canım benim çok iyiyim tatil süper geldi
daha regl olmadım bugün dr a gittim çok güzel toparlamışım biraz parça kalmıştı o beni endişelendirmişti şükür endometrium toplamış
hemen bu ay çalışmalara başlayacağım merak etmeyin:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
gülücük öldüm gülmekten gerçekten benim kızımda öyle hiçbirşeyi ortada bırakmamak lazım....:roflol::roflol::roflol:ayy çok tatlılar valla bu çocuklar bir alem...ben bugün süperim valla.kızımın kreşi açılmış.götürdüm bıraktım ohhh beee.çocuğu zaptedemiyodum valla evde.sabaha kadar arda diye bi çocuk var sınıflarında onu söylüyo diyoki anne süslü tokalarımı tak ardada gelmişmidir okula.bu kızlar bi alem oluyo valla.daha 3 yaşında aşıkmı oldu yoksa inanamıyorum yaa.çekicem ben bu kızdan.eline geçeni attı çantasına.koli bandına kadar.lazım olurmuş okulda.üzerindeki süsü püsü bileziği kolyeyi saymayayım bile.çatlak bi de günlük ped yapıştırmış küloduna yaaa.deliriceeeeeeeem.çıkarttırmıyoda.
amaaaaan cok sevindim canim ya...Allah bu gununu aratmasin o gunleri yasatmasin bir daha insallah.
canim sende basla bakalim calismalara hadi once hangimiz tutturcak bakalim
diyorum belki boyle yaris yaparsak benim kiz nazlanmaz da yola cikar artik
bekle bekle imanimiz gevredi vallahi...mirmirmirmir
anaaaaaa:roflol::roflol:
kiz bu pedi medi nerden biliyoo bakiyimmmm:mymeka:
vayy zillos vayyy
ayy yarildim gulmektennn
ped koymuss kiz ona guvenipte
cisini falan yapmasin altimda ped var diyeee:roflol::roflol:
elifçim inşallah birlikte hamile kalırız canım kaydirigubbakcemile5
beklemekte zor gerçekten bilirim hakkımızda hayırlısı arkadaşım...
ayyy yerım ben o zilli kızları yaaaaaaakaydirigubbakcemile3
benim kızım da oyle mi olacak acep:asigim:
samiraa kiz benim kiz olyle olursa poposunu pisiririm inankii
bu yastaa ne kizz oylee aaaaaa
ama ne komik yaa cok tatlidir eminim o hallerii:roflol:
gulucuk senin kiz da akiliymis kiz:))))
bende benim kiza günlük ped yapistiririm onu cikarmiyorsa sende ondan tak canim iyi olur temiz olur
cicimini sen mi deneyeceksin erkek bebis mi istiyorsun????
beni bekle bakalim.ben yapen sonra sen yaparsin bekleye bilirsen bir alti ay :))))
canim sanada gunaydin
yaklasik iki hafta sonra ilk, cinsiyet tahminini alirsin
yakin olsak seni beni dra gotuturdum hemen derdi kizin olucak diye:roflol:
benim onca ugrastigimi istedigimi biliyordu yinede 12 ci haftada hemen kiz dedi ya azicik goremedim deseydi hevesimi kirdi bu kadin:çok üzgünüm:
biz beyle konustuk canim dr,ramazanda talide ne yazikki önce konturol olmama lazim sagligima bir baksinlar ne durumdayimfisfisfisFEYZACIM BENDE SENİ BEKLİCEM benim daha çok 1 buçuk yılım var hamile kalmama sen 6 ay sonramı düşünüyorsun bebeğiii
biz beyle konustuk canim dr,ramazanda talide ne yazikki önce konturol olmama lazim sagligima bir baksinlar ne durumdayimfisfisfis
hersey normal cikarsa insallah 2009 ocakta hamile olurum bile.rabbim verirse 4,5 yil olcak bilmiyorum her iki hamillikte cabuk oldu ama bilemiyorum ertesi günü hapi aldim süphe ettigimde 4 defa falan bunun bir hamileligi gecktirmezse bakalim.plan ocak 2009.:Saruboceq:
tabi bu ay insallah regl olurum.kaydirigubbakcemile3
bugün beyim düsünüyor bebeklerin gaz olayi ne kadar sürüyordu,en az 2 yasina kadar uyku düzeni olmuyor.yinemi uykusuz kalcaz diye:roflol::dance:
lizacim canim uzuldum gecmis olsun peki yeniden deneme sansin yokmu belki zor olur ama birde nasil karar verdin tup bebege bizimkiler tutmayincami dusundun
birde merak ettigim sadece 5 gun kaldim diyorsun ilac tedavin nerde yapildi ben boyle bir seye kalkissam daha uzun sureli kibrista kalmam gerekicek cunki burda drlar ilac ve hazirlik tedavisini yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?