Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Yarin guzel haberlerini bekliyorum dedigim gibi tek basina ilaca siginmiyoruz seninde gayretinle asilacak bu gucluyuz guclusun yerim seni depresyon diyetek ti ye alacaksin :) anlastik mi ?

Aynen canım uğraşıcak birşeyler arıyorum kendime zumbaya başlamayı düşünüyorum :)

İkooooo iyiki varsın güzel arkadaşım.
Seni seviyorum.
Kadınlar günümüz kutlu olsun.

Birbirimizin önerilerini dinlediğimiz , birbirimize kulak verdiğimiz ve hep destek tam destek olduğumuz güzel günlerimiz olsun
Buraya ilk yazdıgımda böyle güzel insanlarla karsılaşacağımı hiç tahmin etmemistim kızlar hep burda olun olurmu iyi ki yazmışım bu siteye sizin gibi güzel insanlar tanıdım

Buraya ilk yazdıgımda böyle güzel insanlarla karsılaşacağımı hiç tahmin etmemistim kızlar hep burda olun olurmu iyi ki yazmışım bu siteye sizin gibi güzel insanlar tanıdım

Canım benim şahane enerjisi olan süper bir insansın seni tanıdım iyiki hep buralardayız fıstığım hicoyuda alabilsek gruba ne güzel olurdun

Canım benim şahane enerjisi olan süper bir insansın seni tanıdım iyiki hep buralardayız fıstığım hicoyuda alabilsek gruba ne güzel olurdun
Ne grubu kız iko tövbe est. Ben öyle hemcins grubu sevmiyim

hahahahhhahahah yok kız bir WhatsApp grubu yapmışlar dün koptum gülmekten
Kız kıza Watsapp grubu bilem olsa sevmiyim ben zevki olmuyo
Karşı cinsli gruplar ilk tercih sebebimdir her daim
Aklında olsun İkooo kızlı gruplara neyim çağırma beni

Merhabalar hepinize Ne kadar harika insanlar bulmuşsunuz birbirinizi.20 senelik majör depresyon sonrası geçen cuma günü bana da bipolar teşhisi kondu.Beni de kabul eder misiniz aranıza?Hepinize mutlu,sağlıklı günler dilerim❤

Tabi ki kabul etmek ne demek.
Aramıza hoşgeldin.
Bizi en iyi biz anlarız.
Sevgiyle kucaklıyorum seni
Tekrar hoşgeldin canım.

Yine anlık gelen doktora gitme isteği ve yollara düşen ben.
Durulmayan bu kafamdan bıktım.
Kendi kendimin gırtlağını kesesim var
Bahar bitsin en azından Temmuz falan gelsin.
Mart=Dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…