12.30 da randevum.Gittin mi canım?Ne dedi?
Birazdan çıkıcam.
Kağıda not alıyorum konuşacaklarımı.
Ne diycek ki ne diyebilir ki sanki?
En fazla ilacın dozunu arttıracak.
Kısa yoldan beynimi söküp alsa keşke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12.30 da randevum.Gittin mi canım?Ne dedi?
misspitty
İkooooo ben çok kötüyüm yaa
Dün 'Serequel XR 50 mg' başladı doktor.Çok hafif bu doz uyutmaz sersemletmez dedi ama...
Dün 18.00 da yarım içtim ilacı.Akşam 9da kanepede kendimden geçmişim 10a doğru kaldırdı annem.Çay kahve 12ye kadar idare ettim sonra yattım sabah 7.30 da çıktım evden.Otobüste ayakta kendimden geçmişim yere yığılırken biri yakaladı kolumdan oturttu kolonyalı mendil verdi.Lityum için kan verdim işe geldim ama mal gibiyim yemin ederim MALLLL gibiyim.
Antidepresan etkili bi ilaca ihtiyacım var biliyorum ama içemiyorum Allah kahretsinnn içemiyorummmmmmm
Ben anladım yaa bu hastalıktan değil ama ilaçlar yüzünden gebertcem kendimi
İkoooo yanımda ol nolur ellerimi bırakmayay bide ilk zamanlar bir tatlı kafası var oturduğum yerden kolum kalkmadı başladım ben gülmeye 2-3 gün sonra yaşayacaksın bunu tadını çıkar bidaha aynı kafayı yapmıyor çünkü sonrası mis mis tertemiz sen dinle beni kullanmamazlık yapma sakın bide saat 9 civarı al 50 mg düşük bir doz
İkoooo yanımda ol nolur ellerimi bırakma
Bu hayat çok zor böyle yaşamak çok zor
Canım çok acıyo
Olur mu dersinBebişim her zaman yanındayım biliyorsun bırakırmışım ben senin hiiiççç geçecek şuan tam kafan ayılmadığı için böyle hissediyorsun bir kahve iç hemen bak nasıl kendine geleceksin hemen birde alışma evreleri hep böyle olur atlatana kadar sabredeceksinnn sonrasında yoluna girecek herşey bak çok güzel olacakkk
Olur mu dersin
Biter mi birgün bu çile
Ben nasıl bu hale geldim yaa
Tamambeynin seninle dalga mı geçiyor sende onunla dalga geç birde şu hastalığı araştırmayı kes artık zaten ne yaşadığını biliyorsun araştırdıkların sana extra birşey katmayacak unut bipolarda neymiş yerim seni de ! hasta falan değiliz biz tamam mı ?
Kızlarım merhaba.İlk defa Depakin kullanıyorum.Bi tuhafım,ruh gibi.Ellerim soğuk titriyor.iyi yada kötü birşey hissetmiyorum sanırım normal bunlar.Ama biliyorum ki geçecek,neler geçmedi ki.Ve artık sizler varsınız beni anlayan birilerine yazmak çok iyi geliyor
Baya çok yan etkisi var ama şimdilik kullanmak zorundaymışım tatlım.Napalım dinlicez doktorumuzu.En çok taktığım sey anne olmak istiyorum.Ama ona haksızlık mı yapıyorum diyorum,ya onu da mutsuz edersem
12 yıl oldu başta anksiyete sanıldı ama sonra bipolar olduğum anlaşıldı ee ben olmıcaktım da kim olcaktı küçük yaşta yanlış yapılan bi evlilik ardından ayrılık
Hayattatki ilk aşkım babamın trafik kazası sonucu yatalak kalması
Sonra başıma gelen tüm kötü olayları birbirine bağlayıp ağlama nöbetleri borca girmeler ödemekte çok zorlandım kimseye diyemesim ilaçlar doktorlar tavsiyeler iyileştim sanıp ilacı bırakmalar
Ve daha birsürü şey
Ve şuan ilaçları kullanmama rahmen mutsuzum içim sıkılıyor yaşamdan zevk almıyorum
Ağlayamıyorum kimseye anlatamıyorum
Sabahları mutsuz uyanmak çok yorucu
Yoruldum ruhum acıyor
Şuan bile dişlerimi sıkıyorum yazarken ter basıyor bi sıkıntı geliyor
İlk başların da böyle olurdum ben o günlere dönmek istemiyorum
8 ay kullandım depakin.Sıkıntı yapma en fazla saçlarını döker,kilo aldırır.Sağlam ilaçtır.Kızlarım merhaba.İlk defa Depakin kullanıyorum.Bi tuhafım,ruh gibi.Ellerim soğuk titriyor.iyi yada kötü birşey hissetmiyorum sanırım normal bunlar.Ama biliyorum ki geçecek,neler geçmedi ki.Ve artık sizler varsınız beni anlayan birilerine yazmak çok iyi geliyor
Hayır olsun inşallah ikooo patlamasın yakında bi tarafımızda bu pozitiflikMerhabaaa depakin kullanmıştım bir dönem normal yeni başladıysan kullanım talimatlarını inceledin mi yan etki vs çok hatırlamıyorum çünkü uzun zaman geçmişti üzerinden ilaçlara başlarken olası durumlar bence çok kafaya takmamak lazım seni çok iyi anlıyoruz kuzuyum geçicek hepsi. bugun bende pozitiflikten çatlayacağım allah allah
2 tane prenses anası olarak deyim ki sana;kızlarımın iyiki benim gibi bi anaları varBaya çok yan etkisi var ama şimdilik kullanmak zorundaymışım tatlım.Napalım dinlicez doktorumuzu.En çok taktığım sey anne olmak istiyorum.Ama ona haksızlık mı yapıyorum diyorum,ya onu da mutsuz edersem