- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- 198
evet almış fragmanı gördünüz mü crowley bunalımda adamım yaaa
Yok hayır gelecek bölümün mü bakmadım dahacrowleye bayılıyorum ya ondan başkası bu kadar sevdiremezdi bu rolü bence
Hello boyz
bencede haklısın birde castielı cehenneme götürmüştü hani cehennemdekiler sıra bekliyordu azapları oydu izledin mi bilmiyorum. orjinal adam gerçekten kewine sordu ya şeytanlar sana iyi mi davrandı o da evet deyince bu günleride mi görecektim demişti
ölüm rolüde çok güzeldi hani ne meşhursa onu yiyordu ya o daa
film güzel bir 10 sezon daha izlenir
Evet sıra onlara gelince tekrar sona geçiyolardı
Detay vermeseydin daha fazlahenüz izlemeyenler çok hepsi hafızamda seviyorum bu diziyii yaaa sevmek ne kelime bayılıyormmmm ölümün giriş parçası çoook iyiydiiii
izleyen birini bulunca dayanamadım benim çevremde izleyen yok okuyanlar kusura bakmasın artıkın. evet müziğe bayıldım gerçekten birde her sezon son bölümde çalan başlangıç müziği süper neyse artık haftaya kritik yaparız
Bu sahne aralarından girişi en iyi olandı işte wuhuuuu demiştim
[video=youtube;u1EzU9sLQ6I]http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I[/video]
ölümde bir asalet var bende çok etkilendim bundan ilk başlar sammyi seviyordum bu aralar cozuttu valla benim adamım crowley hastasıyım 666 olarak arıyor ya bunları cepten hello boys diye kendi kendimi gülerken yakalıyorum. deanda ne fedakarlık yaptı ama sam için o platesci sevgilisi ile oğlu vardı ya onlara. konu sağlam daha devam eder inşallah
sen hangisini tutuyorsun
bende çok beğendim özlemişim valla ağzım kulaklarımda izledim. Yarında vampir günlükleri var bu günde rizzoli vardı benim dizi sezonum açıldı.
cas yine formundaydı gözlerim crowleyi aradı
Evet vamp günlüklerini de bekliyoruz nerde kaldı dizi onu unuttum
The originals'ı da izle kesinlikle canım
evet evet izliyorum klaus adamım
vampir günlüklerini sollayacak bu gidişle
Kesinlikle geçicek gibi eveeet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?