PHP:
haklısın cnm.calısıyorum,birde kızım var biliyorsun.kaynım nisanlandı daha birsuru ıvır zıvır.hala calısmalara devam ediyorum uc aylık takvim aldım mart nisan ve mayıs icin.nurayahmet bana takvim vermisti bakıcam uyuyorsa uc ayda tutmazsa sonra o takvime bakıcam artık.dr la konustum tam yumurtlamaya denk gelen gunde ilişki planlıyorum tabi bunu takvime nasıl uydurucam onuda dr yapıcak.kurtajdan sonra gecen ay 1 ocakta ilk kez regl oldum bu ay 3 subat 33-34 gunde bir regl oluyorum.bakalım hayırlısı.internetten aldıgım ph kagıdından bisey anlamadım.en iyisi hastanede yaptırmak.rejime gelince kafam cok karısık ne yenicek ne yenmiycek dogrudurust anlamadım.Birinin alkali dedigine oburu asidik diyo.Potasyum hapımı içiyorum.Bol bol portakal yiyorum,suyu arttırdım.Bir yandanda yuruyus bantı aldım zayıflıyorum.Sen napıyorsun.
Canım benimde takvimim bu ay başladı, on günüm var, yumurtlama büyük ihtimal denk geliyor bu günlere, bakalım klomen de kullandım bu ay, ama doktorum sadece günde bir tane verdi beş gün kullandım, ama çatlatma iğnesi olmayacağım için ovulasyon gününü tam tutturmak biraz zor olacak, sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum o kadar, bir de şu karbonatla vajinal duşu yapmayı düşünüyorum, ama dikkat etmem lazı zararı çokmuş sadece bir defa yapmayı düşünüyorum, gelişmeleri yazarım, selamlar...