Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar iyisinizdir inşallah ben iyiğim bu ay niyeti bozdum takvime uymadan sadece yum günümü bekliyerek denemeyi düşünüyorum çünkü takvimi denk getirmek için adet geçiktirici kullanmak istemiyorum (sanki doğaya müdahale etmiş oluyorum inşallah nötr günlerime denk gelir hiç değilse eşit şansla denemiş olurum:)) sevgiyle kalın:))
size birsey demek istiyorumben Dr.Asliya da sordum kk babychoiceacikcasi cok etik bulmuyormus doga herzaman dengeyi saglar hemde en dogru sekilde yazdi
eczacı olmanın bunda etkisi varmı. bu ilaç doğacak çocuğa zarar verir diyemi düşünüyorsun??????
Merhaba arkadaşlar, ben de şu takvimden falan vazgeçmeye başladım yaaa:çok üzgünüm:, bu işler hesaplamayla olmayacak, erkek günlerinde yumurtlama oldu ama bu defa da ailece hastalandık, ilişkiyi denk getiremedik anlayacağınız, halbuki üç aydır şubatı bekliyorum, on gün erkek gününe denk geliyordu iki ay önceden geciktiriciiyle yumurtlamayı da denk getirmişrtim, vardır her işte bir hayır, bu ay hamiş olursam çok şaşıracağım:bbo:
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.sohbetiniz ilgimi çekti.takvimle ilgili bende bugün sipariş vericektim.kimi olabilir diyo kimide olmaz diyo.tabii ki allahın takdiri.ebnimde bi kızım var ve her anne gibi ikincinin hayırlısıyla eli ayağı düzgün bir oğlan istemem gayet doğal olmalı.
ozlemcim potasyum hapi erkek bebek icinmi anlamadim
anlatirsan sevinirim
özlemciğim potasyum glukonatı ben söylemedim.ama hazır preparat kullanmak daha kolay olur heralde.potasyum en yüksek muzda var onuda yemek sıkıntılı hem kilo hem konstipasyon yapıyor...GNC de satılan hangisi peki.bu arada regl tarihimi değiştirmeyi başarsam doktorum ovulasyon takibini yapacaktı adetin 3.gününden itibaren takibe alıyormuş çünkü ortalama 12-14 gün olmakla beraber bazı kadınlarda bu tarih sapmalar gösteriyormuş.yani dediğin gibi 9.gündede yumurtlamış olabilirsin.Merhaba cnm,
evet potasyum hapı erkek bebek isteyenler icin destekleyici oluyormus ama potasyum sitrat diye biliyorum ben gulhanos potasyum glukonat demis.Ayrıca erkek bebek için kalsiyom ve magnezyum iceren yiyeceklerde yenilmemeli.