saol canim dieti yazdigin icin.acaba türkiyedeki arkadaslarin yesil sebzeler yediler mi??biliyormusun onlarindami ikiser kizlari var di??benim büyük 5 yasinda ufaklik 10 aylik yasim 31 re girceyim nasip olursa.benim buyük kizim birde erkek kardes istiyorum diyiyor ama??Allah verirse verir diyiyorum insAllah hepimize gönlümüzdekini verir?ben ama seneye falan nasip olursa düsünüyoirum.sizi takip ederim insAllah hepinizden güzel haberlerinizi duyar ve sevinirim sizin icinbebek cinsiyeti diyetinin orjinali ilk fransiz bir dr yazmistir ama bazi yerlerde alkali olmak lazim deniyor bunu cok arastirdim en az 6-7 dr dolastim mesele alkali olmak degil hamilelik oncesi vucudda bol miktarda potasyum sodyum olmali dediler turkiyede bu diyet listesi degisiklige ugramis samira ispanak ve yesil yaprakli sebze ve salata yazmisti bunlar bana yasakti diyeti 4 aydir yaptim dusuk sonrasi biraz aksattim ama turkiyede 3 arkadasim denedi ve 3 ude oglu oldu cok sevindiler
gemis olsun canim düsük yapmissin birde dolandirilmissin Allahindan bulsunlar.evet canim malesef ben samira gibi zeki degilim satin aldim once 1 aylik burdan siparis verdim cek gonderdim 49 euroydu cek yatirildi ama takvimim gelmedi yani dolandirildim sonra baska yerden istedim odeme yaptim haftalarca gelmedi ondanda umidimi kestim korunmasiz iliski oldu hamile kaldim takvim de 7 hafta sonra geldi hayirlisi derken dusuk yaptim tekrar sil bastan basladi hersey suan beklemedeyim birkac gun sonra test yapicam
ahh cnm ahh ben bvisey duydum geri cekme yontemiyle buyuk ihtimalle kiz olurmus
bu nekadr dogru tartisilirr
yandim ki ne yandimm
kiza hazirliyorum kendimi
yok yaa...maden suyu olurmi hic. maden suyu alkali yapiyor vucudu. erkek bebek icin o.
eyvvaaaaaahhh aman allahim ayni seyi bende yaptim arkadaslar bu nekedar dogru :1shok::lutfen bilginiz varsa yazin napicam simdi bende kendimi kiza hazirlayayim bari yada elifnaz tatlim sen bir an once once hamile kalsan kiz istiyordunya senin erkek olursa degistirsek diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende erkek bebek icin deyirim deluuuusırnaşık şey
eyvvaaaaaahhh aman allahim ayni seyi bende yaptim arkadaslar bu nekedar dogru :1shok::lutfen bilginiz varsa yazin napicam simdi bende kendimi kiza hazirlayayim bari yada elifnaz tatlim sen bir an once once hamile kalsan kiz istiyordunya senin erkek olursa degistirsek diyorum sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet sana bir kiz gelecek elif nazcimlen Gul bana kiz diyetini yaziyodu da ondan oyle dediydim ben. Evian icecem anasini satiyim bundan sonra. kiz gelecek yaa nazlansin balakim azicik.
gülnisacigim takvimide almislarmiydi babychoicedan yada sirf diet karbonatli dusumu ve seyrek iliskiimi denediler???orkidem bretagne bolgesindeyiz kiyidayiz 3 arkadasim 2 sinin 2 kizi vardi digerini 1 kizi diyeti ve karbonatli dus derin ve seyrek iliski denediler yumueta takibi yaptilarmi bilmiyorum diyete cok dikkat ettiklerini biliyorum
evet sana bir kiz gelecek elif nazcim
ah hemso ah birimiz erkek pesinde birimizde kiz.Allahdan birbirimize yardimci oluyorumz ne mutlu bizlere....sali pazarina sırnaşık şey gitdinmi bugün??hah agzina saglik. hadi bundan sonra kimse dert etmesin. degisiveririz bebekleri olur biter.a.sa.s
ay olmaz oyle sey yaaa. iyice kafayi bozduk valla biz bu isle. olurmu oyle yonteme gore cinsiyet. yani spermlerin hizini falan dusunursen anlam yapiyor ama...yok yok olmaz oyle sey.
hosgeldin incilikiz ne tatli ismin.hadi hayirlisi canm sanada insAllah tutar ne güzel giddikce fazlasiyoruz kizlar ne mutlu bizlere
insAllah bol bol süt ic valla ben cok süt severim ve 2 kizim var belkide ondan oldu kizlarim Allah uzun ömür versin canlarimagelicek dimi, ay ne guzel soyledin yaa. gel opeyim bi kere Şeniz
zaten benim kaynos haciyi hocayi cok sever, o baktirmis. kizim olacakmis. fal oyle diyo artik ben ne yapayim.
valla yapsan daha iyi olur ama diyer arkadaslar yardimcin olsun sorunatesekkur ederim canım.Sen de takvim aldın mı.Bu takvime gore illa yumurtlama gununde mi yapılması gerek.