Canım Merhaba,
Dr umu değiştiremem çünkü çok iyi bir dr 1 ay önce baska bir dr a gittim ama bu dr ne miyomu gördu nede gögsune bakalım sut varmı demedi.Hiç bir problem yok dedi.Bu adam cok cok iyi bir dr.Ayrıca cinsiyet belirlemede yardımcı oluyor.Bana catlatma iğneside vericek.Tam olarak hamile kalamazsın bu ay demedi.Cumartesi karar vericez dedi.Sonucta bu ay hamile kalmam için sutu kesen bir ilaçta verdi.Bakalım 2 gun sonra ogrenicez.
Nuraycım sana bir sorum var canım esim sakallarında alerji gibi bir problem nedeniyle yaklasık 10 gundur antibiyotik içiyor.Biliyosun ben erkek bebek istiyorum bu bir sorun yaratırmı acaba
merhaba,Özlembay dr benimde göğüsüme baktı sıvı geliyomu diye eğer gelirse sıvı hemen hamile kalamazsın demişti. benden sıvı falan gelmedi. adet günümü iki gün geçti olmadım büyük ihtimalle hamileyim.
ben adetimin 3. günü gittim üstten ultrasonla baktı sorun yok dedi 1 hafta sonra çağırdı buarada korunmasız ilişki yok dedi ben haftaya size bilgi vericem demişti.gittiğimde alttan muayene etti ve iğneyi dışarda vurunucağımı söyledi ama zor bulunuyo dedi biz çok zor bulmuştuk 1.5 aydır piyasada yokmuş baktığımızda ama son birhaftadır çıkarttılar bulabilirsin şimdi. iğneyi vuruncağın saati ve günü söylüyo ben iğneyi cuma akşam 6 da vurundum ilişkiyide cumartesi akşam 10.00 dan sonra kesinlikle yapmanız lazım, sabah 10.00 akadar istediğniz kadar serbest demişti o günden sonra serbest zaten.iğnenin saatini senin ymurtlama zamanına göre ayarlıyo.
yaa kizlar benim kafamda karsima cikti birden ona takildi su toxsaplazma ve down sendromu
kafama takildi yaa
buda ayri bir korkunedenleri ne acba bilen varmi
yaa ben cok gereksiz yere kafa takiyorum yaaa
kizlar cin takvimine inaniyomusunuz yaaa??????????
kızlar dün test yaptım pozitif çıktı önceki yaptığım test silik ve sonradan çıkmıştı ama bu 1 dakika bile sürmeden koyu renkli çıktı.
kızlar dün test yaptım pozitif çıktı önceki yaptığım test silik ve sonradan çıkmıştı ama bu 1 dakika bile sürmeden koyu renkli çıktı.
Canım cok sevindim ayrıca takvime göre denemedin diye uzulme cunku nuray soylemiş notr gununde ilişki olmuş buda hangi sperm once giderse o olur demek yani catlatma iğneside oldun ben senin tuttuguna inanıyorum.Hadi hayırlı olsun canım.
Özlembay nasılsın inşallah en kısa zamanda senin de hamiş haberini alırız sakın sitres yapma arkadaşım.Allah gönlündekini nasip etsin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?