samiracimm sadece takvimle ilgili olanlar olsaydi neyse canim sikma kendinii
bende dusundum ayni zamanda cook guzel bilgiler var yazdiklarindaa hayirlisi olsun
kizlar ben dogurucam galibaa
sancilarimm ara ara geliyo normal mi bu yaa
bide ayaga kalkinca sanki sizi asagidan biri asiliyomus gibi oluyomuu benim oyle oluyoo korkar oldum bee
senağlamasenağlama
ayy ablacim korkuttun benii
daha cok sag tarafimda sanci biraz yukardaa amùa ayaga falan kalkinca biri asiliyomus gibi sanci basiyoo hafifteennn ay dur esim gelsinn acile gidelim olmazssa
kizlar ne olur dua edin bebegime bisey olmaassenağlamasenağlamainnn
aman orkidem Allah korusun git doktora gorun acılma filan olmasın yaaa:1shok:
suenur saol canım cok anlayıslısına.s.
ay ne güzel canim Allah tamamini erdirsin.zaten hep kiz istiyordun dimi.sende yumurtlama öncemi iliski oldu??biliyormusun.hatta yazmisdin takvime göre iliski olmadi.benim merak etdigim gercekden yöntem varmi kiz veya erkek bebek icin?????doktorum yumurtlama gününü bulacaksin demisdi ártik oda süpheli gülnisamin denk getirmisdi ama su an kiz demis doktor.ozaman herkez yumurtlama gününde iliski olursa erkeyi bulabilir??????kizlarbas rkadas varmi denemede olan baska yöntem falan feyzanin yöntemi mesela???sizleri cok seviyorum Allah herkeze hayirli evlat nasip edsin canlarim.benim 2 tane tatli kizlarim var bilmiyenlere ilerde3 düsünüyordum.ezginim selam kuşummm
evt bebişim kız cok sükür:Saruboceq:
hersey icin sag ol.takvimimi deniyeyim ki????yada yumurtlama testinimi??evet ezgın kız ıstıyordum ama takvime filan uymadım denk getirmeye calısmadım hic.
yumurtlama oncesi ilişki oldu sonuc kız oldu ama erkek icin garanti vermek zor gibi:uhm:zaten biliyosun gulnisa da tutmadı.ama olsun yine de denemekten zarar gelmez.en azından şansın artıyor dene derim
valla canım napayım ya oturamıyorum sürekli pc başında yapıcak başka birşey yok nette bekliyom bi cevap gelmeyince burada kapatıp çıkıyom sıkıntıdan.ruh halime gelince o kadar çok sıkıldım ki birkaç gündür anlatamam alo diyeceğim insan çook ama hepsi booş.kendi içimde yaşarım herşeyi içimde büyütür içimde çözerim.ehh bu da ruh halim kimsesizlikten yakına yakına şimdide yoruldum valla.çözemediğim sıkıntım içimde bir köeşede kaldı.hayat işte böyle keşke herşeye gülüp geçebilen gamsız geniş bi insan olabilmeyi başarabilseydim diyorum bazen kendi kendime.acaba hangisi daha anlamlı olurdu.aman canım ne sancın olsun ne sıkıntın alo deme gereğin mutluluktan özlemden olsun.civcivim hosgeldin canimm ruzgar gibi gelip gidiyosun
yanlis su ruh halini hic begenmedim tatlimm
yapma boylee bizler varizz
burada kimsesiz birisi varsa oda benimm bi sancim olsaa esimden baska alo diyecegim kimsemm yokk((
canım sen neden oruç tutuyorsun içinde bebeğinle hamile olmasaydın günahına girmiş olurdum ama hamile olduğun için neden oruç tutuyorsun diye rahatlıkla sorabiliyorum içim ferah.hasta olursun halsiz kalırsın ya.allahım büyük içindeki niyeti biliyordur zaten akşamları yasin oku oruç tutamazsan üzülürsen tutamadığın için.hamile olmadığım halde öğlene kadar bişey yemeyim tansiyonum dibe vuruyo senin sağlıklı sıksık ve az az beslenmen ve hatta bolbol sıvı alman gerekiyor.karıştığım için özür dilerim ama elimde değil ya dayanamadım.sagolasin civcivim
valla bende bugun niyetliyim simdilikk hiiic acikmadikk kizimda tepikleri savuruyoo
takma kafana canim herseyi oluruna birakk
dert kupu olursun sonraa arada gel ya cok nadir geliyosun
insAllah canimsenide öpüyorum bebisinede bol bol büymeler canim bebis.dene canım dene
denemekle belki bişe kazanmazsın ama kaybetmezsin de
nasılsa takvime para vermeyeceksin
bol sans canım opuyorum
merhaba canim hayirli ugurlu olsun canimYa kızlar hani siz bana çok öncelerden sormuştunuz ya oğullarına ne zaman hamiş kaldığımı bu gün sabah eşimle oğullarımın ultrason resimlerini ve gebelik takip kartalarını bulduk hesap falan yaptık ve sonuç şöyle: SAT: 16 -03-2002 ===17 nisanda hamile olduğumu öğrendim 04-05-2002 de kontrole gitmişiz ::6 haftalık denmiş ben 10 gün adet oluyorum hemen bitiminde hamile kalmışım bu nasıl oldu anlamadım,,,,,2. oğlumdada SAT: 16-12-2004====17 ocakta hamile olduğumu öğrendim ,,,15-02-2005 ilk kontrolüm olmuş,,7 haftalık hamile denmiş burdada hesaplayınca hemen hamile kalmışım adet bitiminde,,,işin ilginç yanıda bu 3. bebişimdede SAT: 16-06-2008====17 temmuzda hamiş olduğumu öğrendim ilk kontrolüm 05-08-2008=7 haftalık hamişmişim burdan da anlaşılıyorki bu bebişimde önce Rabbim bilir ama sanırım erkek buda
ebruli sen o zaman feyzanin dedigim yonteme gore hamile kalmissin hemen adet sonrasi iyide niye drlar bu donemde hamile kalmak zor diyorlarki anlamadim ama sen ucuncu bebegine yum gununden once hamile kaldim demistin belki kiz olur yada oyle olmasi gerek haftaya ogrenirsin herhalde erkekse kendini belli eder
ebrulicim ya eger ozel degilse sorsam diger bebeklerine hamilelik oncesi hic c perhiz oldumu yada ilski ne siklikta oluyordu dikkat ettinmi buna belkide sen erken yumurtluyosun diycem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?