serdalcim canim kafana takma bos yere canini sikma
burdada bana ayni seyi soyleyen cok insanlar oluyor
sonucta hamileyim ve bebegim dogunca 4 cu kizim olucak premature dogan ve kaybettigim bebegimle birlikte
her ne garipse etrafimda ozelllkle oglu olan bayanlar saglik olsun onemli degil kfana takma evlat evlattir diyorlar ama bunu soyleyenler oglu olunca aman nazar degicek milletten gizliyorlar daha gecen bir kizi bir oglu olan bir tanidigim bana saglik olsun diyen kadin 3 cu bebeginin kiz olucagini ogrendi nerdeyse uzuntuden kafayi yedi aglayip durdu catlama noktasina geldi onu dil bilmiyor diye dra ben goturmustum inan cok sasirdim ben bile o kadar uzulmedim oysa daha bir kac gun oncesinden bana hayirlisi sagliklisi olsun diye gecistiriyor neymis efendim o kesin bu bebegi oglan bekliyormus ondan cok uzulmus
ama insanlar kendileri elde edince rahatliyorlar baskalarina gelince takinti yapmayin demek cok kolay olsa gerek hic kimse lutfen yasamadigi yabanci oldugu bir duygu hakkinda yorum yapmasin
simdi ben cok kolay hamile kalan biriyim hic cocugu olmayan evlat sevgisini tatmayan bir bayana nasil diyebilirimki takinti yapma bosver saglik olsun hakkim yok cunki hic bilmedigim bir duygu hakkinda kimseyi tesselli edemem