Sen heyecanlı yerde bırakmışsın, 5. sezon en sevdiğimdi.İlk 4 sezondan sonrasını izleyemedim yaacayip sıkıcı olmaya başlamıştı. Kim bilir neler olmuştur dizide. Bir ara başlamak lazım.
Valla hatırlamıyorum bile artık hangi konuda bıraktığımı. Konuları unuttum baya oldu izlemeyeliSen heyecanlı yerde bırakmışsın, 5. sezon en sevdiğimdi.
Bak ben son sezona kadar geldim de ne oldu? İzlemiyorum artık, çok baydı.Valla hatırlamıyorum bile artık hangi konuda bıraktığımı. Konuları unuttum baya oldu izlemeyeli
Aynen malesef bende ne zamandır devam ediyim diyorum ama elim gitmiyor.Bak ben son sezona kadar geldim de ne oldu? İzlemiyorum artık, çok baydı.
Kuzum en heycanlı yerinde bırakmışsın valla :)İlk 4 sezondan sonrasını izleyemedim yaacayip sıkıcı olmaya başlamıştı. Kim bilir neler olmuştur dizide. Bir ara başlamak lazım.
Evet bencede boby'i özlemişiz gerçekten bende hüzünlendim biraz duyguluydu bu bölüm vee çok güzeldiBoby görmek güzeldi sonunda hüzünlendim ama bence 10. Sezonun en güzel bölümlerinden biriydi, 17.bölüm
hep sam'in yüzünden.. tamam dean'i kurtarmak istiyo anlıyorum da bunu illa gizli kapaklı yapmak zorunda mı yani.. dean bilseydi en azından en başında korurdu charlie'yi.. pisi pisine gitti kız yaa.. şu birbirlerinin arkasından iş çevirme olayına acayip sinir oluyorum bunların haberleri olsa ikisininde kimseye bişeye olmiycak işte..Charlie((
aynen ya bende inanki heyecanla bekliyorumayy finalde death geri dönüyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?