Şüpheleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Marsigo1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
86
13
30
Eşimin beni aldatilgindan şüpheleniyorum gece ben uyuduktan sonra telefonu eline alıyor sabaha kadar telefonun içinde bir kere oyun oynağini gördüm ama insana neden eşinin uyumasını bekleyip sonra telefonu alsınki üstelik uyuyamazsan beni uyandır diye defalarca söyledim bahanesi hep uyumaya çalisiyorim ama bir türlü uykuya geçmiyorum bu durumu çözmem gerekiyor kendisi narsist psikolojik hastalığı var aldatiyorsa eğer bir şekilde ortaya ćıkarmam gerekiyor sizce bu durumda ben telefonuna bakıyorum hiç bişey görünmüyor eğer sahte hesabı sosyal medyada var ise nasıl ona ulaşabilirim daha önceden eminim başina gelenler vardır lütfen yardımcı olun

Siz uyumadan önce ne yapıyorsunuz? Yani sizle sabah ilgileniyorsa siz uyuduktan sonra telefonla ilgilenmesi bana anormal gelmedi, kafa dağıtıyordur. Başka bi şeyler de mi var şüphelendiğiniz tek konu bu mu?

Siz uyanıkken herhangi bi şüpheli durum oldu mu telefon saklama vs gibi?

Siz uyumadan önce ne yapıyorsunuz? Yani sizle sabah ilgileniyorsa siz uyuduktan sonra telefonla ilgilenmesi bana anormal gelmedi, kafa dağıtıyordur. Başka bi şeyler de mi var şüphelendiğiniz tek konu bu mu?
İlgilenmiyor hiç saygi duymuyor sevgi göstermiyor yani tuhaf davranışları var zaten beni sürekli ezmeye çalisiyor ailemi akrabalarimla kimseyle konuşmamı istemiyor bir çok değisik hareketi var evlenmeden önce böyle değildi zaten evlendikten 4 ay sonra dişarida hep kızlara bakıyordu gözüyle aldatiyordu iş attiği oluyordu yanımda yani o dönem gerçekten aldatma olmuşmudur bilmiyorum ama inkar ediyordu baktığını söylediğim zaman sonra itiraf etti yalanlarını yakaladım kaç defa

Boşanmayı düşünüyor musunuz?

Siz uyanıkken herhangi bi şüpheli durum oldu mu telefon saklama vs gibi?
Telefon saklama oldu bide bazen saklamıyor evin içinde bir yere gidiyorum biraz uzun sürse gelmem gelince tedirgin oluyor telaşlaniyor

Suphelendiyseniz bir sebebi vardır diyorum ben. Gercekten kadinlar hissediyor çünkü.
Suphelendiginizi ona belli etmeden delil toplamaya çalışın. Yoksa çok rahat gizleyebilir.

Yine de insallah korktuğunuz basiniza gelmez Allah yardımcınız olsun

Boşanmayı düşünüyor musunuz?
Ben kaçarak evlendim ailem evlendikten sonra annem bize sıhır yaptı onun ailesi annesinin verdiği eşyalardada sıhır yaptı ayırmak için boşansamda ne kendi ailemin yanına gidebilirim nede gidecek yerim var

Eğer başka sosyal medya hesapları var ise nasıl ulaşabilriim ki

Yani kadın hisseder dicem ama umarım aklınıza gelen başınza gelmemiştir
Ben ortaya çıkarmak istiyorum eğer var ise çünkü çok defa başka konularda yalanını yakaladım daha önce güvenimi çok sarstı hem bu aldatma hemde yalan yüzünden ama artık ne varsa ortaya çıksın istiyorum nasıl yapabilirim sizce

Ruh hastası gibi (kaba bir tabir ama maalesef) davranan kadın yok mu peki? Kadın hisseder deyince bunları da haklı çıkarıyoruz gibi sanki :) Paranoyak kadın da çok fazla çünkü. Soru sahibini tenzih ediyorum onun haklı sebepleri varmış.

Çift terapistine gitmeyi kabul etmez mi?

Ben kaçarak evlendim ailem evlendikten sonra annem bize sıhır yaptı onun ailesi annesinin verdiği eşyalardada sıhır yaptı ayırmak için boşansamda ne kendi ailemin yanına gidebilirim nede gidecek yerim var
Sihir yaptı ne demek hanımefendi Dudu peri mi sizin anneniz? Koskoca kadınsınız büyüymüş sihirmiş şu saçmalıkları bahane edip durmayın. Boşanmaya da gönlünüz yok niye kurcalıyorsunuz o zaman? Yaşayın gidin kendi halinizde

Hem gidecek yerim yok diyorsunuz, hem aldattıysa ortaya çıkarmak istiyorsunuz? Boşanmayacaksanız ortaya çıkarsanız ne fayda? Aldattığını öğrendiğinizde, boşanmayıp tekrar rahat rahat aldatması için mi ortaya çıkarmak istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Eşimin psikolojik rahatsızlığı var zaten narist kendisi

Var tabiki. Burada konuya göre yorum yapıyoruz yoksa erkek kadın kişilik analizi yapacak olsak sayfalar dolar taşar.

Ben de öyle yapıyorum ama eşimi aldatmıyorum. Covid'den sonra gece uykularım yok nerdeyse. Eşim telefonla uğraşmamdan rahatsız oluyor. Ben de o uyuduktan sonra kulüpte takılıyorum, oyun oynuyorum, video izliyorum..... vs. aksi taktirde hiç uykuya dalamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…