Şüpheleniyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer evin içinde muska bulduysam yeni evliyim ve bizim öyle bir muskamiz yok ve evin gizli bir yerinde bulduysak
muska da bulsan (kk da konuşulmasın yasak) aldatıldığın delilinide bulsan boşanmayacaksın kurcalama otur en azından kafan rahat olsun
şu sihir büyü olayı içinde aç felak nas oku allah korur

Şu yazdiklarinizdan sonra aldatma çok hafif kalıyor.Bu davranışı sineye çekmeyi başardınız aldatmami zorunuza gidiyor.Bosanma için kriter sizin için aldatma mı?????

Hahhh Dudu peri nerden aklına geldi Allah seni... Harikasın..

Narsistse yakalasanda karşındakinde yaprak kıpırdamaz , utanmaz hem travma hemde karşındakinin sinir bozucu yüzsüzlüğüyle psikolojin bozulur en güzeli senin kendine konsantre olup bir hayat kurmaya çabalaman aldatmanın acelesi yok zaten utanma duygusundan arınmış olduklarından nihayetinde bir gün önünde yazışıp yakalanacak bu eforu hayatın için sarf et yakaladığında koşulların olgunlaşmış oldun derim

"Düşünüyorum o halde varım." demiş Descartes. Şüpheleniyorsanız o halde vardır. diyeceğim ben de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…