Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz dur buda ilgincmis insan neye inanacagini sasiriyor vallahi birazda sans ya millet hic birseyi denemiyor oglu oluyor ne yumurtlama günü ne biseyy:sm_confused:suenur neyini anlatamm canim yaa
bernurda yok o denemis tutmus gelince o daha detayli anlatir belkii
ama bana dedigi suu
senin bi kac ay boyunca reg tarihini aliyomus ve sendende ayni zamnda bazal vucut isinii istee vucudunda olan degisiklikleri dinliyormuss
ve ayda sadece ama sadece bir gun veriyormuss baska yokkk saat veriyomus bidee taaki sen hamile olana kadar seni takip ediyomuss
esinede yapsa gerekenleri sana diyomus sende esine diyomussunn
uff bisey daha vardi unuttum yaa
haa 26 ve 27 enn cok sansi olanmi neymiss siklus surelerii ya tam olarak neydii bu rakamlardmiydi bilemycemm
canim tabiki devam ediyoruz durmak yok oyle yari yolda birakmak olurmu hic bizim de bilime katkimiz olsun azicik
gulucuk canim bazen herkes ayni anda yazdimi mesajlarin ucu kaciyir. ben sahsen sonrada donup okuyunca goruyorum bazi mesajlari o zamanda bazen cevap veriyorum bazen de unutuyorum...
kasitli hic bir sey yok bunu gordugune cook sevindim
nasil senin kiz vazgectimi ped'den. annem ilerde coook takacaksin birak simdilik diyeydin...kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
ay guldurdun beni valla hcte nesem yoktuu
kiz kocan bakalim duracakmi sen yokken :jeyyar:
en iyisi evde uzak kalinn en iyisi bu bencee
suenur canim seninde fotonu gorelim yaa
dostlugumuz daim olsun insallahhŞeniz
orkideeee duydunmu bunu
ben inaniyorum bu perhiz isine benim tek eksigim bu olduydu zaten
ya bende birdahaki sefere esimi nereye yollasam acaba :roflol:yada ben biryerlere gitsem
ayni evde kaldikmi olmuyor ne yapip ne edip kandiriyor beni:roflol:
suenur koydum avatara
orkideee sen bakma korkarsin gece
canim belki duru ismini dusunuyoruz ama daha dogana kadar surekli isim degisir en son neye karar veririz bilmiyorum artik