Arkadaşlar merhaba,
Sayfalarınıza yeni takıldım.. İlginç buldum gercekten guzel bilgiler var. Ama kendime ve cevremdekilere bakınca pek dogru oldugunu dusunmuyorum. Sanırım feyzanın teorisi daha dogru .. Yani benim bildiğim cogunluk o teoriye uyuyor. ve bir tek diyetle ilgili bilgim yok belki o tutuyodur. Etrafımda genelde çocuk için calısanların oglu oldu yani hemen hemen hergun sık ilişkiyle..Benim gibi kazayla hamile kalanlarında kızı..
Bende bir kız annesi olarak birkaç bişey yazmak istedim. Belki size yardımcı olur. Kesinlikle seyrek ilişkiyle hamile kaldım, yumurtlama dönemi hamile kaldım.karnım sivriydi doktor kız dediği halde herkes erkek diye ısrar ediyodu. Yuzum cok bozulmustu. Sivilce gibi bişeyler çıkmıştı. Canım devamlı peynir ekmek ve karpuz istiyordu. bir kız cocugum olsun cok istiyodum olduda
...İdrarım aşırı koyulaşmıştı, göğüs uçlarım koyulaştı..arkadan hamileliğim belli olmuyodu.
toplum baskısı enteresan bişey.. Türkiyede nedense herkesin uzerinde bi erkek dogurma baskısı yaratılıyor. Simdi bana da diyolar bide oglan et diye. O nasıl ediliyorsa sanki bu insanın elinde ..Hersey kesinlikle tesadüf ve allahtan diyorum..ve niçin bu kadar cok oglan baskısı yapıldıgınıda anlayamıyorum.Diyorum bazen senin oglun olduda basın gogemi erdi? Sonuc olarak belki bu baskılardan bu toplumda kızlar pek istenmiyo ve biraz ezilerek buyuyo. O yuzden kızım olsun onu cok guzel yasatayım cok guzel okutayım etrafındaki adamlara bin bassın cok istedim. İnsallah buna gorede yetistiririm ve o gunleri gorurum. Kız annelerinide cok sanslı goruyorum. Hayat boyu bi arkadaş bi can içinden bi parça.. tabi erkeginde tadı başka oluyodur eminim..Umarım herkesin gonlunden geçen olur. Cunku benim oldu..:lepi: