ebruli 30 canim cok gecmis olsun ya.kanam durmussa belki insallah rabbimden umut kesilmez düzelir.
hersey de vardir bir hayir unutma canim.artik kizlar hep saglilik hayirlisini isteyelim bos verelim kizi oglani canlar.iste geldik gidiyoruzzzzzzzzzzzzzz.arkamizda hayirli evlat birakmak en güzeli.iftar yaklasiyor burda herkese hayilri iftarlar canlar.
nurerencim asil sen nasilsin biz hep burdayiz kizlarla
canim kac yasinda oldugunu sorabilirmiyim saniyorsan ayni yaslardayizdir
hamilelik icin dra gittinmi denemeler devam ediyormu en son bir sorunum yok ama hamile kalamadim demistin
nurcum aramiza hosgeldin tekrardan canim benimm
butun aksiliklere ragmenn beraber gogus gerelimm coook tepkiler aldik inanki
herkeste ayni sey papagan gibii
hayirlisini sagliklisini dileyin
sanki biz sizinle biliyoruzz dua etmeyii
gecmis yazilarimi okuyan olursa siz de dahill taa ilk aylardaa rabbim hayirsiz olacaksa hiiic verme dedimm
erkek gibi erkek kiz gibi kiz ver dedimm
ama anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna azz
neyse canimm seninde cook engin bilgilerin var bu konudaa bizimle tekrar paylas emii
kocamaann optummm
eda cim sen polonyadamisin
kafamçokkarıştı
hayırlısı olsun canım insanın çocuğu olmadan önce olsunda kız erkek farketmez diyor sonra oluncada kızssa erkek erkeksede kız istiyor bizde kızımız olmuş bide olursa erkek olsun diyoruz ki benim yaşım da cesaret ister üstelikhem isteyenin bi yüzü kara vermeyenin iki yüzü :)
feyzacim dedigin gibi bende baktim o hesaba girdim ve benim icin 11 nisani gosterdi ama ben yum takbi yaptirmistim bu tarihte yum henuz olmamisti
benim merak ettigim sen bu tarihlere goreùmi hamile kaldin yani ordan gunlerini alarakmi oldu
edacım burdamıydın cnm.
eeee koca yok bak rahatsın.
şaka şaka üzülüyorum sana arkadaşım.
seninki gelince yeni evli gibi olursunuz walla.
bence balayına çıkın.
ben kaçtım kızlar.iyi sahurlar herkeze.
bu arada edacimm sanada bi turlu yazamadimm
canimm cook uzuldum sana ve esinee
rabbim tez kavustursunn
dile kolayy ne demek 8 ay 8 aydi dimii
ayy canim yaa bizimle cabuk gecer insallah gunlerinn
kiz sizde camda bulusun camdaa
gulnisam bende hep 36 yas sinir bilyordum.valla bizim burda moda oldu 40 yasdan sonra dogum yapmak hele ki türk kadinlarinda baya bir artis var.kac yil aradan sonra bir daha dogum yapiyorlar.
nureren canim sen hic yumurtalarina baktirdinmi
yada hamile kalmayi kolaylastiran yumurta kalitesini artiran bazi dogal bitkiler varmis onlardan denemeyi hic dusunmedinmi
canim kullar yarin ilk gunu degilmi
kizlarin buymustur hangi sinifa gidiyorlar
benimde b kizim bu yil koleji bitiricek ama bir yil kaybetmisti ocak dogumlu oldugu icin
okula gec basladi
Allah hepsininde yolunu acik etsin tum ogrencilerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?