E
EU1
Ziyaretçi
aramıza hoş geldin canıma.s.:enbuyukkk:
merhaba herhalde bi yanlışlık oldu ben burdayım bir senedir nerdeyse :))yine de memnun oldum allah oğluna ve sana sağlık sıhat ve hep güzelikler versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hoş geldin canıma.s.:enbuyukkk:
Kızlar yardımcı olamadım kusura bakmayın. Valla erkekleri bilerek ve isteyerek yapmadım. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin. Hepinize iyi geceler.
ya inan dün benimde aklıma geldi bu bu topiği açan arkadaş nerde acaba tanıyanınız varmııı:uhm:
selam canım denemediğm yöntem kalmadı erkek bebek için fakat bir şeyi unutmuştum hamile kalabilirmiyim veya olmuş olsa bile tutunabilirmi ?o yüzden umudumu kaybettim fazla zorlamakta istemiyorum allaha çok şükür iki kızım var nasip değilmiş sevgiler:))
nur hosgeldin canim
insallah en kisa zmanda gebe kalirsinn
feyza ablaa
ama bak byataninki 3yada4 gun suruyormuss
oda bak yukarda hesapladim reg bittikten tam 11.gun hamis kalmiss
Canım tabiki benimde aklıma geliyor hep.Rabbim öncelikle bir bebek nasip edecekmi bakalım diye?Peki yeni bir bebek sahibi olamamanın nedeni belli mi?Yoksa denedin olmayınca sebep aramadın mı?
sagol canim benimm ama topigin sahibi
olmadanda olmuyorr
gel ara siraa sende yaz biseylerr
zaten sayimiz bellii aramiza yeni katilanlari gordukce daha mutlu oluyoruzzkaydirigubbakcemile5
gercekten cok sasirdim nurcumm
demek oyle hicbisey bildigimiz gibi degill
ne diyimm artik vesilelerde kalktii
rabbim buyukturr
ben cook gunah isledimm
cok israrla dua ettim
okudumki israrala yapilmayacakmis bu konuda rabbim affetsinnn
bu konuda cok mahcubumm:çok üzgünüm:
gulnisacim esim evde yaa
filme bakiyor o yuzden gelemedimm
simdide ehliyetten geldimm
dua edinde alayim kizlar ne olurr ebruli senin iki oglun var degilmii ucuncuyu bekliyorsunn
cinsiyeti bellimi
merak ettimde
az cok konularimizi okuduysan bilgilerini tecrubelerini paylasabilirsin