaç defa
Şu yazdiklarinizdan sonra aldatma çok hafif kalıyor.Bu davranışı sineye çekmeyi başardınız aldatmami zorunuza gidiyor.Bosanma için kriter sizin için aldatma mı?????

Narsistse yakalasanda karşındakinde yaprak kıpırdamaz , utanmaz hem travma hemde karşındakinin sinir bozucu yüzsüzlüğüyle psikolojin bozulur en güzeli senin kendine konsantre olup bir hayat kurmaya çabalaman aldatmanın acelesi yok zaten utanma duygusundan arınmış olduklarından nihayetinde bir gün önünde yazışıp yakalanacak bu eforu hayatın için sarf et yakaladığında koşulların olgunlaşmış oldun derim

Eşimin beni aldatilgindan şüpheleniyorum gece ben uyuduktan sonra telefonu eline alıyor sabaha kadar telefonun içinde bir kere oyun oynağini gördüm ama insana neden eşinin uyumasını bekleyip sonra telefonu alsınki üstelik uyuyamazsan beni uyandır diye defalarca söyledim bahanesi hep uyumaya çalisiyorim ama bir türlü uykuya geçmiyorum bu durumu çözmem gerekiyor kendisi narsist psikolojik hastalığı var aldatiyorsa eğer bir şekilde ortaya ćıkarmam gerekiyor sizce bu durumda ben telefonuna bakıyorum hiç bişey görünmüyor eğer sahte hesabı sosyal medyada var ise nasıl ona ulaşabilirim daha önceden eminim başina gelenler vardır lütfen yardımcı olun
"Düşünüyorum o halde varım." demiş Descartes. Şüpheleniyorsanız o halde vardır. diyeceğim ben de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X