eveettt, simdi bu gogus ucu kararmasi ve cizgiyi daha adeti gecer gecmez yasayan arkadslarim var , ama olmayabiliyor da tabi . hani olduysa kesin erkektir diyecektim . baskaa , istah artisi bir belirti erkek veletler istah aciyor hemen . sonra kilo alimi , erkek bebegi olanlarda erken basliyor , kizl bebekl bekleyenler genellikle istahsiz oluyor ve kilo daha az aliyorlar. bunlar kesin degil , kizi olup ta deli gibi yiyen ve kilo alan da vardi .ama genellemeler.
ben kızıma hamileyken göğüs uçlarım çizgim o kadar koyulaşmıştı ki ve tam 25 kilo almıştım. sonradan vermesi çok zor oldu ama ... ama umarım helinin tahminleri doğrudur. ben genellemenin içine girmiyorumdur.
ozlem bırde su var ki onceden x sperm kalsa bıle gırememesi gerekir cunku asılama gunu erkek gunuydua.s
yani bazen safsata ile ugrasıyrz gibime geliyorfisfisfis
canim ne guzel dusunuyosun ya benimde iki fistik kizim var onlar benim can yoldaslarim arkadaslarim herseyim gulsek beraber aglasak beraber sakayla karsik bir oglumuz olsun diye basladim sonra kendimi fazla kaptirdim oglan olsun diye saglikli ve hayirlisini dilemek lazim
yaaa sorma...hamislerimiz bile var ama daha kendileri bilmiyorlar. :dance:
orkiden hamile mesela insallah oglumuz geliyor 9ay10gun sonra. bence gulnisa'da hamile ama daha test yapamadi. insallah ozlem hamile..o bizim doktorali uyemiz cok ciddi sarildi bu ise masallah. bence serdal'da hamile ama nedense girip bize haber vermiyor nerelerde bilmeme. aregon yaa senin durum neydi canim... beklemedemisin...:uhm:
canım sen kasık ağrına dikkat et bakalım beklenen adet döneminde kasık ağrıların olur bak bakalım bir önceki adetten ne kadar zaman sonra olucak kasık ağrın ona göre yumurtlama ne zaman olmuş kestirebilirsin.haklisin canim ne desen haklisinnsenağlama ben suan aglamak istiyorummmsenağlama
napiyimm istee elimde degill
insallah allah gonlumun muradini vermistir
diger gunlerde notr gundu zaten:çok üzgünüm:
senin emegin cok var nurayim allah razi olsun senden aregon simdiki hamileligine mi kalmis
kizinami merak ettim simdii
kiz aregoonnn cevap yaazz
hayirlisi olsun tatlimm ikincide siki calisir tuttururum erkegi:çok üzgünüm:
Elifcim ağzından bal damlıyor canım ama maalesef dün adet oldum gözüm şişti ağlamaktan ...Kaç aydır tutmadı nedir sorun anlamadım bu araştırma süreci de çok uzun zaman alır çok yoruldum çok üzgünüm......
Canım,
Tabi elimizden geleni yapıyoruz.Hiçbir yöntem %100 değil.Benim dr um eşin önemli değil spermi tutan sensin dedi yani diyetin cok buyuk onemi var ayrıca dr sunuda soyledi sagdan veya soldan yumurtlama bu yontemlerin hepsinden daha etkili.Yani zannettiğimizden cok daha onemli elektriksel bir cekim gibi düşün dedi.Dr soyle dedi 20 yıllık dr um kayıtlı binlerce hastam var ve bunu herzaman takip ettim sagdan yumurtlayan 50 kadından en az 40 ı erkek oldu.Hiçbir yontem vs kullanmadığımız halde ve solda yumurtlayan 50 hastanında en az 40 mutlaka kız oldu.Bu benim yıllara dayanan bir tecrübem dedi.Belki arkadasın soldan yumurtladı.bU DA BİR İHTİMAL.
Tabi beni her zaman cok etkileyen bir ayet var ki: Allah dilediğine kız dilediğine de oğlan verir.Dilediğinede hiç vermez.Ben bunların hepsinden önce Rabbim den diledim.Hatta annem su an Adıyamanda benim için dua ediyor.Sabah ağlayarak aradıbeni kızım burası inanılmaz bir yer tahmin bile edemezsin dedi.Kızımın annemin dualarının benim bunca emegimin yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim nasip eder bir oğlan annesi olmayı bana.
Catlatma iğnesinin etkisiyle test yapsamda pozitif cıkarmıs bu kac gunden sonra yok olan bir etki biliyormusun?
Serdal tatlim, uzme lutfen kendini. hepimiz inanci butun insanlariz, biliyorsunki daha vakti gelmedi. Hayirlisi ne ise onu biz bilemeyiz. Oyle dusun lutfen. Biliyorum bende gecen ay kendimi helak etmistim ama zarari kendine ve de evdeki yavruna. Onunda morali bozuluyordur seni uzgun gorunce. Ne olur topla kendini...
serdalcim kendini sartlandirma yumurtlamagunune
belki erken yumurtluyosun belki gec
bunu bilemeyizki
gebelikte bir arkadas yumurta takibine guvenmeyin diye konu acmiss adetten yikandigi ilk gun gebe kalmiss
bakarmisin allahin isine canim
kiyamam sana uzulme
ok
sedalcim uzuntunu anliyorum insallah uzun surmez hamile kalirsin ama tedavi yada arastirmalar icin turkiyede cok daha cabuk ve kolay yapiliyor imkanin varsa git derim burda dr lar arastirmaya baslamadan 2 yil gecmesini bekliyorlar yani korunmuycan 2 yil olmazsa ancak oyle ama turkiyede cok daha kolay ben daha once ameliyat icin istanbula gitmistim hersey inanilmaz cabuk isliyor oysa burda normal dr kontrolu icin enaz 3-4 hafta bekliyceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?