Allah sükür iyiyim canim sende inSAllah iyisindir canim benim evet lütfen tartismayin canlar yazik edmeyin sitemizi ne güzel anlasirkene tatsiz yazismiyalimGünaydın Ezgin nasılsın ??? sevimli şirin anne.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sükür iyiyim canim sende inSAllah iyisindir canim benim evet lütfen tartismayin canlar yazik edmeyin sitemizi ne güzel anlasirkene tatsiz yazismiyalimGünaydın Ezgin nasılsın ??? sevimli şirin anne.....
Baktıkca sinirlerim daha cok bozuluyor.Nasıl bu kadar pervasızca ve utanmadan bunları yazabildi bu şahsiyetsiz.Elim ayagım titriyor sinirden.Cocugunu kaybetmiş bir anneye sen öldürdün demek bu.Sana tek bir lafım var water mı nesin.Köpekler anne olmaya görsün derler.
merhaba gülhanos.takvimi kaç aylığına ne kadara aldın?
terbiyesizlesme.
kızlar acil sorum var.Ben 20 haftalık hamileyim.Geçen bir hafta boyunca moralim cok bozuktu ve bas ve dis agrılarım vardı.1.gün 2 tane katarin fort içtim.2.gün 2 novalgin 1 apranax fort içtim.Sonraki gün tremac ve xefo içtim.Bir zararı oldumu diye merak ediyorum bilgisi olan varmı dr ultrasonda baktı kalp atışı normaldi ama hareket cok azdı.Bisey olucağını zannetmem dedi artık içme dedi cevrenizde ilaç yüzünden düşük yapan varmı bu haftalarda
bu senin yazin. once kendine sor durustce erkek olsaydi bebegim icer miydim bu kadar ilac de. sonra bana lanet et , anneligi en son ogrenecegim insan sensin . yazik sana
kızlar yapmayın valla artık siteye girmek istemiyorum uzatmayın lütfen............kimse kimseyi eleştirme hakkı bulmasın kendinde hele böyle hassas konularda.
Tamamen haklısın arkadaşım, ben de bir şey okumak istemiyorum, özlembay canım kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, kim ne çekti ne yaşadı kendisi bilir, önemli olan şu an paylaştıklarımız , canım bak kritik dönemdesin, döllenme olmuş olabilir kendini üzme ve bu konu burada kapansın, kimseye de beddua etmeyelim lütfen yaa, hepimizin çocukları var, hamile olanlarımız var, üzmeyelim birbirimizi ...
özembay canim arkadasim yazik valla tamam bitir artik kendini yorma kiz hamissindir bide yazik degilmi bebise,öpt.Haklısın cnm,
Biz burda hepimiz aynı heycanı paylaşıyoruz.Senin içinde dua etmedikmi paylaşmadıkmı.Ben bu watera cvp yazmayacagım benim yanımda olan arkadaslarımında onu kınamasını bekliyorum zaten bu forumda işi yok. bence.Demekki oda pek meraklı daha yeni anne olmuş dogum yapanlar forumunda paylassın bişeylerde cocuguna faydası olur belki.Onun heycanını atlatmış artık.Oğlan telaşına ben 8 yıl sonra düştüm.Kızım yeni doğduğunda aklıma gelmedi bu ama o anneliğini yaşamaktansa bu forumda vakit geçiriyor.Beni seven arkadaslarımda onun yazdıklarını onemsemesin lütfen cvp ta yazmayın.
Arkadaşlar bir şey soracağım ben yyaaa, ne zamandır aklıma takılıyor, 8. haftada gebelik kesesi ölçümü on haftalık yazıyordu acaba kese neden büyük olur, bir fikriniz var mı, halbuki 6. haftada tam haftasına uygundu :uhm:
Arkadaşlar bir şey soracağım ben yyaaa, ne zamandır aklıma takılıyor, 8. haftada gebelik kesesi ölçümü on haftalık yazıyordu acaba kese neden büyük olur, bir fikriniz var mı, halbuki 6. haftada tam haftasına uygundu :uhm:
merhaba SERDAL ben senin verdiğin sitede hangi ayda kaç günüm var bulamadım.Nasıl ulaşıyosun ben beceremedim galiba.Tarif edebilirmisin?
yaa kizlar oyle kac gun erkek kac gun kiz oldugunu yazmiyor yaaa
samira bile kandisi soyledi yok diyee