ya hersey gibi sag/sol isininde bir garantisi yok. ama biz cok bilimsel olduk ya şincik lülülülülülü o yusden sagdan yumurtladiginda erkek olam ihtimali yuksek diye gecindiriyoz kendimizi. yani doktor yumurtanin ne taraftan gelistigini ve ne taraftan yumurtladigini ultrasound'da gorup soyleyebiliyormus. hic yaptirmadim bilmiyorum ama deneyenler oyle diyor. demi Ozlem, mimoza konusun yaa.
Nurayım nbr cnm,
Kayınvaldemdeyim herkesi uyuttum kızlara bi bakim dedim ne guzel burdasınız.Valla benim sağ tarafımda resmen cızırtı var.
canim ben hic bir annenin bebegine zarar vermek istiycegini sanmam annelik cok kutsal
ama abartmayin demekle haklisin bunu takinti haline getirmek dogru degil
2 kizim var bir oglum olsun isterim ama bunu bir eksiklik olarak gormuyorum
erkek olsun diye ugrastim ama kizimda olsa asla uzulmem onlar benim canlarim
yeni hamileyim ama simdiden bebegimi seviyorum kiz oglan kaygisi test pozitif cikinca geciyor aslinda hepimizde boyle bebegimizi kucagimiza alinca cinsiyet unutuluyor
ama arkadaslarla takiliyoruz iste
canim sagol insaalah dusuk olmaz diycem ama dunden beri iki buklum oldum yuruyemiyorum kasik agrim cok fena ister istemez korkuyorum aksilik hafta son dr bulunmaz keske diyorum bu kadar ara vermeseydim 30 undan sonra bebek cok zor insallah sende yekrar hamile kalirsin yarim kalan sevincin tamamlanir
BEN ÇOK KORKUYORUM VE HEYECANLANIYORUMM. BİDE AKLIMA ŞU TAKILDI .baby chse inceledim.mesela orda günler veriyo olumlu günler.bu günler ard arda 3 gün yada 5 günde olabiliyo.bu durumda hangi gün yumurtlamış oluyom. hergünmü ilişkiye girmek lazımmm.of ne stresliymiş dimiii.siz nasıl yaptınız
Arkadasim babychoice'un verdigi gunlerin yumurtlama gunune denk gelmesi lazim. Eger yumurtlama gunun kiz yada erkek gunune denk gelmiyorsa teoriye gore her iki cins icinde %50 sansin var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?