Supernatural

Ben yeni başladım 6. sezondayım benim boş tatil günümde 1 günde 8 10 bölüm izlemişliğim oldu ama şu aralar yoğunum günde 1 2 bölüm izliyorum Ama Castiel'e ve Dean'e hastayım.Sammy bu sezon beni sinir ediyor

Hadi Dean başla artıııık....

şunlara bak ne kadar tiki görünüyolarmış dizi başladığında, sam in sakalı bile yokmuş, dean in saçlarda ne komikmiş, apaçi tarzı

Evet yaa elimizde büyüdü resmen keratalar.Çok değiştiler ama allahtan değiştiler
kolay diil 8 sene oldu

Yeni bölüm bir an önce başlasın Cass'imi görmek istiyorum

sam in şu flashbacklerinden gına geldi
amelia ya da ayrı gıcık oluyom zaten

son bölümde cass in avcılık hevesi çok güzeldi

sam in şu flashbacklerinden gına geldi
amelia ya da ayrı gıcık oluyom zaten

son bölümde cass in avcılık hevesi çok güzeldi

öfff aynen ya, tv de görsem o bölümleri zaplıcam yani o derece sıkıcı, tüm sezon sürcekmi bu saçmalık

son bölüm çok eğlenceli ve komikti, cass in saf halleri çok komik

öfff aynen ya, tv de görsem o bölümleri zaplıcam yani o derece sıkıcı, tüm sezon sürcekmi bu saçmalık

son bölüm çok eğlenceli ve komikti, cass in saf halleri çok komik

sakin sakin konuşurken birden kadını 'kocanı neden öldürdün' diye bağırdı ya orda kahkaha attım

bu bölümden sonra artık flashbacklerin sona erdiğini umuyorum

ayrıca iyi oldu o deli olan avcıya

diğer diziler gibi supernaturalde de ara falan verilcek mi acaba

Verilir muhtemelen, yani senelerdir hep ara oluyor Supernatural'de

amelie ölsede kurtulsak ya, mıy mıy mıy sıkıcı bi konu

neydi samin eski sevgilisi, meg mi, şeytan olan, çok daha iyiydi valla o aşk hikayesi

sakin sakin konuşurken birden kadını 'kocanı neden öldürdün' diye bağırdı ya orda kahkaha attım

Castiel'in o şapşal halleri beni öldürüyor çok biliyormuş gibi bağırması beni de güldürdü,Allah'tan kedi yavrusu Sam var Kızlar 10 ocağı beklemek çok koyuyor.Resmen ilk sezondan başlasam 10 ocağa kadar bir tur daha atarım

şuan toplam kaç sezon oldu supernatural ?

bu sezon sam'e iyice gıcık kapmış durumdayım benny ise yeni olmasına rağmen çok sevdirdi bi anda kendini. cass ne işlerin içindesin acaba canım sen

diziye çok geç başladım. hala 2.sezondayım.
sömestrda hızla ilerlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…