- 10 Şubat 2008
- 813
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eVET CANIM TAKVİM GÜNLERİNE İLİŞKİ OLDU, 2-9 MART ERKEK GÜNLERİMDİ, YUMURTLAMA BEŞİNDE OLDU VE BİZ O GÜN İLİŞKİYE GİRDİK, SADECE YUMURTLAMA GÜNÜNDE KORUNMASIZ İLİŞKİDE BULUNDUK, HALEN HİÇBİR GEBELİK BELİRTİSİ YOK, GÖĞÜSLERİM FALAN ŞİŞMEDİ YANİ, SADECE SABAH DERSTEYKEN KARNIMDA BİR SANCILANMA OLDU O KADAR...
eVET CANIM TAKVİM GÜNLERİNE İLİŞKİ OLDU, 2-9 MART ERKEK GÜNLERİMDİ, YUMURTLAMA BEŞİNDE OLDU VE BİZ O GÜN İLİŞKİYE GİRDİK, SADECE YUMURTLAMA GÜNÜNDE KORUNMASIZ İLİŞKİDE BULUNDUK, HALEN HİÇBİR GEBELİK BELİRTİSİ YOK, GÖĞÜSLERİM FALAN ŞİŞMEDİ YANİ, SADECE SABAH DERSTEYKEN KARNIMDA BİR SANCILANMA OLDU O KADAR...
Arkadaşım ya çok sevindim inşallah erkek olur Hayırlı olsun darısı başıma ya kaç aydır denk getirmeye çalıştın merak ettim ,çatlama iğnesi oldun mu ???yoksa lh testi ile mi yaptın bize de bilgi verirsen sevinirim.
üzülme canım ya illaki denk gelicek.allah hayırlı zamanda denk getirir canım.sen ne istiyordun bu arada.yaaa kizlaar nasil denk getirdiniz ben kil payi kaciriyorum
inanin agliycam yaa
sen nurayahmet in çıkardığı takvimle kendi daha önce yaptığın çocuğun günlerinimi kıyasladın tutuyomu diye? ilişkiye girdiğin senenin takvimini çıkarttırıp baktın değilmi? Gerçekten tutuyomu acaba kızlar ya çok merak ediyorum bizimkide tutarmı? tutma ihtimali bile güzel ya :teytey:a şunuda söyleyeyim.nurayahmedin bana çıkardığı takvimde çıkardığı günlerle ilişki günllerini karşılaştırmıştım inanın ki tutuyor.yani bu takvim doğru.aregon ve misswomen ın cinsiyeti tutturduğuna inanıyorum.gözünüz aydın kendinize iyi bakın.
ay hakkaten kıl payı kaçırıyosun ya. Kaçıncı gün yumurtlama oluyor sende??? fisfisfiscanim ben erkek bebek
yaa bak bi hesaplama yap istersen ayin 17 sinde regl oldum 4 nisandada takvimim basliyor
evet canım ya kıl payı kaçırıyorsun ama yinede ümidini kesme belli olmaz geçte yumurtlama olabiliyor.bence takvimin başladığı ilk gün erkenden ilişkiye gir.zaten tam yumurtlama gününe denk gelsin diye bir kaide yok.inşallah geç yumurtlama olurda yumurtlama zamanına denk gelir.mayıs ayı nasıl günlerin.canim
cook sagol yaa
ben aglamayayimda kim aglasin
aslinda 28 29 gunde bir regl oluyorum mesela soyle
22 ocak
19 subat
17 mart
ufffffffffffff ooffffffffffffffffff insallah tutar yaaa