Bebeğin Öngörülen
Doğum Tarihi 06-Ocak-2009
Annenin
Hamilelik Tarihi (*)
Cinsiyeti ERKEK
Hamilelik Süresi (**) gün
Burcu Oğlak
bu sana cikti gulbnisa ablacimm
senin dr sendede yanilmiss
orkidem sende ne çıkıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğin Öngörülen
Doğum Tarihi 06-Ocak-2009
Annenin
Hamilelik Tarihi (*)
Cinsiyeti ERKEK
Hamilelik Süresi (**) gün
Burcu Oğlak
bu sana cikti gulbnisa ablacimm
senin dr sendede yanilmiss
yaw orkidem cinsel perhiz en fazla kaç gün olabilirki adam çatlar yaw:asigim:
üstelik fazla beklemenin sperm kalitesini düşürdüğünü duydum..off hatırlamıyorum.adam netti bensiz dedektif gibi peşinde dolaşamazdımsırnaşık şey..ama tahminimce 3-4günlük bi perhiz olmuş olabilir.
bak şimdi 7.gün adetten bittim.9-10 12 yaptık eminimya 9 du ya 10 13de yum çatlamıştı.ve pas geçmiştik o gün ve ertesi günü net eminim.ateş ölçüyordum....:bbo:
canim sen ne istiyordun??? senin ilk di dimi???
7 ci gün bittginde olcak iliski canim erkek icin ilk o gün sarttttttttttt sonrasiki günler 4 yada 5 gün üst üste yaparsin ama ilk reglin günü olcak iliskiii
yorumcu bende 12 13 nisan haric tamamen kız gosteriyor bende tutuyo yani
slm hamile arkadaşlar yorumcu .com a baktınızmı tutuyomu ordaki verilen günler az önce baktım hakkatende adetten 7 gün sonra erkek günü gösteriyo
kızlar bugun doktora gittim 12 haftalık hamileyim.. doktor bana yuzde 60 erkek yuzde 40 kız olabilecegini soyledi sanırım yine oglum olucak..hani erkek diyipte kızı olanlar oldu mu?
yorumcuda bendede kız cıkıyor..Allah'ım bir mucize yapta yuzde 40 ta olsa sansım kız olsun:)
kizlar ben daha yeni kalktimm
offf evler oylece duruyorr
neyse islerimi goreyim sizede arada ugrarimmm
*ebruli canimm iki oglun atam olarak ne zaman gebe kaldin biliyosan yazarmisinn
valla o diz dirsek yontemini bende denedim
ama olmadi bakkk
hemde ozellikle 10dk falan o pozisyonde beklemesini soyledimmm
sen cevrende neler duydun bizle paylasirmisinnn
gulnisamm
aksamlari yatsiyi bekliyorumm o yuzden gec yatiyorumm
sabahda namazda kalkamamisimm
ama iyi dinlenmisimmm
elifnaz nerdeyse uc gundur senden tik yok bizde herhande kizi tutturmustur diyoruzkaydirigubbakcemile3simdide umit yok diyorsun
bu senin kizda cok naz etti ama
canim sen gecen testinde silik cikti demistin herhalde bu kadar ustune dustukce yumurtlamada degisiyor yada gecikiyor sen akintinin cok oldugu gunlerde devam et yine
eninde sonunda bulucan
canim ya ne kusuru deme oyle
ben azmi basinizi yedim yok kiz yok oglan diye krizlere az girmedim:roflol:
ama sende yumurtlama falan deme birak artik hepimizinde yum zamaninda kizi oluyor
hem her ay yum takibi yapmak sinir bozucu
ben sadece bir ay yaptim ve hamile kaldigim aydi yinede insani strese sokuyor bir kac ay denemek zorunda kalsaydim delirirdim herhalde
test yapmayi birak ve surekli dene canim boylelikle olur inaniyorum
ben bugün süperim valla.kızımın kreşi açılmış.götürdüm bıraktım ohhh beee.çocuğu zaptedemiyodum valla evde.sabaha kadar arda diye bi çocuk var sınıflarında onu söylüyo diyoki anne süslü tokalarımı tak ardada gelmişmidir okula.bu kızlar bi alem oluyo valla.daha 3 yaşında aşıkmı oldu yoksa inanamıyorum yaa.çekicem ben bu kızdan.eline geçeni attı çantasına.koli bandına kadar.lazım olurmuş okulda.üzerindeki süsü püsü bileziği kolyeyi saymayayım bile.çatlak bi de günlük ped yapıştırmış küloduna yaaa.deliriceeeeeeeem.çıkarttırmıyoda.
kizlar orkidem dogru soyluyor bu topikte goz var nazara ugradik
erkek bebek yada kiz bebek isteyen varsa sakin bu topige yanasmayin ne dilerseniz tersi cikiyor tehlikeli topik:roflol:
hosgeldin haleciiimm
insallah iyisindirr
regl oldunmu canimmm
bak sende feyza ablayla basla istersenn
kizlar ben kactimm bir saate kadar gelirimm
herkesee muccccuuukkkkkk