• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

Merhaba arkadaşlar bende bu diziyi çok severek takip ettim ama bi yerden sonra koptum ve izleyemedim malesef :( Tekrar kaldığım yerden izlemek istiyorum ama çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum en son Bobby ölmüş hayalet olarak dolaşıyordu sezonunu hatırlayan yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar bende bu diziyi çok severek takip ettim ama bi yerden sonra koptum ve izleyemedim malesef :( Tekrar kaldığım yerden izlemek istiyorum ama çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum en son Bobby ölmüş hayalet olarak dolaşıyordu sezonunu hatırlayan yardımcı olabilecek var mı acaba ?

bende izliyorum şu an 4-5 bölüm falan izlememişimdir evet boby ölüyor sonra hayalet olarak geziniyor galiba 7. sezon olması lazım sonra yaratık bir adam var ona kin duymaya başlıyor boby sonra kemiklerini yakmak zorunda kalıyorlar sonra o yaratık adamı da öldürüyorlar dizimag de yayınlanıyor supernatural altyazılı olarak:1:

son bölümde herşey ne kadar kolay ve hızlı oldu ya:27::27:

elçi gerçekten kaçtımı yoksa crowley mi aldı acaba, samle dean geldiklerinde pencereler kırık değildi

ben bu bölümü çok beğendimmm

bence crowley kaçırmış olabilir çünkü en son yardımcısına bulun artık şu çocuğu diye kızmıştu
pencereleri de iki parmak şıklatarak düzeltmişlerdir :27:

Son düzenleme:
bende izliyorum şu an 4-5 bölüm falan izlememişimdir evet boby ölüyor sonra hayalet olarak geziniyor galiba 7. sezon olması lazım sonra yaratık bir adam var ona kin duymaya başlıyor boby sonra kemiklerini yakmak zorunda kalıyorlar sonra o yaratık adamı da öldürüyorlar dizimag de yayınlanıyor supernatural altyazılı olarak:1:

Aaa evet yakma falan hatırlıyorum sanki öyle bişeyler :)))) Artık 7. sezonu tarar bulurum kaldığım yeri :) Bu arada çooook teşekkür ederim :)

5. sezon 10. bölümdeyim. Hergün birkaç bölüm izliyorum.

Ve yeniden, tekrar başladımm :27:
Ya kopamıyorum bu diziden napiyim :27:
Dean varsa her zaman, bıkmadan izlerim :16::17:

son bölüm süperdi, süpriz at kazandı :27::27::27:

sezon finalimiydi bu:26:

off sezon finali yaptı döndüm başa tekrar başladım valla
7. sezona geldim izlemiyorum ama ağırdan alıyorum yeni sezona kadar denkleştiricem çnkü :1:

başlasın artık özledm dean'i impalayı :16::16::16::16:

Son sezon olmasi lazim diye animsiyorum...Ama emin olamadim..

7.sezon 11.bölüm olması gerek :43:

En favori dizilerimden birisidir.. 2011 yılında keşfettmiştim bu diziyi..
1,5-2 günde 2 sezonu full bitirdim.. Bu neymiş ya diyip ekrana kitlendiğimi biliyorum.. Hatta üstünde bir hayli araştırmada yaptım merakımdan.. King solomon un koruyucu sembollerini kullanmaları enokyan dilleri vesaire..
Şimdi 9, sezonu bekliyorum.. Bakalım neyle uğraşıyoruz bu sezonda.

Bu dizi hala devam ediyormu yaa. Bu kadar saçma olup uzun süre takip ettiğim başka bir dizi hatırlamıyorum. Saçmalı tüfekelrle şeytan avı :)

Sonunda başladıııııııııııııııı :119::119::119::124::124::124:

Sabırsızlıkla bekliyordum güzeldi ilk bölümmm melekler düştü herkes cass'in peşinde kıyamam ben ona insan da oldu :18::18:

Deann'ı ayrı bi özlemişiiiiiiiiimmmmmmmmmm :16::16::16:

Impalamı göremedim ama düzgün :43:

Bunu görmüş müydünüz?:27:
[video=youtube;5aemuTHcXfQ]http://www.youtube.com/watch?v=5aemuTHcXfQ[/video]

Bir de bunu.Dean gerçek hayatta da dizideki gibi komik bi adam demek ki
[video=youtube;HsyMtYoSkC0]http://www.youtube.com/watch?v=HsyMtYoSkC0[/video]

Ay rosecum ikisini de görmüştüm harlem shakee çok güldüm hele supernatural bloopers yazınca youtubea ne kadar eğlenceli adamlar oldukları belli oluyor bayılıyorum bu deane de :1:

Back