Supernatural

Yok hayır gelecek bölümün mü bakmadım daha crowleye bayılıyorum ya ondan başkası bu kadar sevdiremezdi bu rolü bence

Hello boyz

bencede haklısın birde castielı cehenneme götürmüştü hani cehennemdekiler sıra bekliyordu azapları oydu izledin mi bilmiyorum. orjinal adam gerçekten kewine sordu ya şeytanlar sana iyi mi davrandı o da evet deyince bu günleride mi görecektim demişti
ölüm rolüde çok güzeldi hani ne meşhursa onu yiyordu ya o daa
film güzel bir 10 sezon daha izlenir

Evet sıra onlara gelince tekrar sona geçiyolardı

Detay vermeseydin daha fazla henüz izlemeyenler çok hepsi hafızamda seviyorum bu diziyii yaaa sevmek ne kelime bayılıyormmmm ölümün giriş parçası çoook iyiydiiii

izleyen birini bulunca dayanamadım benim çevremde izleyen yok okuyanlar kusura bakmasın artıkın. evet müziğe bayıldım gerçekten birde her sezon son bölümde çalan başlangıç müziği süper neyse artık haftaya kritik yaparız

Oooo delisin sen erkek arkadaşıma bile bulaştırdım izle izle diye diye

Özlüyorum ya tekrar baştan başlayıp izleyesim geliyo yazın izledim de

Dean'cı misin sam'cı mi ?

Her türlü knuşabliriz canım

Çook çook seviyorum çünkü

Bu sahne aralarından girişi en iyi olandı işte wuhuuuu demiştim

[video=youtube;u1EzU9sLQ6I]http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I[/video]

Bu sahne aralarından girişi en iyi olandı işte wuhuuuu demiştim

[video=youtube;u1EzU9sLQ6I]http://www.youtube.com/watch?v=u1EzU9sLQ6I[/video]

ölümde bir asalet var bende çok etkilendim bundan ilk başlar sammyi seviyordum bu aralar cozuttu valla benim adamım crowley hastasıyım 666 olarak arıyor ya bunları cepten hello boys diye kendi kendimi gülerken yakalıyorum. deanda ne fedakarlık yaptı ama sam için o platesci sevgilisi ile oğlu vardı ya onlara. konu sağlam daha devam eder inşallah
sen hangisini tutuyorsun

Ben deancıyım ya çok seviyorum

Hello boyz demeleri beni de koparıyo güldürüyo crowley çok iyi zaten ya

Heyecanın doruklarındayım 2 güncük kaldı lütfen değen bi bölümle başlayın durağan olmasın

bende çok beğendim özlemişim valla ağzım kulaklarımda izledim. Yarında vampir günlükleri var bu günde rizzoli vardı benim dizi sezonum açıldı.
cas yine formundaydı gözlerim crowleyi aradı

bende çok beğendim özlemişim valla ağzım kulaklarımda izledim. Yarında vampir günlükleri var bu günde rizzoli vardı benim dizi sezonum açıldı.
cas yine formundaydı gözlerim crowleyi aradı

Evet vamp günlüklerini de bekliyoruz nerde kaldı dizi onu unuttum

The originals'ı da izle kesinlikle canım

.....................

Son düzenleme:
Güzel bölümdü

Deanım hiç gülmedi ama hep bi üzüntü modundaydı

Yeter düzelsinler artık

evet ya sam ne inatçı çıktın anam ya. Yeter artık crowleyi aradı gözlerim birde cassi

çok güzeldi son bölüm bayıldım hiç bıkmadan izlenir yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…