Merhaba arkadaşlar bende bu diziyi çok severek takip ettim ama bi yerden sonra koptum ve izleyemedim malesefTekrar kaldığım yerden izlemek istiyorum ama çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum en son Bobby ölmüş hayalet olarak dolaşıyordu sezonunu hatırlayan yardımcı olabilecek var mı acaba ?
son bölümde herşey ne kadar kolay ve hızlı oldu ya
elçi gerçekten kaçtımı yoksa crowley mi aldı acaba, samle dean geldiklerinde pencereler kırık değildi
bende izliyorum şu an 4-5 bölüm falan izlememişimdir evet boby ölüyor sonra hayalet olarak geziniyor galiba 7. sezon olması lazım sonra yaratık bir adam var ona kin duymaya başlıyor boby sonra kemiklerini yakmak zorunda kalıyorlar sonra o yaratık adamı da öldürüyorlar dizimag de yayınlanıyor supernatural altyazılı olarak
Aaa evet yakma falan hatırlıyorum sanki öyle bişeyler :)))) Artık 7. sezonu tarar bulurum kaldığım yeri :) Bu arada çooook teşekkür ederim :)
son bölüm süperdi, süpriz at kazandı
sezon finalimiydi bu:26:
Merhaba arkadaşlar bende bu diziyi çok severek takip ettim ama bi yerden sonra koptum ve izleyemedim malesefTekrar kaldığım yerden izlemek istiyorum ama çok uzun zaman oldu hatırlayamıyorum en son Bobby ölmüş hayalet olarak dolaşıyordu sezonunu hatırlayan yardımcı olabilecek var mı acaba ?
Bu sezon süper aksiyonlu olucak benden demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?