Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtlama gününü hesaplayıp istediğiniz cinsiyette bebek doğabilir diyen bir adam var adını söylemiyim onunki tutmadı bir arkadaşımda, sizin takvimleri sordum doktorlara ona da dedilerki drlar tutma şansı yüzde
80 dediler bende bu şans varken dedim yüzde 20 lik guruba girerim dedim.benim denediğiminde şansı yüzde 80 di ama hiç değilse tutarsa tam tutacaktı 6 yıldır bunu araştırmaktan yorulmuştum ve böylece karar verdim kesin bir çözüm bulup hayatımı artık bir düzene sokayım dedim . ama olmadı GÜLNİSACIM
orkidem canim senin onunde daha iki secenek var insallah olur bende gecen bir sitede okumustum bazi bayanlar adetin 14 cu gunu erkek 16 ve sonraki gunlere kiz olur diyorlar
canim aci yemeyle ilgisi olsa benim esimde tam bir antepli zehir gibi acilari yer banamisin demez ama bizim sadece kizlarimiz var:çok üzgünüm:
lizacim sen hazirlik yaptim diyorsun bunu nerde yaptin baska drlami oldu sonra kibrisa gittin oylemi
gunaydin feyzacim
az once siteye giremedim simdi duzelmis
bende az sonra kizimi dra goturucektim ona hazirlaniyorum
birde sabah sabah aklima geldi baby choic i aradim takviminiz tutmadi bende ve diger arkadaslarimda diye
bizler o yuzde beslik gruba giriyormusuz hepimiz birden ne tesaduf ya
siz herkesi takip ediyormusunuz cok iddialiydiniz yuzdeyi neye gore soyluyorsunuz dedim arayanlar sadece tutmayanlarmis geriye kalan herkes tuttugu icin aramiyormus oyle hesaplamislar iade icin dogumu beklemek lazim dediler
canim sikildi iste :çok üzgünüm:insanlarim duygulariyla oynuyorlar
Selam Feyzacım, seninde 2 kızınmı var.
benim de 2 kızım var 3.erkek bebek istiyorum ama bir türlü hamile kalamıyorum.:1no2:
elifnaz canim ya
bak tek umidim tup bebekti ondanda baska sorunlar cikiyor
gel sen su kiz sevdasindan vazgec
bana bir oglan dogur degisiverelim
ustune bir ev birde araba
kızlar bugun annemınde bizim doktorda randevusu vardı..benım ıcın doktora sormus yuzde 60 erkek gibi gordugunuzu soyluyorsunuz demiş...doktorda demişki kızınız cok kız istiyor ben birsey gormedim demiş
ay iste bu kadar
sonunda bir oglum oluyor kizlar:roflol:
ben daha nicin ugrasayimki boylesi daha kolay
oldu bu is:roflol:ŞenizŞeniz
elifnaz kara kas kara goz sorun degil bir mavi goz yok ailemizde sakin mavi gozlu olmasin :roflol:
annem ve kizkardesim gozleri menekse yesili
erkek kardeslerimde hep ela gozlu acik tenliler esimde biraz oyle
bu kez de bu kara kas goz nerden diye suphe cekmeyelimkaydirigubbakcemile3
gunaydin feyzacim
az once siteye giremedim simdi duzelmis
bende az sonra kizimi dra goturucektim ona hazirlaniyorum
birde sabah sabah aklima geldi baby choic i aradim takviminiz tutmadi bende ve diger arkadaslarimda diye
bizler o yuzde beslik gruba giriyormusuz hepimiz birden ne tesaduf ya
siz herkesi takip ediyormusunuz cok iddialiydiniz yuzdeyi neye gore soyluyorsunuz dedim arayanlar sadece tutmayanlarmis geriye kalan herkes tuttugu icin aramiyormus oyle hesaplamislar iade icin dogumu beklemek lazim dediler
canim sikildi iste :çok üzgünüm:insanlarim duygulariyla oynuyorlar
Zaten insanların çoğu 3 aylık alıyor ve çoğu bu süre içinde hamile kalamıyor.E tabi böyle olunca aramıyorlar.O yüzdende sanki onları isteklerine ulaştılar gözüyle bakılıyor böylece başarı yüzdelerini arttırmiş oluyorlar palavra işte.
vallahi dogru...3 aylik alip hamile kalamayn bir daha cesaret edip alamiyordur. dunya para...onlarda her alani hamile kaldi istedigi cinsiye diye istatistik yapiyorlar iste
neyse burayi okuyan pek cok kisi bu isi dusunuyorsa bile vazgecerdir artik insallah
fionacim benim hangi gun hamile kaldigim belli ve bunu zaten benim drumda gebelik dosyama isledi ben sadece 15 nisanda korunmasiz ilskim olmustu ve bunu dra soylemistim ama dedigin gibi dogum tarihi ve hamile kaldigim tarih arasinda cakisma olacilir cunki ben drumla konusucam ve bebegi aralik ortalarinda dogum yapmak istedigimi soyluycem zaten sezeryan olunca erken aliyorlar ama iade konusunda sorun cikaricaklarini bende tahmin ediyorum ben paradan cok baska kadinlarida boyle hayal kirikligina ugratsinlar istemiyorum diye aradim en bastan sonucu bizlerle paylasin diyorladi yuzdeligi hesaplamak icin lazimmis simdi inaniyorumki tutmayanlari hesaba katmiyorlar
bugün adetin 23. günü yani 6 gün var daha hasta olmama. kan testi baktırdım ama bişi çıkmadı. ilk gebeliğimde tam 29. gün baktırmıştım çıkmıştı.bu sefer erken yaptırayım dedim. ama çıkmadı acaba erkenmi davrandım diye düşündüm (ilişkiden 9 gün sonra oluyo yani bugün kanda baktırdım)
Galiba gebelik yok değilmii?