Supernatural

arkadaşlar, ben 2. sezondayım henüz. 2 bölüm kaldı, hala bitiremedim. sonraki sezonlarda büyük bombalar var mı? biraz ilgimi kaybettim sanki...
devam etsem mi karar verme aşamasındayım. yardımcı olur musunuz?

Kesinlikle devam et ne olaylar var neler neler melekler şeytanlar için içine girecek,kıyamet yaklaşacak Sam ve Dean kıyameti durduracak,Sam şeytan kanı içip azcık yoldan çıksa da paçayı ucuz yırtacak,Dean arafa gidecek,Leviathenlar var ohoooooo:)
Eğer tarzın değilse sarmaz belki ama süper dizidir

cevap için teşekkürler ama bu cümle yeterliydi. spoiler olmuş kalan açıklamalar :)
konu olarak seviyorum ama, bu sezonda çok tekrarlar vardı. hep böyle mi sürecek diye düşündüm bir an. yol yakınken döneyim olmazsa, dedim.
devam etmeye karar verdim ama yavaş yavaş izlerim artık. 2.sezonu tamamlayayım önce.

Canım ilk iki sezon Sam ve Dean'ın en toy olduğu ve daha hareketsiz sezonlar
Tabi olaylar var her gün ayrı bir yaratık ayrı bir olay ama her zaman böyle mi devam edecek sorusunu ben de en başta kendime sordum bir baktım ki ağzım açık kala kala 8. sezona gelmişim O sezonların öyle hissettirmesi normal :)

İki ay içinde tüm sezonları izlemiştim geçen sene psikopat gibi
İlk sezonlar hareketsiz olsa da sonraları güzel. Bazen sıkabiliyo ama yenilikler her daim mevcut.
İnternet konusunda sıkıntı yaşadığım için bu sezonu izleyemiyorum malesef

Supernatural dizisini sevenler Fringe i de severler bence..İzlemeyen varsa onu da tavsiye ederim..

8x13 ne bölümdü öyle o ya. yeni mekanları çok güzel çok ayrı bir havası var bayıldım. çok çabuk geçti bu bölüm yalnız izlerken, yetmedi gibi bi durum oluştu bende :)

dün 3 bölüm biriktirmiştim izledim, şu temalı bölüm ne komikti ya, dean o kostümle, merlindeki, arturdan yakışıklı olmuştu valla

wuwww takipçisiyim valllaahiiiii hiç kaçırmam birebir gidiyorum .. Fringe de süperdir onunda hastasıyım birde the vampire diariesss süper...

Eski tadını bır turlu yakalıyamıyor dızı ..
Sureklı denanın samm ıcın kendını öne atmaları ıkısının anlamsız trıplerı sıkmaya başladı..
Oyuncularda sıkılmış olucakkı oyunculuklarının da kalıtesı dustu bana göre..

Biran önce Cass , boby donmeli bır sekılde ..
Cennet ve cehennem ıle alakalı konularada daha fazla yer verılmeli.

ben ilk 2 sezonun kitabını okumuştum kitaptan mı devam etsem diziyi mi izlesem bilemedim :/

En sevdiğim dizilerden biri
Tabi sam in sevgilime benzemeside o diziyi izlerken beni böyleee mutlu ediyor :)))

bu sezon sonu bi yerlere kaybolacak olan sam herhalde belli oldu

zeus'lu athena'lı güzel bi bölümdü
vay arkadaş koskoca tanrıyı öldürdüler ya
diğer bölüm cass gelir herhalde..dean'in çağrısına kulak verip..

valla ben son bölümü hiç beğenmedim uyudum resmen, yunan tanrılarıyla alakalı bölüm çekiyorsun hikaye daha düzgün olabilirdi

crowley, her zaman ki gibi çok havalıydı

cass meg le ne zaman sevişti ya hiç hatırlayamadım

son bölümde herşey ne kadar kolay ve hızlı oldu ya

elçi gerçekten kaçtımı yoksa crowley mi aldı acaba, samle dean geldiklerinde pencereler kırık değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…