bir umidim bu kalmisti ya
simiracim o dr da iki kelmeyi biraraya getiremiyorsa kiz erkek spermlerini nasil ayristiricak
ben en iyisi yeni bir yontem icat edilene kadar beklerim:roflol:
umarim 7-8 yil icinde bulunur yasim gecmeden kaydirigubbakcemile3
orkideee gordunmu silicem cabuk yaz
orkidem ya esimde yanima yaklasamazdi oklavayi kafasina yerdiklava:ama hep takvime inandim nasil olsa x leri yumurta kabul etmeyecek sandim ondan oldu yoksa onada uyardim c perhizde olurdu
ya kizlar beni bosverin ya yine geldiler bana :roflolglusum olucak iste:roflol:
gel senide opeyim simiracim yaŞeniz
siraliycam ogluslari
once feyzanin yontemi sonra bernurun
sonra tup bebek
hangisinde oglani bulurum kizlar ya bilinmez::roflol:
merhaba kizlar gülnusam naber canim bence sen birazdaha bekle canim belki erkekdir gercekden doktor vaginayi gördümü bebisin??yada daha birsey göremedimi??orkidem ya esimde yanima yaklasamazdi oklavayi kafasina yerdiklava:ama hep takvime inandim nasil olsa x leri yumurta kabul etmeyecek sandim ondan oldu yoksa onada uyardim c perhizde olurdu
ya kizlar beni bosverin ya yine geldiler bana :roflolglusum olucak iste:roflol:
Allah biliyor canim kac kisiden duydum kiz demis doktor erkek olmus sen her yöntemi yapdin canim tekrar ne zaman doktora gideceksin??kizlarindami kiz istiyorlardi??kaydirigubbakcemile5ezgincim ya bunlari biraz gulelim diye yaziyorum canim drun ne gordugunu bilmiyorum ama kizim olucak birseyler gorduki kiz dedi
bundan sonra erkek cikmaz zaten
anam bugun gece kuslari yokkk
selcansin gulucuk suenur yeli
nerdesiniz bacularrrr
Samira cım sanırım kızgın olduğunuz kişi benim ama neden kızgın olduğunuzu anlamış değilim burda bir çok arkadaşa yardım etmişsiniz bende sizden küçük bir ricada bulundum olumlu veya olumsuz hiç bir cevap vermediniz bile,,,,artık özel profilinize girip ordan ziyaretçi mesaj bölümündende mesaj yazdım yine cevap vermediniz neden kızgınlığınız size ne yaptım anlamış değilim bakmıyorum demeniz yeterliydi,,,bende hamileyim ve doğal olarak hassas dönem geçiriyorum kırılgan olabiliyorum burda sadece siz değil genelde kime ne yazdıysam pek kaale alınıpta soruma cevap yazılmadığı için kırıldım,,,merakla cevabınızı bekliyorum,,,
ebruli canim sen neden okadar hassassin neye kime kirildin vallahi hic anlamadim bence bu kadar herseyi üstüne alinma kendine yaparsin bak bence her konuda kendine birsey cikartiyorsun bence senle hic bir ilgisi yok canim gel beraber yatisalim ben sen le özel ilgilenirim bende yeni yi zaten:CüvCüv:
ebrulicim. ilk siteye bende üye olduğumda geçmiş yazıları okumamıştım.Hatta yaparmı diye bende sitedekilere hemen yazmıştım. artık yapmıyo cevabını alınca ısrar etmedim. seninde böyle sorman çok normal ama eski yazıları okursan samirayı bu yüzden çok üzmüşler. Okadar emek vermiş ama emeğinin karşılığını alamamış. Bence onları bi oku sende hak verirsin. Hamileyim hassasım diyede düşünme bence. Ne güzel hamilesin bak. Bizler daha bunu yaşayamadık. EN kıymetli zamanlarını yaşıyosun allaım sana bir bebek nasip etmiş keyfini çıkar bence.Kırıldığını farkettiğimiz an hepimiz sana nolur geri gel diye yazı yazdık. seni umursamasak cevap vermezdik. ama biz aramıza her katılana hoşgeldin diyoruz. arkadaşlıklar çoğaldıkça güzelleşir hem kaydirigubbakcemile5.
Şahıs olarak kimseye kırgın değilim suenur cum siteye girdiğimde beri hangi topikte kime ne soru yönelttiysem bilgi edinmek istediysem ya hiç cevap verilmiyor yada günler sonra bir tane belki yazılıyor bu beni iraz üzmüştü,,,ben burda sadece tecrübe paylaşmak değil güzel dostluklarda kurmak isterdim ama başaramıyorum sanırım,,,:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?