Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam fistiklar
dr dan geliyorumm
bebisimi gordumm
bit kadar bisey acile gittik baska yolu yoktu randevuya bir ay var catlardim
neysee son sata gore 5 + 5 iz ama
dr a dedimkii regle bir haftadan uc gun fazla kala gebe kaldim diyee olabilirmi dedim
oda dedi yaa suan ben normal heaplamalara gore bes hafta dedim
yoksa bes hafta oldugundan emin degilim dedi
yani bisay soyleyemem dedii neyse ama kizlar inanin minnacik biseydi ama
sanki kafasi kollari falan belli gibiydii
olamaz demeyin yaa vallahi belliydii
cok guzel bisey yaa
merhaba orkidem.bana kalırsa senin ki kesin erkek.çünkü annem hep erkekler arı gibi kanatlı olur daha 40 günlükken bile.ama zeytin çekirdeğine benzerse yani topluysa kız olur der
evet bende öle biliyorum.kızlar et parçası gibi olur erkekler daha şekle girmiş olurmuş.merhaba orkidem.bana kalırsa senin ki kesin erkek.çünkü annem hep erkekler arı gibi kanatlı olur daha 40 günlükken bile.ama zeytin çekirdeğine benzerse yani topluysa kız olur der
kizlar o deniz ati gibi nasil oluyor benim bebis fasul ye gibi egriydi birde boyun kismi icerdeydi ortadada ince bir kol gibi cikinti vardii cook kucuk ve incee
birde bebgim alti milim olmus
ovulasyonla takvim gunu arasindada dort gun var
boyuna gore hesaplayabilirmiyiz acabaa:uhm:
yok be dur daha çok küçük seninki.geçmi döllenmiş o bile belli değil.hemen umutsuzluğa kapılma.onlar kocakarı lafları...canım inşallah allah gönlündekini verir şeker kız..Şenizyok cnm o zaman benim bebek kiz oyle kafa kismi sivri falan degildi bildigin yuvarlaktiiama alta dogru inceliyor
gerci daha cok kucuk
amaaan saglikli olsunda olsun ikinciye denerim bende
yok be dur daha çok küçük seninki.geçmi döllenmiş o bile belli değil.hemen umutsuzluğa kapılma.onlar kocakarı lafları...canım inşallah allah gönlündekini verir şeker kız..Şenizyok cnm o zaman benim bebek kiz oyle kafa kismi sivri falan degildi bildigin yuvarlaktiiama alta dogru inceliyor
gerci daha cok kucuk
amaaan saglikli olsunda olsun ikinciye denerim bende
ben geldimmmmmm gece gunduz durmamıssınız vallahiiiiiii
cabuk sekillenen erkek olurmus filan safsata bunlar yahu
bu eski kadınlar da masallah patoloji raporu veriyolar sanki
ne biliosun düşenin erkek kız oldugunu.test mi yaptın:dilcikar:
o deniz atı şeklinde parcadan ben de düşürdüm adetim 15gün filan geciktikten sonra.hamileyim kesin diyordum ama o donem bebek istemedigim icin test bile yapmamıstım.misswoman deniz atı deyince hemen onu hatrladım aynen şekil oydu normal bir kanama ile gitti adet olmaktan hicbir farkı yoktu birkac cmlik bir parcaydı
ama o gebelik haftasında zaten o kadar buyuk bebek olamazzzz cok arastırdım bunu 1cm bile olamaz
bir de zaten misswomanınki dıs gebelikti yani rahimde bebek yokki dussun.tupte buyudu orayı parcaladı.yani düşenler bebekse (ki 6.7.haftada o kadar buyuk olmaz bakınız orkidemin bebegi) mısswomanın 3üz olması gerekir 2si dustu biri tupte kaldı.dusenler hem de 3-4cm miş.yani olcak iş degil bence
orkide seni de dovecem bebegin boyundan dollenme gunu cıkarmaya calısıosun yaaa
dr bile anlayamam demiş sen anlamaya calısıosun yawnaniknanik
daha buyusun o zaman belli olur geçmi dollendi vaktinde mi dollendi