hosgeldin canim Allah gönlüne göre versin canim insAllah hepimizin...benimde Allah bayislasin 2 tatli kizim var valla artik biktin etrafdan yor sunun erkek olmus yok sunun da erkek olmus sende nasildi??seninde Allah bagislasin cocuklarini birtaneyi kaybetmissin üzüldüm valla.öpt.sagolun hepiniz cok iyisiniz zaten sizden ayrilamadigim icin uye oldum sabah kalkinca ilk isim sizleri okumakti gun boyunca defalarca siteye giriyordum araniza katilmaktan cok mutluyum ben de takvim almistim gunlerini denk getirmeye calistim ama dusuk oldu dr um bu ay deneyebilicegimi soyledi adetimi geciktirerek denk getirdim ama henuz erken son adet tarihim 28 mart ti bakalim gorucez
günaydin misswoman canim nasilsin canim agrilarin nasil?????var mi??evet özlembay insAllah tutdurur.öpt.hadi özlembay ya inş. bu ay tutar bukadar uğraşa. haydi özlem haydi özlem haydi tam zamani şimdi özlem haydii... biraz gaza getirelim :) bu arada yeni hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun. Hepimizin iyi haberlerini duyarız burda inş. Geçmiş olsun msj.ları için çok sağolun :))) bi msj bile insana çok iyi geliyor çok hassas oldum ben ya :-o
hadi özlembay ya inş. bu ay tutar bukadar uğraşa. haydi özlem haydi özlem haydi tam zamani şimdi özlem haydii... biraz gaza getirelim :) bu arada yeni hamile olan arkadaşlara hayırlı olsun. Hepimizin iyi haberlerini duyarız burda inş. Geçmiş olsun msj.ları için çok sağolun :))) bi msj bile insana çok iyi geliyor çok hassas oldum ben ya :-o
özlemcim hayırlı olsun canım hadi bakalım inşallah mayısta hamile olduğun haberini duyarız canım.
özlemcim ben bu vajinal duşu kesinlikle yapıcam çünkü çevremdede duydum etkili olduğunu bence sende yap.şansımızı artırmak değilmi amaç.her yöntemi aynı anda kullanırsak bence şans kat be kat artar.Canım benim sagol,
Bu gaz bana yeter artık.
Kafam karışk yalnız su vajinal duş olayını yapsammı yapmasammı acaba.Dr bu etkili bir yol ama hamile kalmayı geciktirebilir dedi.Yapsammı sence?
ozlembay canim iliskiden 8-9gun sonra kanda b hcg baktır adetının gecmesını beklemene gerek yokyerimseniben
orkide hala mı bu mesele kuşum ya:mymeka:
28gunde adet oluyorsun cok duzenli. senin 19.gun yumurtlama olmazzzzz kazaya kurban gittin kabul et artık:teselli:
defalarca didik sana prezervatıfsız ılıskı olmayacak diger gunlerde diye ama dinlemedin
neyse ultrasonda belli olur bebek geriden geliyorsa gec yumurtlama olmus olabilir
ama dedigim gibi buna hic ihtimal vermiyorum
canım çok doğru ne varsa ailemizde var bende insanların gülen yüzüne inanamıyorum artık.ben ikinciyi oğlan istiyorum dedikçe yüzüme baka baka senin yine kız olucak öyle hissettim diyorlar.kimide oğlu olmuş kızıda olduğu halde oğlanın sevgisi başka oluyo diyolar.inanamıyorum insanlara ağzınızdan bi gönlüne göre olsun dedikleri çıksın ya.nerde insanlık ölmüş valla.ben herkese gönlüne göre olsun dedikçe insanlar bana ne diyorlar.anlamak mümkün değil.herkesin allahım gönlündekini versin hayırlısıyla.sonrada benimkini versin.işte bu tip konuşmalar soğukluk getiriyor insan istese bile acaba diyor.yani dedirtiyorlar.birde çok isteme olayı var kendini şartlandırma denilir hep.bunuda genelde istediğin cinsiyette çocuğu olan bayanlar der.insan nasıl olurda istemez ikincide farklı olmasını.yine allahın dediği olur tabii ama.istemek kadar doğal olduğunu kabul edecek allahın kulları çok az sayıda.şu annene yada kayınvalidene çekme olayıda cabası.biz iki kız bir oğlanız bana hep derler annene çekmişsindir sen.saçmalığa bakarmısın hep kocakarı lafları.insanın moralini bozmak oldumu amaç çok şey bulunuyor.sen bak canım takvimine elinden gelenide dua ederek yap.inanıyorsan olucaktır.Sagol arkadasım,
İnşallah tutar.Şimdi annem aradı benim için Adıyaman a gidiyormus yarın dua edicekmiş sağlıklı bir oğlum olsun hemn bu ay tutsun diye.Canım benim ne varsa ailemizde var valla.
ozlembay canim iliskiden 8-9gun sonra kanda b hcg baktır adetının gecmesını beklemene gerek yokyerimseniben
orkide hala mı bu mesele kuşum ya:mymeka:
28gunde adet oluyorsun cok duzenli. senin 19.gun yumurtlama olmazzzzz kazaya kurban gittin kabul et artık:teselli:
defalarca didik sana prezervatıfsız ılıskı olmayacak diger gunlerde diye ama dinlemedin
neyse ultrasonda belli olur bebek geriden geliyorsa gec yumurtlama olmus olabilir
ama dedigim gibi buna hic ihtimal vermiyorum
canım bu ay dikkat ediyorum herkeste adet düzensizliği var mevsimden kaynaklanıyor herhalde.inşallah seninde öyle olmuşturda 19.günde yumurtlamışsındır.ilişkinin olduğu günde bir belirtin yokmuydu canım yumurtlamaya dair.kizlar ben hamileyim ama ben takvim gununde korunmasiz iliskiye girdim
diger gunlerdede dogal yontem olarak(geri cekme) esim korundu
ama idrarda bir hafta gec cikti
ben kzayami ugradim yoksa 19.gun de tutma ihtimalim nedir 28 29 gunde bir regl olurum bu arada ucak yolculugu falan yapmistim
yumurtlamami etkileyebilirmii
biseyler yazin nolurr
canım bu ay dikkat ediyorum herkeste adet düzensizliği var mevsimden kaynaklanıyor herhalde.inşallah seninde öyle olmuşturda 19.günde yumurtlamışsındır.ilişkinin olduğu günde bir belirtin yokmuydu canım yumurtlamaya dair.
nuraycım ben biraz acemiyim forum kullanımı hakkında yazdığını okudum ve yaptım deyim sadece.mesajım geldimi onuda bilmiyorum.zıyaretcı sayfana yazdım ya cıvcıvv
insAllah tutar canim masallah kizlari büyütmüssün ne güzel erken hamis olmussun canim.kizlarin büyükler sende daha 34 yas iyi valla diet listeni yazabilirmisin zahmet olmassa???iyi deneyenler olmus simdi kac kisi denedi canim ben kimse tanimiyorum?ezgincim takvim baby choice dan aldim diet karbonatli dus ve dr un onerdigi diger seyler vardi hepsini denedim benden once deneyen arkadaslarimin ogullari oldu ozelikle diyet 100de 87 oraninda artiriyordu dedi dr um bana liste vermisti ona uydum bakalim kizlar 15 digeri 12 yasindalar ben 34 yasindayim
meraba canım.aynımı tarihler:uhm:.sen babychoicedanmi aldın takvim:uhm:
maşallah kızlar bayağı büyük.erkenmi evlendin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?