- 8 Şubat 2008
- 1.153
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah dediğiniz gibi olur arkadaşlar.artık kan testi yaptırmadan adet gecikmesini beklerim artıkk. çok teşekkür ederim.Geç döllenme neden oluyo.yani ovulasyon günüm belliydi.çatlamamı geç olabiliyooo yani
Yeli'cim ne zaman yumurtladin biliyormusun? Yani isi yada yumurtlama testi yapmismiydin??
Ay bende gecen ay ne beklemisitim acaba mi diye
Bu ay bi yumurtlayabilsem yine bekliycem ama daha yumurtlama olmadi
Ama stresini cok iyi anliyorum canim...
bugün çok canım sıkkındı bak yeniden ümit oluşturdunuz içimde gerçekten teşekkür ediyorummmm :))))
Elif Naz ateşini ölçsene canım az çok anlarsın yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini.
yok Fiona'cim olmadi daha. Test yapiyorum ve hic belirtide yok zaten. Akinti vs. de yok yani
slm arkadaşlar.benimle aynı durumda olan arkadaşlarda var demekki.bende yaklaşık 6 aydır deniyorum hemde geçen 2 ay tam yum gününe denk getirdik olmadı.dr a gittim hiçbir sorun yok dedi.ilk çocuklarımızda bir sorun yaaşamadık ama neden şimdi olmuyo anlayamıyorum
11.35.4
12.35.5
13.35.5
14.36.2
15.36.4
16.36.6
17.36.9
18.36.4
19.36.4.
20.36.4 ısım bu ay böyle devam etti
biz beyle konustuk canim dr,ramazanda talide ne yazikki önce konturol olmama lazim sagligima bir baksinlar ne durumdayimfisfisfis
hersey normal cikarsa insallah 2009 ocakta hamile olurum bile.rabbim verirse 4,5 yil olcak bilmiyorum her iki hamillikte cabuk oldu ama bilemiyorum ertesi günü hapi aldim süphe ettigimde 4 defa falan bunun bir hamileligi gecktirmezse bakalim.plan ocak 2009.:Saruboceq:
tabi bu ay insallah regl olurum.kaydirigubbakcemile3
bugün beyim düsünüyor bebeklerin gaz olayi ne kadar sürüyordu,en az 2 yasina kadar uyku düzeni olmuyor.yinemi uykusuz kalcaz diye:roflol::dance:
feyza ama bence tutsun yada tutmasin deneyen tum bayanlarin aramasi gerekir yoksa saticilar sanki herkesin tutmus gibi bir ozguven icine giriyorlar ve reklamlarini dahada artiriyorlar tel deki bayan bugune kadar sadece 20 kisinin tutmadigini soyledi diger yuzlerce kadinin tutmuski aramamis
Merhaba
3-4 gündür köydeydik. Tarhana yaptırdım kaynanama.
Ama malesef yağmurlardan nasibimizi aldık
Tarhanayı köyde bıraktım geldim artık ne olursa
Baya bir yazmışsınız hepsini okuyamadım ama
Ben şunu vurgulamak istiyorum hepinize
Hepinizde erkek bebek çok fazla takıntı olmuş (yada bana öle geldi)
Herşeyden önce sağlıklısını dileyin ve bu takıntılardan kurtulun bence
Bende istedim oğlum olmasını bir kızım vardı
Orkidemin osman beyin sitesinden alıntı yaptığı soru/cevap kısmındaki soru bana ait.
Benim SCS ile ilk tanıştığım zamanlardı ve bende sizler gibi çok tereddütlüydüm
Babychoiceye daha fazla inanmıştım sanki o zaman ama osman beyin sağlıklı
olacak iddiası çok ilgimi çekti ve o tarafa yöneldim
Zamanı gelince günümüzü aldık osman beyden ve o günde hamile kaldım
Şükürler olsun rabbime oğlum şuan 7 ayını doldurdu
3.bebeğimde de deneyecem inşallah rabbim ömür verirse
Ama hiçbir zaman ben takıntı yapmadım hep sağlıklısını diledim rabbimden
Şükürler olsun bir sorunu yok bebeğimin. Kış bebeği olduğu için bronşit oldu
ilk başlarda bu yüzden sıkıntı çektik önce ama çok şükür şimdi iyiyiz.
Beni yanlış anlamayın lütfen
Ben orkidem lede konuştum bu konuyu sağolsun o ne demek istediğimi anladı
Bende istedim erkek bebeğim olmasını çünkü kızım vardı
Belkide sizleri tanımadığım için çok fazla bana öyle geldi bilemiyorum
Sohbetlerinizi ara ara okuyabiliyorum.
İllakilere karşıyım her zaman ama istemek dilemek ve bunun için çabalamak gayet doğal
Siz de kusura bakmayın .Ama hayat insanları öyle bir törpülüyor ki, neler görüyorsunuz yaşadıkça ,2.veya 3.erkek çoçuğunu doğurup da ,ay bunu kız olmasını çok istedim ama olmadı diyerek dışa üzülmüş görünüp de, içte göbek atan öyle insanlar ve hatta daha da beterlerini tanıyorum ve onları tanıdıkça ,toplumun erkek değil de kızı olanlara bakışını da bildikçe kendimize daha çok hak veriyorum Allahıma sığınarak....
Guzel serdalım benim ne yoruyosun güzel parmaklarını canım arkadasım:teselli:
Hem de oglu olsun diye ortada fol yumurta yokken kac sene oncesinden arastırmaya baslamıs, bunun icin bilinmeyen bir yonteme karsı cıkanlara ragmen inatla dunyanın parasını yatırmış,ustelik 3.yü de erkek isteyen ve yine para bayılacak olan birisine meramını anlatmak için
buna dense dense dinime söven müslüman olsa denir:dilcikar:
boşver arkadasım isteyen istedigini düşünsün yaaaaa:içelim:hihoyyyt