ezgincim gelişmiş cevapa bas sonra pembe bi A harfi var onun yanında ki sayfa gibi olan işarete tıkla (seçili metindeki quote takglarini ekle ye bas) o iki quote nin arasına alıntı yapmak istedigin yazıyı yapıştır quote den sonrada kendi mesajını yaz. inş. iyi anlatabilmişimdiralintiyi beceremiyorum yazarmisin bana nasil oluyor alinti yapa giriyorum olmuyor normal cikiyor
alo deniyorum misswoman tesekkürler canim nasilsin???umarim becerebilirim kisa diyir yaziniz hep neler yazayim ki bugün yillbasi Allah herkeze huzur saglik mutluluk dolu yillar versin ve herkese gönlüne göre versin bir bebis nasip edsin
aloooo yapamiyorum galibaalo deniyorum misswoman tesekkürler canim nasilsin???umarim becerebilirim kisa diyir yaziniz hep neler yazayim ki bugün yillbasi Allah herkeze huzur saglik mutluluk dolu yillar versin ve herkese gönlüne göre versin bir bebis nasip edsin
misswoman cok cok tsk.canim becerdim öpüyorum hepiniziezgincim gelişmiş cevapa bas sonra pembe bi A harfi var onun yanında ki sayfa gibi olan işarete tıkla (seçili metindeki quote takglarini ekle ye bas) o iki quote nin arasına alıntı yapmak istedigin yazıyı yapıştır quote den sonrada kendi mesajını yaz. inş. iyi anlatabilmişimdir
ya uğraşmaya gerek yokmuş direk herkezin mesajının altında alıntı yap yaziyo onu tıklayınca hazır geliyor canım zor yolu anlatmışım sanamisswoman cok cok tsk.canim becerdim öpüyorum hepinizi
yeni yillin kutlu olsun canim herkeze saglik sihat ve mutlu günler diliyorum şutarafagittiya uğraşmaya gerek yokmuş direk herkezin mesajının altında alıntı yap yaziyo onu tıklayınca hazır geliyor canım zor yolu anlatmışım sana
hosgeldin inAllah sonu hayirli olur canim fazla düsün me bence herseyen olacagi var insAllah hersey iyi gecer haber edersin:dance:Siteye Yeni üye Oldum çok Harika Bir Site Benim 4 Yaşinda Bir Oğlum Var Ikinci Bebeğime 17 Haftalik Hamileyim Henüz Cinsiyeti Belli Değil Rabbin Inşşallah Sağlikli Hayirli Evlat Nasip Eder Yanliz Bir Korkum Var Oğlum 35 Haftalik Dünyaya Geldi Biraz Acelesi Vardi Bununda Erken Doğum Olmasindan Korkuyorum Birde Ilk Doğumda Bişey Anlamadim Ama şimdi Beni Birde Sezeryan Korkusu Sardi
Canım takvimine göre 28 haftalık hamile görünüyorsun, düşük yaptığın bebişin miydi, geçmiş olsun benim de iki düşüğüm var, doktor erkek bebeklerin düşüyor olabilir dedi, doktor sana böyle birşey dedi mi?
canım kalsiyum fazla almıyorum, sebze ağırlıklı besleniyorum o kadar, regl bittikten bir hafta sonra korunmayı bırakıyorum, bu da 14. günden sonraya denk geliyor, önce yumurtlamışsam o ay boş geçti tabi, fakat bu ay eşim seyahata gideceğinden hiçbir şey denemeden korunmasız geçirdik, hamile kalmışsam kız olam ihtimali daha fazla, çevrende bu yolla sonuca ulaşan yok demişsin, haklılık payın var, yumurtlama tarihlerini denk getirmek zor, birçok ay bşa geçiyor yani, mesela şubat ayında beş gün denk geliyor, o aralıkta yumurtlama şansım bayağı az, bir de kafaya takınca vücut daha çok altüst oluyor, ben gebelik düşündüğümden beri düzenli olan adetlerim bir kaç gün öne ve arkaya kaymaya başladı, dediğim gibi dua dan başka yapılacak birşey yok, yumurtlama gününü tahmin etmek çok önemli, ovulasyon testleri var kullanabilirsin, o zaman Y spermlerini üstünlük sağlama şansın olabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?