Yeni sezonun ilk bölümü fena yanlız bu sezon çok heyecanlı olucak gibi :)Ve Yeni seZon baslar
Hic bitmesin bu dizi :))
Kızlar ben bu dizinin sıkı takipçisiydim ancak sonra kanal kapandı birşeylşer oldu izini kaybettimHangi kanalda bu dizi şu an ? Ve kaçırdığım bütün sezonları hangi siteden izleyebilirim ? Tavsiyenize ihityacım var. Deannnn sen nasıl birşeysin demek istiyorum en son olarak
10. Sezonda kalmışsın.Kizlar en son hangi bolumde kalmisim yardimci oluemusunuz. En son dean seytan oluyordu crowley le beraber. Sonra yavas yavas eski dean e donuyordu. Kacinci sezondu onu bile unuttum
Tesekkurler.10. Sezonda kalmışsın.
Diziyi izleyen kimse yok mu?
Yeni sezon için onay almış yine
Ben varım ben12. Sezon onayı almış evet ama adamların uğraşacağı şey kalmadı Ölüm'ü bile öldürdüler, Darkness geldi bu sezon da onu haklarlar. Artık seneye sezon Tanrı'yla çift kale maç yapar bizimkiler
Ya evet
Ben de Tanrı çıkacak diye bekliyorum da
Bu sezonun bitmesine 3 bölüm kaldı
Ne castiel ne lucifel ne de Amara işi çözüldü :)
Bağlarlar son üç bölümde bence. Bugün 19'du sanırım izledim yeşil gözlülerin olduğu hani Dean'in deyimiyle aletsizler :))) Bu ara bölümdü haftaya verirler coşkuyu.
Ben varım ben12. Sezon onayı almış evet ama adamların uğraşacağı şey kalmadı Ölüm'ü bile öldürdüler, Darkness geldi bu sezon da onu haklarlar. Artık seneye sezon Tanrı'yla çift kale maç yapar bizimkiler
Bu arada o Ölüm çok karizmaydı ya
Süper ya izleyen birini bulmak :)
Evet ben bölümü çok sevdim ilk sezon bölümleri gibiydi. 3 bölümde toplanır dediğin gibi ama bu sezonu Nasıl bitirecekler çok merak ediyorum
Benim eşim de çok seviyorHer Cumartesi Supernatural günü bizde. Ayarında bir dizi de yok zaten bir ara Constantine başladı ama ışık hızıyla bitirdiler. Ben onu da sevmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?