• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Supernatural

amelia ölsün artık ya, reca ediyorum, yiter ya:27::27::27:

bi de naomi çıktı başımıza
garibim cass in hali hal değil valla :50:
inşallah bu sefer amelia davası kapanmıştır ya

bi de naomi çıktı başımıza
garibim cass in hali hal değil valla :50:
inşallah bu sefer amelia davası kapanmıştır ya

Valla bence bölüm beklediğim gibi değildi aksiyon yoktu umarım haftaya aksiyon görürüz hem neden yeni bölüm pazar günü?

o yatak sahnesi ne kadar berbattı ya, amelia sami kullanıp atmış gibi, bi de gitmiş yine gömleğini giymiş iki arada bi derede
hadi kullanıp atan ben olsam neyse, ama o sahne olmamış:27::27:

ayrıca madem melekleri öldüren şu bıçak, şeytanlarıda öldürüyodu neden daha önce söylemedi cass

bi ara crowley değişti sandım, sonra kapıdan içeri girince bi oh çektim:1:

o yatak sahnesi ne kadar berbattı ya, amelia sami kullanıp atmış gibi, bi de gitmiş yine gömleğini giymiş iki arada bi derede
hadi kullanıp atan ben olsam neyse, ama o sahne olmamış:27::27:

ayrıca madem melekleri öldüren şu bıçak, şeytanlarıda öldürüyodu neden daha önce söylemedi cass

bi ara crowley değişti sandım, sonra kapıdan içeri girince bi oh çektim:1:

:9::9::9::9::9: Sam köpek yavrusu gibi bakıyorrrr kullanılmış ırzına geçilmiş gibi bir görüntü sergiliyor açıkçası:37:
Amelia da az değil neden geldiğini soruyorsun tamam defol git,niye işi pişiriyosunuz ki:8:
Dizinin bu tür saçmalıkları çok oluyorr,o zaman o şeytan öldüren bıçak melekleri de öldürsün:34:
Samandriel'e üzüldüm ayrıcaa bu meleklerin kontrol edilme olayları ne olacak melek tableti nerde kafamda deli sorular:52::52:

:9::9::9::9::9: Sam köpek yavrusu gibi bakıyorrrr kullanılmış ırzına geçilmiş gibi bir görüntü sergiliyor açıkçası:37:
Amelia da az değil neden geldiğini soruyorsun tamam defol git,niye işi pişiriyosunuz ki:8:
Dizinin bu tür saçmalıkları çok oluyorr,o zaman o şeytan öldüren bıçak melekleri de öldürsün:34:
Samandriel'e üzüldüm ayrıcaa bu meleklerin kontrol edilme olayları ne olacak melek tableti nerde kafamda deli sorular:52::52:

yok efendim, biri gelirse anlarmış, ikisi gelirse yine anlarmış, ikiside gelmezse yine anlarmış,:27: kadına replik bile bulamıyolar, aptal saptal replikler:1::1:

crowley kesin melek tabletini ele geçircek bence

cass bi ara çakar gibi oldu olayı ama.... bu olayıda yine samle dean çözcek bence, cass in tek başına anlayacağı yok
:27:

Son düzenleme:
kızlar supernaturalii baştan sona izleyebileceğim bi site varmı? varsa özelden msj atabilirmisiniz

yeni bölümü izleyeceğim şimdi :16:

Son düzenleme:
dizimag öneririm bende izlemek için. amelia-sam olayı iyice sıkmaya başladı tekrardan aynı konuyla karşımıza gelmez umarım senaristler. dean ve benny'nin arasının açılmasına üzülmedim desem yalan olur. naomi denilen melek ne işler çeviriyor amacı ne cennet ne durumda merak içindeyim

yabancidiziizle den izliyorum ben de hep yeni bölüm gelmiş bilem ama henüz altyazı yok

çok güzel bi bölümdü yaaa, çok sevdiğim zaman yolculuğu konusunu işlemişler :69:

Bir önceki bölüm çok komikti:D Charlie beni çok güldürdü:9::9:
Bu bölüm de hakikaten gayet iyiydi:27: Samuelden sonra Henry de geldi dede eksiği kalmadı:52::52:
Kas ve Beyin gücü Winchesterlar Campbelllar gerçekten gayet mantıklıydı..
Torunları yakışıklılığını dededen babadan almış belli:52::52::52::52::52:
8.Sezon güzel gidiyor:34:

Back