nasıl yaaaaaaaaaaa:1shok:
nasıl dolandırldınnnn cep no nu gırmısmıydın
hey Allahım yaaa
herkes uckagıtcı oldu herkesssss
bılmemne ındır cep no nu gır gordummu hemen kapatıyrm sayfayı
bilmem ki artık bişi yapılmaz sanırım:sm_confused:
sayfada yazıyordur mutlaka su kadar ucret ddiye
iyice incele bakalım
kac para ediyor 700kontor
hay Allah cok uzuldum canm yaaaaaaaaaa
Sayın İlgili ;
Aveanın 0505 xxx xx xx Nolu Sxxxx xxxx Adına kayılı abonesiyim.
http://www.egitimfakultesi.com 'da Kpss Sınavı için herhAngi Bir döküman indirmeye çalıştığımda ve bunun için dosya indir linkine tıkladığımda
http://www.ringofon.com-Ölçme Değerlendirme TARAMA ADRESİNDE AŞAĞIDAKİ GİBİ BİR İFADE beliriyor.
Ölçme Değerlendirme TARAMA
Dosyayı bilgisayarına indirmek için cep telefon numaranı gir ve İNDİR düğmesine bas!
HEAD GUN İLE SEÇMİŞ OLDUĞUN DOSYA BEDAVA!
Dosyayı bilgisayarına indirmek için cep telefonuna gelen KODU aşağıdaki boşluğa gir ve İNDİR düğmesine bas!
HEAD GUN İLE SEÇMİŞ OLDUĞUN DOSYA BEDAVA!
*Head gun içeriğini indirebilmeniz için hattınızın WAP veya GPRS'e açık ve WAP/GPRS ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir.WAP/GPRS kullanım bedeli operatör tarafından ücretlendirilmektedir.Tüm servislerimiz için standart SMS tarifesi geçerlidir.Head gun ücreti 39 std SMS/78 kontördür.Bir CE Ltd.Şti.hizmetidir.Avea ve Vodafone altyapıları kullanılarak sunulmaktadır.Avea aboneleri için Müşteri Hizmetleri: 05557383700 Vodafone Müşteri Hizmetleri :02122769276Destekleyen Modeller
.......
HEAD GUN İLE SEÇMİŞ OLDUĞUNUZ DOSYA BEDAVA ....DİYOR VE direkt İndir diyor .İlk önce head GUN 'E UYE OLUNUZ DİYE BİR İFADE GEÇMİYOR dosya indirmenin üyelikten geçtiğini söylemediği halde, beni indirmek istediğim her dosya için yeniden ve yeniden aynı şeye üye yapıyor ve böylece beni 700 'ün üzerinde ,faturama yansıtılmak üzere ,kontör ücreti ile ücretlendiriyor.
Malesef beni 7-8 kez aynı şeye üye etmeden ,bir uyarı göndermiyor. 05557383700 nolu telefonu aradığımda ise siz sadece 1 üyelik ile tüm dosyaları indirebilirdiniz diyor ve kontör iadesi yapamıyacaklarını belirtip ,bana göre yapılan bu hırsızlığı, hırsızlık olarak kabul etmiyorlar .Ayrıca nereye şikayet ederim, nasıl hakkımı ararım dediğimde istediğiniz yere edin hanımefendi diye karşılık veriyorlar.
Bu işi beni rahatlatacak şekilde çözene kadar uğraşacağımı belirtir ,Bana bu konuda en kısa zamanda yardım etmenizi rica ederim.
Valla Nuray yukarıdaki gibi bir mail attım ama bakalım ne olacak ya aynı hizmet için 7-8 defa üyelik yapılır mı ???