Örgü süper bir fikir...

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
merabalar sadece kendi yaptığımız bebek örgülerini ekleyiniz diye uyarı var en başta dikkat etmemişsiniz sanırım.konunuz uygun yere taşınmıştır

Eylülvebarış, şuanda kapsamı alanı dışındasın ama çk teşekkür ediyorum, mavisine başladım, o renkleri bulana kadar ne çektim ama buldum şükür ve başladım, bitirebilirsem eklerim buraya. Başka modellerini de bekliyorum. Acaba bu modelden erkek bebeğe yelek de yapılabilir mi? Ben deneyeceğim takım olsun:))

Eylülvebarı asıl biz teşekkür ediyoruz, böyle güzel şeyler paylaştığın için. Başka güzel örgüler bulursan bekliyoruz. Canım bu modeli erkek bebek yeleği haline de getirebilir miyiz acaba? Battaniye bitince aklımda o var inşallah..

Ay kızlar tam bitirecektim açık mavi ipim bitti, çarşıya da çıkamıyorum eşime bağlıım( nakonun bebek iplerinden başlamıştım şimdi ipi de değişmesin istiyorum. Bir an evvel bitirip resmini koysaydım buraya:) çok özendim :))

Eylülcüm battaniyemizi bitirdim, bak bakalım güzel olmuş mu? Lacivert ipim bitti ama. Yelekten vazgeçtim başka bir ipten başka bir modele başladım. Hep aynı şeyi yapmak sıkıcı olabilir. Battaniye çok hoşuma gitti ama kim ne derse desin. Çok teşekkür ediyoruz teyzesi, oğlumla inşallah sağlıkla kullanabiliriz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…