anladım kuzucum tabi en doğrusuna hekimin karar verecekir açık şekilde hekime derdini anlatmalısın hiç çekinmeden rutin işlerimizi yapmayı ihmal etmiyoruz ama bu esnada uğraşacak birşeyler mutlaka buluyoruz tamamı ?
Aynen canım uğraşıcak birşeyler arıyorum kendime zumbaya başlamayı düşünüyorum :)anladım kuzucum tabi en doğrusuna hekimin karar verecekir açık şekilde hekime derdini anlatmalısın hiç çekinmeden rutin işlerimizi yapmayı ihmal etmiyoruz ama bu esnada uğraşacak birşeyler mutlaka buluyoruz tamamı ?
Tamam sahane bir fikirmis bu sana cok iyi gelecegini dusunuyorumm :)Aynen canım uğraşıcak birşeyler arıyorum kendime zumbaya başlamayı düşünüyorum :)
Sizinde kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar iyi ki varsınızİkooooo iyiki varsın güzel arkadaşım.
Seni seviyorum.
Kadınlar günümüz kutlu olsun.
Birbirimizin önerilerini dinlediğimiz , birbirimize kulak verdiğimiz ve hep destek tam destek olduğumuz güzel günlerimiz olsunSizinde kadınlar gününüz kutlu olsun kızlar iyi ki varsınız
Buraya ilk yazdıgımda böyle güzel insanlarla karsılaşacağımı hiç tahmin etmemistim kızlar hep burda olun olurmu iyi ki yazmışım bu siteye sizin gibi güzel insanlar tanıdımBirbirimizin önerilerini dinlediğimiz , birbirimize kulak verdiğimiz ve hep destek tam destek olduğumuz güzel günlerimiz olsun
Buraya ilk yazdıgımda böyle güzel insanlarla karsılaşacağımı hiç tahmin etmemistim kızlar hep burda olun olurmu iyi ki yazmışım bu siteye sizin gibi güzel insanlar tanıdım
Birbirimizin önerilerini dinlediğimiz , birbirimize kulak verdiğimiz ve hep destek tam destek olduğumuz güzel günlerimiz olsun
Ne grubu kız iko tövbe est. Ben öyle hemcins grubu sevmiyimCanım benim şahane enerjisi olan süper bir insansın seni tanıdım iyiki hep buralardayız fıstığım hicoyuda alabilsek gruba ne güzel olurdun
Kız kıza Watsapp grubu bilem olsa sevmiyim ben zevki olmuyohahahahhhahahah yok kız bir WhatsApp grubu yapmışlar dün koptum gülmekten
Kız kıza Watsapp grubu bilem olsa sevmiyim ben zevki olmuyo
Karşı cinsli gruplar ilk tercih sebebimdir her daim
Aklında olsun İkooo kızlı gruplara neyim çağırma beni
Tabi ki kabul etmek ne demek.Merhabalar hepinize Ne kadar harika insanlar bulmuşsunuz birbirinizi.20 senelik majör depresyon sonrası geçen cuma günü bana da bipolar teşhisi kondu.Beni de kabul eder misiniz aranıza?Hepinize mutlu,sağlıklı günler dilerim❤
Merhabalar hepinize Ne kadar harika insanlar bulmuşsunuz birbirinizi.20 senelik majör depresyon sonrası geçen cuma günü bana da bipolar teşhisi kondu.Beni de kabul eder misiniz aranıza?Hepinize mutlu,sağlıklı günler dilerim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?