canim ben neredeyse araliktan beri ama tutmuyor bir 5 ocakta vardi o tarihede guvenemedim malum yurtdisi turkiye saatleri uymuyor bizde gece 11 30 da yatmistik
yani korktum gec kalmaktan yapmadim
insallah dua edin ne kadar istedigimi bir allah bir ben bilirim
canim notr gununde tutacak mi ama eminmisin
birde bu catlatm ignesini sigorta karsilamiyor sanirim
burada doktorum dedi normal yolla gebeligin olluoyorsa igne yapamam dedi
Arkadaşlar misswoman dan haberi olan var mı, onun bugün regl günüydü, benim de yarın, bakalım bu ay bir süper annemiz olacak mı...
Seni çok iyi anlıyorum , Hemen Nisan için takvim alma bence Marttayız adet günlerini değiştirmen için süren yetmeyebilir..Selam arkadaslar...Hepiniz son surat calismalardasiniz. Valla bende bekliyordum belki mujde veririm diye ama bugun regl oldum. Mart tarihlerim 23'unde basliyor. Tam dokuz gun, gitti yaaa. Yumurtlamaya hayatta denk gelmez. Yumurtlama Nisan 7 gibi falan olmasi lazim.
Bizimkiyle de atistim zaten. Cok merak ediyorum simdi Nisan denk gelirmi diye, onda da dokuz gunum varmis. Ama malum durumlar, esimde hakli olarak gereksiz goruyor o parayi takvime vermeyi. Ne yapayim bilmiyorum. Fikir verin ne olur, inat edip alayim mi ki bir aylik takvim. Biliyorum acayip kavga edicez ama...off ya ne yapsam bilmiyorum.
merhaba özlembay.ben 2 0ğlumada eşim aşırı yorgunken hiç hali yokken ilişki yaşamıştık kız olsun diye ama nasip olmadı .onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.çünkü bizde kız olsun diye bu yöntemi denemiştik.birde şu ayın tek günü çift günü hikayesi var ya ay hilalde yada dolunay onuda denemiştik tutmadı.bende merak ediyorum yumurtlama gününün başı erkek değil mi?kız bebek isteyen biri bu günlerde ilişki yaşarsa erkek olur.elif naz senin yumurtlama günün o kadar geç mi gerçekleşiyor.ben geçen yıl 21 mart ta adet oldum en son ilişki tarihi 3 nisan dı ve erkek oldu.
merhaba özlembay.ben 2 0ğlumada eşim aşırı yorgunken hiç hali yokken ilişki yaşamıştık kız olsun diye ama nasip olmadı .onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum.çünkü bizde kız olsun diye bu yöntemi denemiştik.birde şu ayın tek günü çift günü hikayesi var ya ay hilalde yada dolunay onuda denemiştik tutmadı.bende merak ediyorum yumurtlama gününün başı erkek değil mi?kız bebek isteyen biri bu günlerde ilişki yaşarsa erkek olur.elif naz senin yumurtlama günün o kadar geç mi gerçekleşiyor.ben geçen yıl 21 mart ta adet oldum en son ilişki tarihi 3 nisan dı ve erkek oldu.
Arkadaşlar güzel haberlerle geldim, test yaptım pozitif çıktı, üzerinden ondört gün geçince belki hamileysem çıkar diye ümitsizce yapmıştım ikinci çizgi çıkınca bayağı şaşırdım, ikinci güzel haber de misswomandan gelir umarım, evet takvim günlerinde yumurtlamaya yakın ilişki oıldu artık Rabbim bana bağışlarsa hayırlısıyla cinsiyetini öğreniriz, Rabbimden hayırlısı...
Canım Hayırlı olsun Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.Yumurtlama gününü tam biliyormusun nekadar önce oldu ilşki.Baska bişey yaptınmı vajinal duş kahve vs.
Ay cok heycanlandım valla.Gözümüz aydın.İlk süper anne ve bebeğimiz inşallah
Canim Tam Gününü Biliyorum, Büyük Ihtimal Döllenme Ayin Beşinde Sabah Oldu, çünkü Ayin Dördünde Sicakliğim Düşmüştü, Ilişkide Yumurtlama Sonrasi Yani Ayin Beşinde Akşam Oldu, Ovulasyon Kistide Ayin Dördüünde Sabah çift çizgi Göstermişti...
Seni tebrik ederim tam zamanını tutturmusun.Ovulasyon kitinde cift cizgi gorunce o andan itibaren ilşki başlayabilir ama erkek bebek en iyisi biraz 12-24 saat beklemek.Supersin valla.Heycanla bekliycez artık.Hem takvim hem shettles tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?