• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Beyinler :) Manik depresifler(Bipolar Hastaları)

Gittin mi canım?Ne dedi?
12.30 da randevum.
Birazdan çıkıcam.
Kağıda not alıyorum konuşacaklarımı.
Ne diycek ki ne diyebilir ki sanki?
En fazla ilacın dozunu arttıracak.
Kısa yoldan beynimi söküp alsa keşke.

umutsuzluğa yer yok hicom geçeceğini biliyorsun bu ara bende pek bir dalgalıyım öhöm :( geçiyor ama anlık çok hızlı çok yetişemiyorum dün az daha bende gidecektim kuaföre gidesim geldi vazgeçtim bir halt edemedim uykuya verdim kendimi şuan nasılsın peki muhtemelen geçmiştir.. bende ilaç azaltımı ve regl durumuna bağladım bendeki değişikliği :KK12::KK12:

misspitty misspitty
İkooooo ben çok kötüyüm yaa
Dün 'Serequel XR 50 mg' başladı doktor.Çok hafif bu doz uyutmaz sersemletmez dedi ama...
Dün 18.00 da yarım içtim ilacı.Akşam 9da kanepede kendimden geçmişim 10a doğru kaldırdı annem.Çay kahve 12ye kadar idare ettim sonra yattım sabah 7.30 da çıktım evden.Otobüste ayakta kendimden geçmişim yere yığılırken biri yakaladı kolumdan oturttu kolonyalı mendil verdi.Lityum için kan verdim işe geldim ama mal gibiyim yemin ederim MALLLL gibiyim.
Antidepresan etkili bi ilaca ihtiyacım var biliyorum ama içemiyorum Allah kahretsinnn içemiyorummmmmmm

Ben anladım yaa bu hastalıktan değil ama ilaçlar yüzünden gebertcem kendimi

misspitty misspitty
İkooooo ben çok kötüyüm yaa
Dün 'Serequel XR 50 mg' başladı doktor.Çok hafif bu doz uyutmaz sersemletmez dedi ama...
Dün 18.00 da yarım içtim ilacı.Akşam 9da kanepede kendimden geçmişim 10a doğru kaldırdı annem.Çay kahve 12ye kadar idare ettim sonra yattım sabah 7.30 da çıktım evden.Otobüste ayakta kendimden geçmişim yere yığılırken biri yakaladı kolumdan oturttu kolonyalı mendil verdi.Lityum için kan verdim işe geldim ama mal gibiyim yemin ederim MALLLL gibiyim.
Antidepresan etkili bi ilaca ihtiyacım var biliyorum ama içemiyorum Allah kahretsinnn içemiyorummmmmmm

Ben anladım yaa bu hastalıktan değil ama ilaçlar yüzünden gebertcem kendimi

hicoomm saçmalamıyorsun konuşma bana saçma sapan öyle bende seroquel xr alıyorum dr 150 mg başladı 300 e kadar çıkabilirsin dedi bana ben 75 in üzerine çıkamıyorum yarısını alıyorum kırıp alışıyorsun seroquele ve kafamdaki sesleri susturdu benim güven bana iyi gelecek sana uyanana kadar benim derdim sonra uyutmuyor öyle bir süre otobüse termosta kahveyle bindim ben yavaştan 150 ye çıkmayı planlıyorum alıştım çünkü artık 1 ay olacak seroquel masum bir ilaç hormon dengesizliği yapmıyor ayı zamanda insanda

yay bide ilk zamanlar bir tatlı kafası var oturduğum yerden kolum kalkmadı başladım ben gülmeye 2-3 gün sonra yaşayacaksın bunu tadını çıkar bidaha aynı kafayı yapmıyor çünkü :D sonrası mis mis tertemiz :halay: sen dinle beni kullanmamazlık yapma sakın bide saat 9 civarı al 50 mg düşük bir doz:spor:

yay bide ilk zamanlar bir tatlı kafası var oturduğum yerden kolum kalkmadı başladım ben gülmeye 2-3 gün sonra yaşayacaksın bunu tadını çıkar bidaha aynı kafayı yapmıyor çünkü :KK70: sonrası mis mis tertemiz :halay: sen dinle beni kullanmamazlık yapma sakın bide saat 9 civarı al 50 mg düşük bir doz:spor:
İkoooo yanımda ol nolur ellerimi bırakma
Bu hayat çok zor böyle yaşamak çok zor
Canım çok acıyo

İkoooo yanımda ol nolur ellerimi bırakma
Bu hayat çok zor böyle yaşamak çok zor
Canım çok acıyo

Bebişim her zaman yanındayım biliyorsun bırakırmışım ben senin hiiiççç :KK60: geçecek şuan tam kafan ayılmadığı için böyle hissediyorsun bir kahve iç hemen bak nasıl kendine geleceksin hemen birde alışma evreleri hep böyle olur atlatana kadar sabredeceksinnn sonrasında yoluna girecek herşey bak çok güzel olacakkk :KK19:

Bebişim her zaman yanındayım biliyorsun bırakırmışım ben senin hiiiççç :KK60: geçecek şuan tam kafan ayılmadığı için böyle hissediyorsun bir kahve iç hemen bak nasıl kendine geleceksin hemen birde alışma evreleri hep böyle olur atlatana kadar sabredeceksinnn sonrasında yoluna girecek herşey bak çok güzel olacakkk :KK19:
Olur mu dersin
Biter mi birgün bu çile
Ben nasıl bu hale geldim yaa

Olur mu dersin
Biter mi birgün bu çile
Ben nasıl bu hale geldim yaa

bitecek tabiki bir süre sonra bitarafımızla gülmeye başlayacağız bu halimize ciddiyim dün bende baya baya patates hissediyordum kendimi sabah bir uyandım geç kalıyordum sonra dedimki bugun güzel geçecek ki dün istifa edicem gitmiycem ben işeee falan diyordum :D sonra güne güzel başladım aldım ilacımı içtim kahvemi mis gibiyim puanda onca umutsuzluğa mutsuzluğa rağmen ki neler yaşadığımı sen biliyorsun sırıta sırıta geldim işe :) bu ara Mix takılıyorum ve sürekli maniye kayıyorum ona rağmen normalim şu anda iyi olacaksın az kaldı az sabret iyi olacaksın olumlama yapacaksın iyiyim ben iyi olacağım diye şartla kendini ki kullandığın ilaç gerçekten çok iyi :halay:

beynin seninle dalga mı geçiyor sende onunla dalga geç birde şu hastalığı araştırmayı kes artık zaten ne yaşadığını biliyorsun araştırdıkların sana extra birşey katmayacak unut bipolarda neymiş yerim seni de ! hasta falan değiliz biz tamam mı ? ;)

beynin seninle dalga mı geçiyor sende onunla dalga geç birde şu hastalığı araştırmayı kes artık zaten ne yaşadığını biliyorsun araştırdıkların sana extra birşey katmayacak unut bipolarda neymiş yerim seni de ! hasta falan değiliz biz tamam mı ? :KK66:
Tamam:110:

Kızlarım merhaba.İlk defa Depakin kullanıyorum.Bi tuhafım,ruh gibi.Ellerim soğuk titriyor.iyi yada kötü birşey hissetmiyorum sanırım normal bunlar.Ama biliyorum ki geçecek,neler geçmedi ki.Ve artık sizler varsınız beni anlayan birilerine yazmak çok iyi geliyor

Kızlarım merhaba.İlk defa Depakin kullanıyorum.Bi tuhafım,ruh gibi.Ellerim soğuk titriyor.iyi yada kötü birşey hissetmiyorum sanırım normal bunlar.Ama biliyorum ki geçecek,neler geçmedi ki.Ve artık sizler varsınız beni anlayan birilerine yazmak çok iyi geliyor

Merhabaaa depakin kullanmıştım bir dönem normal yeni başladıysan kullanım talimatlarını inceledin mi yan etki vs çok hatırlamıyorum çünkü uzun zaman geçmişti üzerinden ilaçlara başlarken olası durumlar bence çok kafaya takmamak lazım seni çok iyi anlıyoruz kuzuyum geçicek hepsi. bugun bende pozitiflikten çatlayacağım allah allah :halay:

Baya çok yan etkisi var ama şimdilik kullanmak zorundaymışım tatlım.Napalım dinlicez doktorumuzu.En çok taktığım sey anne olmak istiyorum.Ama ona haksızlık mı yapıyorum diyorum,ya onu da mutsuz edersem

12 yıl oldu başta anksiyete sanıldı ama sonra bipolar olduğum anlaşıldı ee ben olmıcaktım da kim olcaktı küçük yaşta yanlış yapılan bi evlilik ardından ayrılık
Hayattatki ilk aşkım babamın trafik kazası sonucu yatalak kalması
Sonra başıma gelen tüm kötü olayları birbirine bağlayıp ağlama nöbetleri borca girmeler ödemekte çok zorlandım kimseye diyemesim ilaçlar doktorlar tavsiyeler iyileştim sanıp ilacı bırakmalar
Ve daha birsürü şey
Ve şuan ilaçları kullanmama rahmen mutsuzum içim sıkılıyor yaşamdan zevk almıyorum
Ağlayamıyorum kimseye anlatamıyorum
Sabahları mutsuz uyanmak çok yorucu
Yoruldum ruhum acıyor
Şuan bile dişlerimi sıkıyorum yazarken ter basıyor bi sıkıntı geliyor
İlk başların da böyle olurdum ben o günlere dönmek istemiyorum

Baya çok yan etkisi var ama şimdilik kullanmak zorundaymışım tatlım.Napalım dinlicez doktorumuzu.En çok taktığım sey anne olmak istiyorum.Ama ona haksızlık mı yapıyorum diyorum,ya onu da mutsuz edersem

Saçmalama tabikide haksızlık etmeyeceksin hekiminle görüşmelisin aynı zamanda bu konu hakkındada annelik çok başka bir hismiş bu konuda hico sana daha çok yardımcı olacaktır ben anne olmadığım için nasip olmadı henüz

12 yıl oldu başta anksiyete sanıldı ama sonra bipolar olduğum anlaşıldı ee ben olmıcaktım da kim olcaktı küçük yaşta yanlış yapılan bi evlilik ardından ayrılık
Hayattatki ilk aşkım babamın trafik kazası sonucu yatalak kalması
Sonra başıma gelen tüm kötü olayları birbirine bağlayıp ağlama nöbetleri borca girmeler ödemekte çok zorlandım kimseye diyemesim ilaçlar doktorlar tavsiyeler iyileştim sanıp ilacı bırakmalar
Ve daha birsürü şey
Ve şuan ilaçları kullanmama rahmen mutsuzum içim sıkılıyor yaşamdan zevk almıyorum
Ağlayamıyorum kimseye anlatamıyorum
Sabahları mutsuz uyanmak çok yorucu
Yoruldum ruhum acıyor
Şuan bile dişlerimi sıkıyorum yazarken ter basıyor bi sıkıntı geliyor
İlk başların da böyle olurdum ben o günlere dönmek istemiyorum

Hoşgeldin hepsi geçiyor bende çok çok kötü dönemler atlatmıştım hala da içerisindeyim dünya kadar borç tepemde hala ayakta kalmayı başarıyorum güçlüyüz kızlar bu günlerde geçiyor evet çok yorucu haklısın bende çok yoruluyorum pes ettiğim zamanlar çok oldu. bugünümüze şükür kendini sıkma geçiyor hepsi

8 ay kullandım depakin.Sıkıntı yapma en fazla saçlarını döker,kilo aldırır.Sağlam ilaçtır.

Merhabaaa depakin kullanmıştım bir dönem normal yeni başladıysan kullanım talimatlarını inceledin mi yan etki vs çok hatırlamıyorum çünkü uzun zaman geçmişti üzerinden ilaçlara başlarken olası durumlar bence çok kafaya takmamak lazım seni çok iyi anlıyoruz kuzuyum geçicek hepsi. bugun bende pozitiflikten çatlayacağım allah allah :halay:
Hayır olsun inşallah ikooo patlamasın yakında bi tarafımızda bu pozitiflik:KK14::KK14:

2 tane prenses anası olarak deyim ki sana;kızlarımın iyiki benim gibi bi anaları var
Evlat bambaşka bişey Allahım hepinize tattırsın.
Evliysen ilaç kullanırken SAKINNN dank diye hamile kalayım deme korun mutlaka.Bu fikrini doktorunla konuş önce.

Back