Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deanin eski neşli hallerini geyikleri olduğu bölümler çok daha güzeldi. İzliyorum ama eskisi gibi keyif vermiyor. Geyik bile yapmıyorlar artık kendi aralarında. Aralarındaki bu soğukluk kutuplarda bile yoktur nasıl kardeş bunlar dövcem ikisini de
Bir zamanların tek geçerim dediğim dizisi artık beni sıkıyor, sizce de öyle değil mi? 5. sezon sonunda bitmeliydi dizi, daha çok etki bırakırdı emin olun. Uzadıkça uzadı, artık konular saçmalamaya başladı. Sırf yarım bırakmamak adına devam ediyorum diziye..
kızlar tavsiye ederim bu diziyi. sırf 2 kardeş için bile izlenir :) geçenlerde anket bir anket yapılmıştı. en iyi aktör dalında Jensen Ackles seçildi. en şaşırtıcı sezon finali de Supernatural seçildi :)
9. sezon başladığından beri hiç izlemedim. En baştan başlamaya karar vermiştim. Sonunda tüm bölümleri bitirdim. Olayları daha bi farklı seyrettim. Vay anasını diyorum. Crowley son zamanlarda çok kafamı kurcalamıştı ama son bölümde netleşti her şey. Dean in kişiliği bu değişimi zor karşılamaz gibi geliyor. Gadreel'a yazık oldu ya boylu posluydu maşallah Castiel özünü nasıl alacak ki bence Metatrondan alsa güzel ve anlamlı olur Aslında Sam 8. sezonda Dean purgatory e gittiğinde hiçte öyle üzülmemişti hayatını yaşamak için söz vermişti ama Dean ne olursa olsun onu arardı. Gözünün önünde böyle olması mı koydu ona. :44:
İyi ki en baştan başlamışım yani izlemeye ona rağmen yeni sezonun başlamasına daha çok var.
Bu son sezon 14 bölüm falan izleyip bıraktım. Geri de dönemiyorum. Çok sıkılmıştım artık iyice konusuz kalmışlardı. geçen arkadaşım tekrar hareketlendiğini söyledi ama bi türlü oturamadım başına. Gerçekten de hareketlendi mi acaba.