Bence de artık konu sıkıntısı çektikleri bariz belli oluyor. Önceki sezonu zar zor izleyebildim yeni sezona başlayamıyorum bile korkudan. Yine çok sıkıcı olacak diye ödüm kopuyor resmen. Halabuki ilk 4 sezonu aklım çıkarcasına izlemiştim.Ya kızlar sizce de sıkıcı olmadı mı artık? Çok uzadı bu dizi.. En favori dizimdi, şimdiyse en favori olmayan dizim, zoraki izliyorum sırf yarım kalmasın diye..
Bence de artık konu sıkıntısı çektikleri bariz belli oluyor. Önceki sezonu zar zor izleyebildim yeni sezona başlayamıyorum bile korkudan. Yine çok sıkıcı olacak diye ödüm kopuyor resmen. Halabuki ilk 4 sezonu aklım çıkarcasına izlemiştim.
Bu sezonun ilk üç bölümünü izledim, sıkıntı geldi desem yeridir. Bilemiyorum bakalım nasıl devam edicek.
3 4 bölümde mı kaldın o zamanlar güzeldi şimdilerde biraz saçmaladılar ama yinede izliyorum alışkanlık oldu sanırımBen hala 3-4te kaldım, hiç bakmıyorum.
Son sezondayım işte ondan sonra izlemedim. İzlemeli miyim sence ya?3 4 bölümde mı kaldın o zamanlar güzeldi şimdilerde biraz saçmaladılar ama yinede izliyorum alışkanlık oldu sanırım
izlemesen pek bişey kaybetmezsin bende alışkanlık oldu sanırım zaten yeni bölümleri biriktiriyorum özleyince izliyorumSon sezondayım işte ondan sonra izlemedim. İzlemeli miyim sence ya?
Ben de bu zaman kadar hep o yüzden izledim, sırf o ilk zamanların hatrına ve de alışkanlık yüzünden..izlemesen pek bişey kaybetmezsin bende alışkanlık oldu sanırım zaten yeni bölümleri biriktiriyorum özleyince izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?