aregon cnm senin istahin var:miydi
ben hic birsey yiyemiyorumm birde cook uyuyomusun bende birde uyku varrŞeniz
Orkidem var kııızzz .Tekrar dene önce üye olman gerekiyor canım sonra adet tar. ve doğum tar. yazıyon çıkıyor hem de 12 ayı veriyor ...gün vermiyor tabiki ama mesela Nisanda 4 gün kız ,5 gün erkek var diye belirtiiiiiyyyy.
Orkidem var kııızzz .Tekrar dene önce üye olman gerekiyor canım sonra adet tar. ve doğum tar. yazıyon çıkıyor hem de 12 ayı veriyor ...gün vermiyor tabiki ama mesela Nisanda 4 gün kız ,5 gün erkek var diye belirtiiiiiyyyy.
Canım fazla uyku yok ama vücudum hep yorgun, iştaha gelince mide bulantılarım çok olduğu için zaten zorla birşeyler yemeye çalışıyorum, sen de mide bulantısı yok heralde, inşaallah da olmaz, ben de mide bulantıları 6+2 de başladı, bu hafta biraz hafifledi gibi ...
Canım ya denedim sadece ovalasyon günlerini verdi.
cnm bende mide bulantisi nasil desem yeni yeni bulaniyor
ama kusturmayacak kadar
bende mide reflusu var o yuzden yemek yemekten korkuyorummsenağlama
cnm senin icine ne doguyor
aregon ruyalarinda ne goruyosun
kiz pek resmisin anacimm en hedeff hamisimiz sensin bebegin nasill elleri falan bellimi lülülülülülü
yok canım dediğin yazılar yok bende sadece günler var ovulasyon günleri işaretli altında hiç bir yazı çıkmıyo ne beceriksizim ben ya.
Orkidem zaten üye isen ; sol tarafta aşağıdaki gibi bilgilerin yer alıyordur
Your current personal details are
Date of birth 12th/Aug/1975,
Blood Grp O+,
Approx. age on 1st Cycle: 15-16
Average mens. cycle 28 days*
Luteal Phase 14 days*
Latest Period date 28/Mar/2008*
(1st day of proper bleeding)
hemen altta your Ovulation Calendar var orada 12 ayda kaç günler olduğu yazıyor.
Ben şimdi üye olmadım o yüzden aşamalarını unuttum .Ama üye yim diyen arkadaşlar için durum bu.
Şayet bulamazsanız sizin için tekrar üye olup ayrıntı yazacam haber verin bana
bu ne orkidem ya ne oldu buraya anlayamadım(((((((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?