Hepimiz aynı yaşıtız.Ve ben sana hep diyorum artık toparlanman lazım.Dua et bipolar değilsin.Majör depresyon geçiyor ama bipolar insanın yakasına yapışıp kalıyo.Çok şükür canım tabi zor bir sınav ama napalım başa gelen çekilir ooo siz o hastalığı çoktan alt etmişşiniz canım kendi ayaklarınız üstünde duruyorsunuz hayata sımsıkı sarılmışşınız birde burda başkalarına destek veriyorsunuz kendinizle gurur duyun bence hastalık sizden korksun valla
Evet canım söylemiştin tabi bunada çok şükür bizden çok daha zor durumda olan insanlar var elimiz ayağımız tutuyo en azından toparlanmam lazım evet çünki kendini bıraktıkça insan daha çok gömülüyo umutsuzluğa o zaman takıyım kulaklıkları yürüyüşe çıkıyım yoksa akşama kadar çıkamıycam bu yataktanHepimiz aynı yaşıtız.Ve ben sana hep diyorum artık toparlanman lazım.Dua et bipolar değilsin.Majör depresyon geçiyor ama bipolar insanın yakasına yapışıp kalıyo.
Sana demiştim bi keresinde; 27 yaşındayım ve bu yaşıma kadar 8 evet tam 8 kez majör depresyon geçirdim.Daha yaşım 27!
Aslında senin 4 aydır yaşadığın bu depresyonu biz her kış yaşıyoruz düşünsene her sene aynısını yaşadığını.
Haline şükret nolur .
Kendini bırakma sen bu değilsin çünkü bu hastalık seni alt edemez etmemeli buna izin vermemelisin.
Öyle tabi bi yerden sonra otomatiğe bağladık biz.Biz İkoyla 'mikst epizodlu manik-depresifler olarak' ıncığını cıncığını her b.kunu öğrendik bu hastalığın:)elbette o korksun bizden ben ne korkucam çok uzun zamandır psikoterapi almıyorum mesela ben hekimlerimde önermedi bana nerde ne yapman gerektiğini çözüyorsun bir süre sonra ilaç dozlarımı kendim ayarlıyorum mesela (doktorum bana bırakıyor) bu ilacı şunla değiştirelim vs diye öneride bulunuyorum artıkhicoda bu durumda tıbbi terimolojinin içinden geçer yeminle D DeliHA35 çocukluğumdan beri çekiyorum avantaja çevirmeyi öğrendik ikimizde artık sponsorluk yaparak başka hayatlarada dokunmak istiyoruz. Sende böyle olacaksın o gücü içinde hisset yeterki temininden dahada güçlüsün hadi kariyer.nete bak bakalım neler var ?
Harikaaaa.Hadi bakalım güzel güzel yürü.Bak nasıl iyi gelecek :)Evet canım söylemiştin tabi bunada çok şükür bizden çok daha zor durumda olan insanlar var elimiz ayağımız tutuyo en azından toparlanmam lazım evet çünki kendini bıraktıkça insan daha çok gömülüyo umutsuzluğa o zaman takıyım kulaklıkları yürüyüşe çıkıyım yoksa akşama kadar çıkamıycam bu yataktan
Valla isteyen ego desin isteyen kibir.Ben çok güçlüyüm ne savaşlardan sağ çıktım be canım bitanem KENDİM:) Sende iyiki varsın bebeğimmm beni anlayanım destek olanım 'hicomm geçecek' diyenim.hahahahahahha hicomben Mix takıla takıla perişan olmuş durumdayım anı anına tutmazdı bir insanın kafam karışıp duruyor allak bullak sürekli napim alıştım kabulleniş önemli hayatın tadı tuzu biberi ama iyiki varsınız en büyük destekçim sizlersiniz birkaç yakınım dışında kimse bilmiyor benim durumumu belli etmiyorum elimden geldiğince manide anlık kararlar almıyorum mesela hayatımdaki tüm pürüzleri yok ediyorum strese yer yok canım kendim diyorum kısacası ego değil bu ama birazcıkta bencil olmak lazım ne paralayacağım be kendimi diyeceksin
Günaydın :) İkooo doktora gittin mi tatlım ?
Apır sapır bi haldeyim bende.Bazen çok sinirleniyorum bazenleri çok ağlamak istiyorum ama genel olarak sakinim.Yalnız yaratıcılık tavan bu aralar.Örgü sepetler,paracord bileklikler,örgü çantalar cüzdanlar vızır vızır durmadan örüyorum içimin çoşkusunu bunlarla atıyorum klasik mani halleri işte.Haziran ortasına doğru ateşi söner bekliyorum işte :)))Günaydın hicoomm evet gittim tatım dün birkaç değişiklik oldu ilaçlarda yani dozlarda değişikler oldu koruma kısmına geçmişiz artık bu ara biraz kriz zamanlar geçirdiğim için görüşmelerim ilkinde 3 hafta sonrasında 4 hafta idi şimdi 2 haftada 1 e indirdik görüşme sıklıklarımı iyi durumdaymışım ama çok şükür kabarmezapin 400 den 600 mg a çıktı (1adet günde) lamotrigin 100 mg dan 50 mg düştü (1 adet) bu şekilde devam ediyorum diğer ilacımda 75 mg den 150 mg oldu bakalım ya nasip diyorumsinir küpü formunda dolaşıyorum ortalıkta Ee sen nasılsın bu aradadaa ?
Apır sapır bi haldeyim bende.Bazen çok sinirleniyorum bazenleri çok ağlamak istiyorum ama genel olarak sakinim.Yalnız yaratıcılık tavan bu aralar.Örgü sepetler,paracord bileklikler,örgü çantalar cüzdanlar vızır vızır durmadan örüyorum içimin çoşkusunu bunlarla atıyorum klasik mani halleri işte.Haziran ortasına doğru ateşi söner bekliyorum işte :)))
Yok İko sönsün bırak allasen ya.Çok yoruluyorum sonrasında ben.Kış gelip depresif moda girdiğimde kolumu kaldıracak halim olmuyor.Doktorum manide çok yorduğun için vücudunu diyo.Mani bitsin ama hipomani hep olsun sadece o olsun hatta:)Fazla üzüntü ve fazla sevince gelemiyoruz biz biliyorsun onun için dikkat et kendine.Bu aylar büyük mani krizi ayları Allah saklasın.Aynı durum bendede var bendede kalemime vuruyor öyle el işleri pek elimden gelmiyor benim malumdün alışveriş sınırlarını zorlarken buldum kendimi ordan anladım bende çok çok kötü zamanlar yaşıyorum uzun süren bir ilişkim sona erdi beter haldeyim çok fena bünyede herhalde üzülmemek için maniye atıyor kendini aslında 1 haftadır manideymişim ama sönük tabi (hipomani) diyebilirim ateşi sönsün istemiyorum bende aslına bakarsan
Merhaba bi soru sorcaktım .. lamictal hapı yorgunluk yapar mı ? Depresyondan çıkarır mı?Günaydın :) İkooo doktora gittin mi tatlım ?
Bugün biraz daha iyiydim canım çok şükür benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek ilaç degistirebilir çünki dört aydır aynı ilacı kullanıyorum ama hala depresyon geçmedi az geliyor dozu belli@elfffffffff bu arada sen ne durumdasın kuzum nasıl oldunnn??
Merhaba bi soru sorcaktım .. lamictal hapı yorgunluk yapar mı ? Depresyondan çıkarır mı?
Bugün biraz daha iyiydim canım çok şükür benimde yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek ilaç degistirebilir çünki dört aydır aynı ilacı kullanıyorum ama hala depresyon geçmedi az geliyor dozu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?